PokerPortal vylet na chatu :)

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: PokerPortal vylet na chatu :)

Odoslaťod whale034 16 Jún 2009 06:48

Velmi zaujimave reporty ,vdaka. Teda dost ma to pobavilo... Stalo by to za to raz sa zucastnit...
Obrázok používateľa
whale034

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 24 krát/3 krát

Odoslaťod somNula 16 Jún 2009 07:26

lol, ja skapem od smiechu, ako je pravda ze ta prva noc nemala chybu, bol to fakt ulet a kto nebol si to nevie moc predstavit, lebo kazdu sekundu sa diali veci, o ktorych by som si nemyslel ze sa udeju a kazdu minutu sa ukazal niekto, o ktorom by som si to teda vonkoncom nepomyslel :)

najlepsie bolo rano, lebo zaludocne problemy aka "parili sa medvede" som nemal len ja ale aj par dalsich odvazlivcov :) hold o tom to je ...

padol navrh to zopakovat, ale nie tak skoro ako si vravel ty vlade, teda o mesiac, realne myslim tak septermber, predsa leto bude take ake bude, a myslim ze bude tazsie sa synchronizovat ... chata bola super, dobre bolo ze sme prakticky kazdy mali sami izbu (mne to vyhovovalo dost a yegonovi taktiez) az na nedostatok hajzel papiru

este pripomenem: v tescu sme kupili snad 50l nealka, so slovami ze to nikto nevypije, ale zostalo par flias tak to bol dobry odhad, mozno toho chlastu by som viac kupil, lebo vsetko sa vypilo za 1 vecer, a to sa pilo teda ozaj dost :)

piva bolo habadej a myslim ze z toho 1 suda co bol nacaty sme mohli vypit tak 30l, takze nabuduce staci 1 sud, zase je pravda ze nas bolo menej, tak uvidime ako to bude nabuduce

nebanujem ze sa takato chata zorganizovala a nebanujem ze v yegonovom reporte je nick somnula spomenuty dost vela krat, ved treba sa zabavat a ja som zabavy chtivy clovek :)

nabuduce sa urcite zucastnim
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod mr_kaktus 16 Jún 2009 07:44

ROFL :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod yegon 16 Jún 2009 08:25

nebanujem ze v yegonovom reporte je nick somnula spomenuty dost vela krat

nemozem za to ze si bol teamleader a uprostred kazdej vaznejsej akcie :poklona:
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod spax 16 Jún 2009 09:24

Ty koky, skvele reporty. Strasne me mrzi, ze me nemoc dostala zrovna v tehle dobe.

Podle toho, co ctu, vas asi nebylo moc, tzn. napadlo me, ze ti lidi, kteri prislibili ucast a neprijeli a nezaplatili (vlezla jim dotoho nemoc, skola, prace), ze bychom mohli pristi chatu zaplatit za lidi, co jeli.

Napad 1: Co takhle udelat chatu v srpnu(8.mesic) pred WPT? (zacina to ve stredu 26.8). -> tzn. muzem se sejit na chate 24-25. a 26 spolecne vyrazit dobit blavu alespon v tech side eventech, ktere vypadaji zajimave.

Otazka: Zucastni se nekdo pristi tyden TOPFESTU? :) mohli bychom dat scuka aji tam. ( Otazka 2 - Radiohead v Praze 23.8 - navstivi nekdo? :-)
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod Mayday 16 Jún 2009 10:22

perfektny report yegon :lol2:

no ja som rad, ze sa vsetkym moja oblubena chata pacila, ja som sa veru bavil kralovsky a tesim sa na reprizu :)

navrhujem rozprudit diskusiu o dalsom termine uz teraz, aby som ho mohol zarezervovat. ten napad dat to pred WPT sa mi pozdava.

btw v piatok planujem potrestat repovicou mojich kamosov, tak dam vediet, ze co oni na to :Yahoo!:
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod Pepi 17 Jún 2009 11:08

Na zaklade toho yegonovho reportu vam ucast na tej chate zacinam dost tazko zavidiet. :lol2:
Ja som sa povodne po navrate z nemocnice planoval na poslednu chvilu pripojit a komunikoval som o tom s vladem, no nakoniec sa moj stav znova zhorsil a padlo to. Ale myslim, ze pre ludi s podlomenym zdravim to tam bolo aj tak viac ako nebezpecne. :D
Chcel by som vyslovit prianie, ze druhu chatu uz s vami absolvujem, ale keby to zaviselo len odo mna... :( Ale uz si na to zacinam zvykat.
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod obivano 17 Jún 2009 11:09

Mayday napísal:perfektny report yegon :lol2:

no ja som rad, ze sa vsetkym moja oblubena chata pacila, ja som sa veru bavil kralovsky a tesim sa na reprizu :)

navrhujem rozprudit diskusiu o dalsom termine uz teraz, aby som ho mohol zarezervovat. ten napad dat to pred WPT sa mi pozdava.

btw v piatok planujem potrestat repovicou mojich kamosov, tak dam vediet, ze co oni na to :Yahoo!:

+1 :gl:
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod vlade 22 Jún 2009 14:21

No, uz mam doma kameru, kukam co sme to tam stvarali, mysim ze neni vhodne to sem dat len tak :lol2:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod obivano 22 Jún 2009 15:15

vlade napísal:No, uz mam doma kameru, kukam co sme to tam stvarali, mysim ze neni vhodne to sem dat len tak :lol2:

posli pm spravy zucastnenym;)
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!