Filmy a Serialy
Re: Filmy a Serialy
ja mam velmi rad vsetky filmy od rezisera menom Shyamalan, bez poradia - Vyvoleny, Znamenia, Osada, Zena vo vode, Siesty zmysel atd.
Zasa serialy ma bavia jednoduche vtipne. Moje top - Priatelia, Tie roky sedemdesiate, ty kokso a ani za svete si nemozem spomenut na nazov serialu o psychologovi a jeho bratovi tiez psychologovi a psovi terierovi. Ty brdo tak toto je pecka musim bezat na dajake vysetrenie s pamatou.
A este dokument - Planeta zem - to je uplne supper
Zasa serialy ma bavia jednoduche vtipne. Moje top - Priatelia, Tie roky sedemdesiate, ty kokso a ani za svete si nemozem spomenut na nazov serialu o psychologovi a jeho bratovi tiez psychologovi a psovi terierovi. Ty brdo tak toto je pecka musim bezat na dajake vysetrenie s pamatou.
A este dokument - Planeta zem - to je uplne supper
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Ještě IT Crowd je výbornej seriál.. :-) A zrovna teď koukám na první sérii Supernatural, docela v pohodě hororovej seriál...
-
Ricta - Príspevky: 187
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Frasier - NO1!
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Priatelia sú klasika, v poslednej dobe ma baví How I Met Your Mother.
Zatiaľ pozerám prvú sériu, lebo internet tu je pomalý, takže netuším, či aj neskoršie sériu sú rovnako dobré, ale tá prvá je super.
Zatiaľ pozerám prvú sériu, lebo internet tu je pomalý, takže netuším, či aj neskoršie sériu sú rovnako dobré, ale tá prvá je super.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Living with Fran - kratky serial ale ja tu tetu co tam hra mozem (velmi)
celkove ma bavia take odumrete serialy ako Threshold a ani ten o tych vodnych priserkach co skoncil univerzalnou potopou sveta nebol zly len neviem ako sa volal
teraz ma dost prekvapil Chris Rock - ma vonku 4 HBO specials - nie su to sice filmy ale stand-up comedy ale chlapec ma v hlave - clovek niekedy rozmysla ci si vobec robi srandu lebo brutalnym sposobom triafa klinec po hlavicke
zo stariniek sa mi pacili pecky ako Tajomny hrad v karpatoch a Adela jeste nevecerela - stare ceskoslovenske filmy su nuts imo - hlavne komedie - Werich/Marvan/Burian/Mensik FTW
celkove ma bavia take odumrete serialy ako Threshold a ani ten o tych vodnych priserkach co skoncil univerzalnou potopou sveta nebol zly len neviem ako sa volal
teraz ma dost prekvapil Chris Rock - ma vonku 4 HBO specials - nie su to sice filmy ale stand-up comedy ale chlapec ma v hlave - clovek niekedy rozmysla ci si vobec robi srandu lebo brutalnym sposobom triafa klinec po hlavicke
zo stariniek sa mi pacili pecky ako Tajomny hrad v karpatoch a Adela jeste nevecerela - stare ceskoslovenske filmy su nuts imo - hlavne komedie - Werich/Marvan/Burian/Mensik FTW
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Hufelix napísal:Frasier - NO1!
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
HighStakesPoker najlepsi serial imo
Co sa tyka filmov u mna top 5:
Gladiator, Memento, Donnie Darko, Alien 1, Lord of the rings: return of the king
Co sa tyka filmov u mna top 5:
Gladiator, Memento, Donnie Darko, Alien 1, Lord of the rings: return of the king
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
filmy: Reservoir dog, Pulp Fiction, From dusk till down, Kill Bill
Amores peros - brutáln film
komédia: Love actually ( láska nebeská) - príbeh spisovateľa a portugalčanky na chate je pecka
all time clasic: Butch Cassidy and the Sundance Kid, The Sting
Godfather
The Good, The Bad, And The Ugly
Onec upon a time in the west - ten som videl aspoň 30 krát a poznam takmer naspamäť
[size=85]Harmonica: " Easy Frank easy, busnissman has to take thinks easy "
Harmonica: “So you found out you’re not a businessman after all.”
Frank: “Just a man.”
Harmonica: “An ancient race. Other Morton’s will be along, and they’ll kill it off.”
Frank: “Don’t matter to us. Nothing matters now, not the land, not the money, not the woman. I came here to see you. Cause I know that now you’ll tell me what you’re after.”
Harmonica: “Only at the point of dying.”
Frank: “I know.”
Seriály: Frasier, Pristelia, 24 hours
Amores peros - brutáln film
komédia: Love actually ( láska nebeská) - príbeh spisovateľa a portugalčanky na chate je pecka
all time clasic: Butch Cassidy and the Sundance Kid, The Sting
Godfather
The Good, The Bad, And The Ugly
Onec upon a time in the west - ten som videl aspoň 30 krát a poznam takmer naspamäť
[size=85]Harmonica: " Easy Frank easy, busnissman has to take thinks easy "
Harmonica: “So you found out you’re not a businessman after all.”
Frank: “Just a man.”
Harmonica: “An ancient race. Other Morton’s will be along, and they’ll kill it off.”
Frank: “Don’t matter to us. Nothing matters now, not the land, not the money, not the woman. I came here to see you. Cause I know that now you’ll tell me what you’re after.”
Harmonica: “Only at the point of dying.”
Frank: “I know.”
Seriály: Frasier, Pristelia, 24 hours
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
JOHN RAMBO
fuck the haters
fuck the haters
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
u mňa seriál všetkých čias:
M*A*S*H
M*A*S*H
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.