Ako dalej?
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Ako dalej?
-lebo tight hracom lahko kradnes blindy,nepushuju loose,su dobre citatelni a ak sa aj dostanu ITM tak s vacsinou malickym stackom a koncia na 3.mieste co je zle
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
wizdo napísal:Ja som ziarivy priklad netrpezliveho hraca, ale robim s tym co mozem, a preto uz poker hravam dlhsie(chap kratsie vypadky medzi bustnutim BM) a zacina sa ta trpezlivost vyplacat.
are u sure?? //by podpichovacny trikoza
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:wizdo napísal:Ja som ziarivy priklad netrpezliveho hraca, ale robim s tym co mozem, a preto uz poker hravam dlhsie(chap kratsie vypadky medzi bustnutim BM) a zacina sa ta trpezlivost vyplacat.
toto podpichnutie mi padlo vhod....som uvazoval ze budem pisat diplomovku s nazvom "faktor stastia v pokri, alebo preco poker nie je hazard" ( nazov este nemam presny) a potreboval by som nejaku slusnu vzorku ruk, na ktorych by som mohol robit statisticke vypocty, a kedze viem ze do 2 rokov by si mohol mat kolom povedzme 1 milion ruk nahratych neposkytol by si?
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
trikoza napísal:wizdo napísal:Ja som ziarivy priklad netrpezliveho hraca, ale robim s tym co mozem, a preto uz poker hravam dlhsie(chap kratsie vypadky medzi bustnutim BM) a zacina sa ta trpezlivost vyplacat.
hmmm....kedze som bustol v 3 roznych herniach tak hej:D:D:D a BM mi dlho nic nehovoril az sa schylovalo na lepsie casy lebo som dosiahol BM na PL50 s rezervou (chap skoro 40BI) ale potom prisiel mega swing(30BI padlo za par dni - alias normal omaha swingy ) a nejak som nebol schopny pokracovat....
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
20% fee je ultra vela necuduj sa ze bankroll rastie velmi pomaly resp. nerastie - mas tam aspon nejaky rakeback?
ak ta bavia SNGcka tak by som hral dalej SNGcka - ak mas aspon predstavu o ICM tak musis ten limit porazat i ked ROI nebude vdaka obrovskemu fee zavratna a tym padom mozu byt aj swingy velke. Asi nemas vela moznosti pri tejto velkosti bankrollu takze asi budes musiet zatat zuby a vydrzat to kym sa nedostanes na limit kde budes moct hrat s nizsim fee
ICM funguje vzdy len je samozrjme na tebe ci zadas spravne range superom
ak ta bavia SNGcka tak by som hral dalej SNGcka - ak mas aspon predstavu o ICM tak musis ten limit porazat i ked ROI nebude vdaka obrovskemu fee zavratna a tym padom mozu byt aj swingy velke. Asi nemas vela moznosti pri tejto velkosti bankrollu takze asi budes musiet zatat zuby a vydrzat to kym sa nedostanes na limit kde budes moct hrat s nizsim fee
ICM funguje vzdy len je samozrjme na tebe ci zadas spravne range superom
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
lolofon napísal:Stale stagnujem, niekedy sa na 4 zo 4 stolov dostanem ITM, niekedy ani na jednom. Teraz mam asi 27 eur a rozmyslam co dalej. SNGs alebo CG? Stale sa mi zda, ze "ved tieto fishky musim predsa porazit", dufam, ze aspon trochu ten poker viem hrat, ale stale sa to nejako neprejavuje na mojom BR. SNGs sa mi viac pacia ako CG, imho ich mam celkom zmaknute (ICM, hra PF aj after,...), tak ale cista smola to uz asi nebude. Nie je ICM troska nanic na tychto microlimitoch?
Stagnacia - musis zvysit objem odohranych turnajov a vobec sa nezaujimat o to, ako dopadnu 4 zo 4 turnajov. K tomu, ze to uz mas zmaknute, tak ver tomu, ze nemas ani zdaleka. Neber to ako utok na teba, je to skratka fakt, aj ovela lepsi hraci robia chyby, ale rozdiel je, ze stale pracuju na svojej hre a snazia sa tieto chyby odstranovat. O tom, ze to nemas az tak zmaknute, svedci aj tvoja dalsia otazka, ci nie je to ICM nahodou nanic? Ako inak by si chcel hrat, chcel by si robit matematicky dlhodobo stratove rozhodnutia? Chyba nie je v ICM, chyba je v nespravnom prisposobeni sa superom (zly odhad ich rangov).
ropman napísal:to som myslel samozrejme na zaciatku hry pri nizkych blindoch... tu sa proste na zaciatku hry nestane ze 7-mi limpnu, 4-ria callnu tvoj utg raise a podobne... naviac, normal sng na titane maju cca velmi podobnu strukturu ako turba na P****Stars. aspon ked som tam hraval ja tak to tak bolo...
Na to, aby bol clovek ziskovy, nepotrebuje 7 limperov v kazdom pote. Fishky sa najdu vsade a naozaj neverim, ze sa to na 1 dolarovych SNG hemzi regularmi. V kazdom pripade, s tymi startovnymi handami, ktore sa v early faze bezne hraju, sa velke chyby ani spravit nedaju. Ovela dolezitejsia je push/fold faza. Kolko z tych hracov si myslis, ze na sebe aktivne pracuje, analyzuje svoje sessions a hlada svoje leaky? Lebo jedna vec je pozriet si video a druha vec je naozaj sa nad tym vsetkym zamysliet a pohrat sa s tym (tym nechcem povedat, ze videa nie su dolezite). V tomto vsetkom mozes byt pred tvojimi supermi a pri hre sa to musi prejavit.
- brano172
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Mňa by celkom zaujímalo, ako dopadla tá Paľova misia, kde chcel urobiť z ničoho niečo. Ešte to akože beží? Lebo ak áno, tak by bolo celkom zaujímavé to porovnať... a naučiť sa aj vďaka tomu, ako budovať bank. Každopádne sa to dá... sledujem to na vlastné oči, lebo napríklad xpaci tiež do pokru vložil minimum (test na pokerstrategy) a nejaké drobné depozitol... a dnes je už trošku inde.
Každopádne... 1$ dolárové SNG toho moc nezarobia, ale je to celkom kvalitný tréning. Dá sa pri nich slušne vzdelávať a získavať pokerová istota. Sám viem, že často sú na 1$ SnG lepší hráči ako na 3$ SnG. I keď tu sa celkovo o dobrých hráčoch píše dosť ťažko. Každopádne možno tie nižšie limity hrajú opatrnejší hráči... ale to je len taká mini úvaha. Presné prieskumy som nerobil.
Na PS ale aj v iných herniach sa dá hrávať aj NL2 a pokiaľ človek nie je debil, tak by tam mal mať slušný winrate. A keďže tam hraje dosť exotov, tak aj psychika sa tam dá natrénovať.
No a nakoniec, čo je myslím takto pre hráčov bez bankrollu celkom fajn, tak skúsiť hrávať to množstvo líg, ktoré sa dajú všelikde nájsť (nestojí to veľké peniaze). Často sú to turnaje, kde sú aj dané peniaze naviac a ak sa občas zadarí, tak to potom rastie celkom rýchlo.
No ale na čom najviac záleží, tak to je vzdelávanie sa a tréning. Hodiny a hodiny pokru.
Každopádne... 1$ dolárové SNG toho moc nezarobia, ale je to celkom kvalitný tréning. Dá sa pri nich slušne vzdelávať a získavať pokerová istota. Sám viem, že často sú na 1$ SnG lepší hráči ako na 3$ SnG. I keď tu sa celkovo o dobrých hráčoch píše dosť ťažko. Každopádne možno tie nižšie limity hrajú opatrnejší hráči... ale to je len taká mini úvaha. Presné prieskumy som nerobil.
Na PS ale aj v iných herniach sa dá hrávať aj NL2 a pokiaľ človek nie je debil, tak by tam mal mať slušný winrate. A keďže tam hraje dosť exotov, tak aj psychika sa tam dá natrénovať.
No a nakoniec, čo je myslím takto pre hráčov bez bankrollu celkom fajn, tak skúsiť hrávať to množstvo líg, ktoré sa dajú všelikde nájsť (nestojí to veľké peniaze). Často sú to turnaje, kde sú aj dané peniaze naviac a ak sa občas zadarí, tak to potom rastie celkom rýchlo.
No ale na čom najviac záleží, tak to je vzdelávanie sa a tréning. Hodiny a hodiny pokru.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Velmi pekne dakujem vsetkym, necakal som az taku diskusiu
btw dnes je tusim na titane freeroll pre pokerstrategy bronze members, tak to skusim. Pojdem palovou taktikou, kedze ocakavam, ze takmer vsetci sa tam budu drzat vsetkych pravidiel, uvidime... Inak budem teda pokracovat v SnGs.
btw dnes je tusim na titane freeroll pre pokerstrategy bronze members, tak to skusim. Pojdem palovou taktikou, kedze ocakavam, ze takmer vsetci sa tam budu drzat vsetkych pravidiel, uvidime... Inak budem teda pokracovat v SnGs.
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
brano172 napísal:Na to, aby bol clovek ziskovy, nepotrebuje 7 limperov v kazdom pote.
Fishky sa najdu vsade a naozaj neverim, ze sa to na 1 dolarovych SNG hemzi regularmi.
ja som tomu tiez nevedel uverit... ale na titane to tak proste je.
brano172 napísal:V kazdom pripade, s tymi startovnymi handami, ktore sa v early faze bezne hraju, sa velke chyby ani spravit nedaju. Ovela dolezitejsia je push/fold faza. Kolko z tych hracov si myslis, ze na sebe aktivne pracuje, analyzuje svoje sessions a hlada svoje leaky? Lebo jedna vec je pozriet si video a druha vec je naozaj sa nad tym vsetkym zamysliet a pohrat sa s tym (tym nechcem povedat, ze videa nie su dolezite). V tomto vsetkom mozes byt pred tvojimi supermi a pri hre sa to musi prejavit.
v tomto samozrejme suhlasim. len je to high variance, co je normalne, ale otazne je, ci to vobec bude stacit na vykrytie toho fee. lebo oni zase tiez nie su uplne retardovani a trochu chapu ICM, cize extra velke chyby v tomto smere tiez nespravia. aj ked tych chyb a leakov tam budu mat urcite relativne vela. mohla by na nich platit loose hra pred flopom, hlavne caste kradnutie blindov ale nvm, neskusal som...
- ropman
- Založený: Júl 2008
yegon napísal:mas tam aspon nejaky rakeback?
Myslim, ze za kazdych 35$ mi daju 7.15$ spat alebo tak nejak. Uprimne, neviem ci je to vela ci malo, hm?
A co sa tyka tej kvality hracov, imho to az take kvalitne nie je, najdu sa tu aj relativne slusni hraci, ale najdu sa aj ti, co pushuju 1.ruku s A4o...
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.