PokerPortal vylet na chatu :)
Re: PokerPortal vylet na chatu :)
kokos vsetci jake stare hovada
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:kokos vsetci jake stare hovada
loooooooooool
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
my mame 17 rokov len ten stres z pokru sa na nas podpisal
ako ospravedlnis svoju nepritomnost? chudaci chlapci z KE cakali do druhej v noci na prijazdovej csete, chceli ti dat na papulu a nic
ako ospravedlnis svoju nepritomnost? chudaci chlapci z KE cakali do druhej v noci na prijazdovej csete, chceli ti dat na papulu a nic
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no v piatok som nemohol a tak sme boli dohodnuty s kesom na sobotu ale nakoniec sa mu nechcelo lebo bol rozbity a lebo jeho tepla polovicka (citaj vlade) bohuzial musel ist domov.
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
jo a aby sa nezabudlo - v penazenke som nasiel ucet z tesca kde sa kupoval nejaky chlast vsetko nealko gril umelohmotne taniere pohare chipsy maso croissanty a podobne - vsetko to stalo 175 eur a platil to vlade, tak sa s nim skuste nejako dohodnut, ale ako ho poznam tak on nic nebude chciet tak mu pripadne shipnite daco na MB podla vasho uvazenia kolko ste toho priblizne skonzumovali... thanx
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:jo a aby sa nezabudlo - v penazenke som nasiel ucet z tesca kde sa kupoval nejaky chlast vsetko nealko gril umelohmotne taniere pohare chipsy maso croissanty a podobne - vsetko to stalo 175 eur a platil to vlade, tak sa s nim skuste nejako dohodnut, ale ako ho poznam tak on nic nebude chciet tak mu pripadne shipnite daco na MB podla vasho uvazenia kolko ste toho priblizne skonzumovali... thanx
jednoznacne mu treba poslat lowe. aj doplatok za chatu...
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
-vlade ja 1 spekacku,2 rozky,trochu horcice(pred tym ) a dve male piva,kolko platim?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
yeah..chata bola epic, snad zopakujeme poker sa hral skvely, i Jano B. by nas pochvalil (a Janci ty ma nabuduce nevytlacaj s A3o v 3b pote, samozrejme moje trapne AK neustalo )
skoro sme dali aj tu turu, nebyt tej hruskovice..tymto pozdravujem mojich spolualkoholikov (prilezitostnych samozrejme) Duskyho a horolezca Janciho
Miso dik za vybavenie chaty, bola luxusna..Vlade a ostatni co sa podielali na pohodovej akcii tiez diky
za nakup som poslal Vlademu 20e, snad sa to vyzbiera
skoro sme dali aj tu turu, nebyt tej hruskovice..tymto pozdravujem mojich spolualkoholikov (prilezitostnych samozrejme) Duskyho a horolezca Janciho
Miso dik za vybavenie chaty, bola luxusna..Vlade a ostatni co sa podielali na pohodovej akcii tiez diky
za nakup som poslal Vlademu 20e, snad sa to vyzbiera
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Miskova oblubena veta v piatok: "nie, ja nepotrebujem brzdu"
Duskyho oblubena veta v piatok: "co ti jebe, druhu flasu uz nedame"
Martinova veta: "ja ze toto neexnem?"
Janciho veta (asi ich bolo viac): "hole telaaa"
ostatne si nepamatam
Duskyho oblubena veta v piatok: "co ti jebe, druhu flasu uz nedame"
Martinova veta: "ja ze toto neexnem?"
Janciho veta (asi ich bolo viac): "hole telaaa"
ostatne si nepamatam
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
somNula napísal:Miskova (Petova) oblubena veta v piatok: "nie, ja nepotrebujem brzdu"
lol to bola moja hlaska Jano
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.