Multi Table Tournaments - stratégia ako víťaziť: úvodná fáza

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Multi Table Tournaments - stratégia ako víťaziť: úvodná fáza

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Multi Table Tournaments - stratégia ako víťaziť: úvodná fáza resp. early phase (4. časť)

V poslednom článku venovanom MTT stratégii v počiatočnej fáze turnaja sa budeme zaoberať ako hrať s kartami A-K, Q-Q, A-x suited, malé a stredné páry. Tiež načrieme do toho, že nami vybudovaný \"tight image\" bude mať v neskorších fázach turnaja svoje opodstatnenie. V predchádzajúcom článku o MTT stratégii sme písali okrem iného ako hrať s A-A, resp. K-K. Článok nájdete tu. Ako teda hrať s odporúčanými kombináciami? A-K a Q-Q: tiež treba hrať agresívne, ale nie až natoľko ako  A-A a K-K. V odborných literatúrach sa odporúča navýšiť na 3,5 násobok BB. V prípade že navýšime zhruba na 3-4 násobok BB musíme hlavne pri A-K čakať na flop. Ak netrafíme A ani K, treba hrať veľmi opatrne. V úvodnej fáze sa totiž do hry mohli (mohol) zapojiť kadejaké fishky a ak aj netrafili dobrý flop, stále budú dorovnávať prípadné naše navýšenie. Nie je ojedinelá situácia, že nás budú callovať s flush draw, straight draw, dokonca v extrémnych prípadoch aj inside straight draw. Preto sa ich nesnažme vyhnať kontinuálnym navýšením po flope, hlavne keď sa nám tam pred flopom limpli 3 a viacerí hráči.  Ak však na flop padne A, alebo K netreba na nič čakať. Hlavne v prípade, že hrozí...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Multi Table Tournaments - stratégia ako víťaziť: úvodná fáza

Odoslaťod scorpiorado 16 Jún 2009 21:02

Palino, paradna robota. :poklona: Teraz sa to uz len pekne nabiflujeme, zapneme luck box a WSOP 2010 bude sk dominated :Yahoo!:
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod sallisvka 16 Jún 2009 22:36

HH este by tu niekto mohol niekde napisat ako hrat ked vam za 3h hrania pridu 2 hratelne ruky a bude tu super :poklona:
sallisvka

Založený: Jún 2008

Odoslaťod yegon 16 Jún 2009 22:44

sallisvka napísal:HH este by tu niekto mohol niekde napisat ako hrat ked vam za 3h hrania pridu 2 hratelne ruky a bude tu super :poklona:

foldujes a hras len tie 2 ruky
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod mr_kaktus 17 Jún 2009 08:16

yegon napísal:
sallisvka napísal:HH este by tu niekto mohol niekde napisat ako hrat ked vam za 3h hrania pridu 2 hratelne ruky a bude tu super :poklona:

foldujes a hras len tie 2 ruky

:ROFL:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod roche01 17 Jún 2009 08:32

Alebo opačný extrém: Keď Ti príde v rade 5-6 monsters a v šiestej hre Ťa každý považuje za absolútneho maniaka a dorovná Tvoj raise UTG (keď máš na ruke "zase" AA) 5-6 hráčov so 7-2, 5-6, J5s apod. trashmi :wall:
A hrať AA v multiway pote s piatimi súpermi je iné ródeo :yegon2:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod yegon 17 Jún 2009 08:59

:yegon2:

hmm preco sa ten smajlik vola yegon2? :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod sallisvka 17 Jún 2009 09:39

yegon zahram si dve hry vdaka mojmu tight image mi ich nikto nezaplati a zozeru ma blindy .... a cela taktika MTT hrania je v cudu :D :fish: :fish:
sallisvka

Odoslaťod yegon 17 Jún 2009 10:00

sak nemozes kazdy turnaj vyhrat :)

no ale zase na online turnaji ked za 3 hodiny (200+ ruk) ti pridu len 3 hratelne tak chyba je v tvojom prijimaci - aj najviac tight hrac najde v tych 200 rukach aspon 15-20 ktore sa daju hrat

druha vec je ze 95% ludi vobec nezareaguje na tvoju tught hru a preplatia ti tak ci tak

ak hovoris o live turnajoch tak hrat 2 ruky za 3 hodiny je realne a sem tam sa to snad moze stat aj ked je to extrem - struktura turnaja ale byva lepsia takze by taa to nemalo tak trapit a hlaavne ak online sa neprisposobi 95% hracov tvojej tight hre tak live je to 99,8%
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod sallisvka 17 Jún 2009 11:47

myslel som live na online by to bolo fakt gore za 3h 2 ruky :D :D
ale v poslednych asi 7live to je na dennom poriadku cakam cakam cakam a ked dojde tak ma stekne T5 nA FH s odovodnenim ze som ti dal call PF lebo to je moja FH ruka :D potesi musim zmenit takitku alebo obmedzit hranie 10€ freez a skusit volake 100€ kvaldy nak nezerem mesiac :D :gl:
sallisvka

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!