dawidsvk's simple blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

dawidsvk's simple blog

Odoslaťod dawidsvk 21 Máj 2009 15:04

No, tak po dlhom uvazovani som sa rozhodol, ze si aj ja zalozim blog...nech som in:) Takze volam sa David som z BJ a poker som objavil tak pred rokom a pol, ale to som este nemal 18, tak len o playmoney....S prichodom 18r.(pred rokom) prisli aj moje 1.hry o realne peniaze. Vyuzil som YPC, pokerstrategy a dokonca aj PRS a ako vacsina zaciatocnikov som vsetko prehral. Vtedy ma poker prestal bavit a sustredil som sa na ine veci ako napr.skola :D. No ale asi pred 2 mesiacmi som sa k pokru opat vratil, zacal studovat, pozerat videa a pod. a uz to nie je take zle ako minuly rok. Momentalne hrajem nizkolimitne sng-cka (2-5$) na Evereste, ale chcem odtialto odijst, pretoze je to hrozna herna, jedine + je, ze aj hraci su hrozny...Do tohto blogu by som chcel pridavat nejake ruky, nech sa nieco naucim od vas - skusenejsich. No a mam aj prve otazocky a to: SNG - fora, stranky, vzdelavanie, videa, atd. - KDE? naozaj potreboval by som hlavne videa ohladom sng, mozu byt aj v anglictine....tie slovenske od 7castle som videl. No to by bolo na zaciatok aj vsetko, mam po maturitach a trebalo by to ist oslavit, takze zatial bye :)
Naposledy upravil dawidsvk dňa 01 Nov 2010 20:00, celkovo upravené 2 krát.
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Re: Dejvidov mikro-SNG blog :)

Odoslaťod brano172 21 Máj 2009 16:29

Vitaj, tak k tym tvojim otazkam.

Co sa tyka web stranok, dobre clanky v anglictine najdes napr. na http://www.sitandgoplanet.com/

Fora - v slovencine samozrejme pokerportal :), postovat ruky, diskutovat o rukach inych hracov v ich blogoch. Co ma napada z hlavy tak SnG tu hrava a pise blog palo1973, Pepi, 7castle, onedlho snad zase aj ja.
Zo zahranicnych for sa mi zda fajn pokerstrategy (tam maju aj coacha ktory tie handy pravidelne prezera) a tiez najvacsie forum twoplustwo.

Vela ruk, hlavne v push-fold faze si dokazes zhodnotit aj sam (s tymi narocnejsimi sa potom opytat vo fore), odporucam zaobstarat SngWizard ak este nemas, pripadne docasne http://www.holdemresources.net/hr/sngs/ ... lator.html. V SnG je to casto hlavne o trpezlivosti si nad to sadnut a prejst si celu session s pomocou softu.

Videa - v slovencine je nuts video od 7castla. V anglictine najdes free videa napr. na pokerstrategy. Podla mna velmi dobra seria SnG videi je aj na deucescracked - tam su nielen videa z hry, ale su kombinovane aj s prezentaciami kde coach dobre vysvetluje teoreticke principy (vratane veci ako variance atd.) Da sa tam zaregistrovat na 7 dni bezplatne a vsetko postahovat, ale to odo mna nemas :)

Celkom som sa rozpisal, dufam ze som nic nevynechal. GL pri stoloch.
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod skallo18 21 Máj 2009 16:54

Ak chceš mne osobne dosť pomohol masuronike z pokermanie.sk s jeho videami ktore su na tejto stranke k dispozicii. Ide o 4 videa a myslim že su tiež na dosť dobrej urovni :) určite treba vidieť. Držim palce nech sa ti darí :gl:
Obrázok používateľa
skallo18

Založený: Jún 2007

Odoslaťod thifooo 21 Máj 2009 23:41

skallo18 napísal:Ak chceš mne osobne dosť pomohol masuronike z pokermanie.sk s jeho videami ktore su na tejto stranke k dispozicii. Ide o 4 videa a myslim že su tiež na dosť dobrej urovni :) určite treba vidieť. Držim palce nech sa ti darí :gl:

kde prosimta stiahnem tie videa?
thifooo

Založený: Jan 2009

Odoslaťod vlade 21 Máj 2009 23:54

myslim ze to by si sa mal pytat niekde inde :P
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Pepi 07 Jún 2009 07:31

No tak si tak nejak prezeram blogy a aha ho - novy SnGckar! A este aj z vyhodu! Tak teda vitaj! Nech sa ti dari a prajem ti hlavne vela trpezlivosti, bo SnG, to je o drzku sport. Vsetko podstatne uz napisal hore Brano, a co sa tyka SnGckarov, tak je nas tu fakt pomenej. Teda aspon tych, co aj ako tak blogujeme.
:gl:, postuj ruky, vysledky a ak budem vediet, tak rad poradim. I ked je otazne, ci fishka ako ja ti nejak pomoze. :)
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod dawidsvk 07 Jún 2009 15:00

no tak v poslednom case nemam na poker vobec cas, takze ani nic nove tu nenapisem, postovat ruky urcite budem ale to az ked zacnem normalne hrat....jedine som stihol pozriet asi 2 masuronikeho videa no ale niejako ma to neobohatilo, v podstate je tam menej info ako u videi od 7castlea.
dawidsvk

Odoslaťod dawidsvk 15 Jún 2009 22:48

takze po dlhsej dobe som sa vratil k pokru.... :)

Po popozerani mnozstva videi zameranych na sng som trosku posurfoval na internete a nasiel akciu kde davaju no deposit 15$ + za kazdych 500FPP 10$ ako bonus do herne propaganda poker co je siet ipoker. Jedinou podmienkou je hrat iba max. NL4 alebo 1+0,2$ sng. Po 6000 raked hands alebo 300 sng sa da urobit cashout a hrat hocijake limity.

Este pred zaciatkom hrania som si dal sam so sebou challange, ze z tychto 15$ urobim tolko, aby som si cim skor kupil notebook.
Pravidla su pre mna dost tvrde a to PRISNE dodrziavat BM (btw odkedy hrajem poker tak BM som mal prakticky na haku) Hrat len sng, obcas mtt...ziadne cash games. No a posledne pravidlo je, ze prvych 300 ks sng musim zahrat na 1+0,2$ (vypliva to z pravidiel bonusu)

Day 1 - zoznamovanie sa s hernou

Je pekne piatkove popoludnie ked pozeram ze mi dosli peniaze do herne. Otvaram turbo stoly, zistujem ze mi to nejde, prechadzam na super-turbo. Tam uz je to lepsie, celkom sa dari, k tomu mam este otvorene super-turbo HU (najvacsia chyba dna). Na HU som prehral okolo 5$ a na ostatnych som bol priblizne na 0 a tak den koncim s 10$ na ucte. Dokopy som nahral asi 40ks SNG.

Day 2 - krasna sobota

Po piatkovom zoznamovani som si povedal, ze HU v najblyzsich mesiacoch nebudem hrat a zameral som sa vyhradne na Super-turba, vacsinou 6-max pretoze na 10-man sa dost dlho caka. Odohral som ich asi 30 s peknou plusovou bilanciou a tak na konci dna som sa mohol tesit z 25$ na ucte.

Day 3 - nedelne popoludnie

V nedelu som chcel nadviazat na uspechy zo soboty co sa mi aj v celku podarilo ale po pravde som od seba cakal viac. Bilancia za 40 ks sng iba 7$ v pluse ale vzdy lepsie ako s kamenom do hlavy. Este som chcel hrat vecer ale nejako mi to nevyslo :) Takze den som ukoncil s 32$ na ucte.

Day 4 - zaujimavy pondelok

Domov prichadzam o 11.00 este trosku v naladicke. Davam si sprchu, naranajkujem sa, vypijem kavicku, zapinam PC a idem grindit. Myslienka to bola dobra ale nejako som nevladal a tak som dnes dal len 15 ks vsetko super-turba samozrejme, hral som len max 2 stoly naraz (vacsinou 4) ale na moje pocudovanie sa mi celkom darilo, robil som dobre rozhodnutia, viac som sa zameral na kvalitu ako na kvantitu a nieco pred 20.00 som dosiahol magickych 40$. Medzitym som sa za 5FPP registroval do pravidelneho pondelkoveho 600$ frereollu. 599 hracov, top 40 vypatenych 10min blindy 2000 stacky. Prva handa KK raise 3x BB za mnou dalsie raisovacky ja all-in 3 call. Dvaja mali Ax jeden QJ alebo daco take. Hlavne je, ze im nic neprislo a ja som zacinal s 8k stackom. Potom som si ho udrziaval az po bindy 400/800 kde som isiel double-up kde som krasne odhalil bluff kde vyhral moj top par. Tak som chytil neuveritelny run a moj stack sa postupne vysplhal na 120k a po 2.hodine som bol chipleader. No ale po prestavke som zacal hrat ako majster sveta nezmyselnbe som vyhlacal ludi z potu, bluffoval a z mojho stacku ubudalo a ubudalo. Ked nas ostavalo uz iba okolo 15, tak som mal 28k stack pri blindoch 3k/6k. Na ruku sa mi dostalo JJ, predomnou kazdy fold, ja z buttonu push AI, SB fold, BB bigstack 89s call. Samozrejme ze na flop mu prisla 9, na turn druha 9 a bolo po turnaji. Nakoniec som skoncil na peknom 12 mieste, ale podla priebehu som mohol ist na final table...no ale na chybach sa clovek uci a nabuduce mozno skoncim vyssie. Podstatnou vecou ale je, ze dalsich 10$ je na mojom ucte a momentalne je tam dokopy 50,80$

Handy zatial pridavat nebudem, dajako sa mi nechce, urcite boli nejake zaujimave ale nemam chut ich hladat. :)
dawidsvk

Odoslaťod Pepi 16 Jún 2009 14:36

Ak mozem otazku, tie super turba v tej hernie su co zac? Mam na mysli, aky je starting stack, struktura blindov, dlzka blind levelov, atd. Osobne by som do hrania S-T nesiel s BM nizsim ako 100BI.
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod spax 16 Jún 2009 15:06

mohl bys no, a taky prozrad, co je to za tu akci. jestli teda existuje neco jineho, o cem nevime :)
YPC,PS a PRS znam :)
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!