Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: ...

Odoslaťod Barin 18 Jún 2008 10:46

Netusim co presne mas na mysli ale ak si si este nenastavil ukladanie HH na disk tak to najdes cez options,hand history,save my hand histories.
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: Re: ...

Odoslaťod buschle 18 Jún 2008 10:53

to aby som videl tu historiu hry (lasthand), ne len obrazok ako boli rozdane karty...
aby som si to nemusel pozerat z txt alebo z PT.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Re: Re: Re: ...

Odoslaťod Sunwu 18 Jún 2008 22:05

a ked mas ten obrazok stola, nemas v lavom dolnom rohu take okienko aj s historiou? Ja som nenastavoval nic a mam to tam defaultne
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

re:

Odoslaťod buschle 19 Jún 2008 06:48

mal som ho ciste nic v nom nebolo , asi nejaky bug -som to reinstalol a uz to ide v poriadku ,vedel som ze niekde bude urcite zadrhel.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

problemy

Odoslaťod Barin 10 Júl 2008 14:32

Netusite dakto ci existuje aj cesky support? Stranka sa da zobrazit v cestine ale k ceskemu supportu som sa nedopatral. Ak sa tu najde niekto kto by mi poradil budem rad.
Ked som zacinal zalozil som si ucet takmer v kazdej herni, vsak to poznate freerolly. Neskor som samozrejme na tento ucet zabudol a zalozil na fulltilte novy, na ktorom uz dlhsie normalne hravam. Ked som zistil, ze tam vlastnim 2 ucty napisal som nech mi ten stary zmazu a oni mi odpisali ze v pohodicke "closed" a nech si dalej hram. Samozrejme, ze moneybookers ucet mam na inu emailovu adresu (ano uhadli ste na tu z prveho uctu, to som este netusil, ze musia byt rovnake). Vtip je v tom, ze ked si chcem zmenit emailovku na tu zo zatvoreneho uctu tak mi napise "email adress is in use". Este horsie je, ze ma to nenecha v personail detailoch ani zmenit meno a priezvisko a tym padom nemozem vybrat ani priamo na bankovy ucet. Ked som sa pokusal depositnut, dajak sa nedarilo kedze MB adresa nebola rovnaka. Napisal som na support sice mi neodpisali ale na druhy den kukam, ze mi deposit prebehol ok. Na tom by nebolo nic cudne, povedal som si fajn vyriesilo sa to, spustim MB ucet a nechyba ani koruna. Cize fakt netusim odkial sa tam tie peniaze vzali. Ale vyberat nadalej nemozem.
Napada mi viacero rieseni:

1. zalozit novy monebookers ucet s identickou emailovkou ako mam na fulltilte
2.zalozit neteller ucet a skusit to tade, ale dajak tam nevidim Slovensku republiku
3.dalej otravovat support nech s tym daco urobia
4.vykaslat sa na prachy, ktore by som mozno nezarobil brigadou za cele leto a zacat hrat inde od nuly

Vdaka za akekolvek pripomienky.
Barin

Re: problemy

Odoslaťod mysak(bon3fish) 10 Júl 2008 14:58

cesky support na FT funguje a je docela ochotny.
A co vyzkouset si k tvymu existujicimu uctu na MB pridat dalsi email adresu(tu na kterou ted hrajes na FT) ? Ja to delal nedavno a vse OK.
mysak(bon3fish)

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

mysak

Odoslaťod Barin 10 Júl 2008 15:03

super moc si mi pomohol skusim to, velka vdaka.
Barin

Re: Re: problemy

Odoslaťod keso26 10 Júl 2008 15:03

jj, pridaj si aliasa a malo byt to byt ok, este som to nerobil, ale viaceri hovorili, ze to funguje. Zalozit druhy MB ucet bez toho aby si zrusil prvy Ti neradim, lebo Ti zmrazia oba ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: mysak

Odoslaťod mysak(bon3fish) 10 Júl 2008 15:05

nz :)
mysak(bon3fish)

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: problemy

Odoslaťod vlade 10 Júl 2008 15:09

riesenia su 2:
1. ako hovori mysak, tak to mam aj ja spravene, mam k jednemu moneybookers uctu priradenych 5 emailov (5 je maximum, dalsi sa uz pridat neda). Pozor ale ked vkladas do nejakej herne, prepni si primarny ucet na ten email, ktory mas aj v herni, inak ten prevod moze trvat dlhsie, pripadne sa nemusi zrealizovat.

2. teoreticky by si este mohol poslat tie peniaze niekomu inemu na jeho FT konto, on si to vyberie na svoj MB a preposle na tvoj.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!