Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Re: problemy

Odoslaťod Barin 10 Júl 2008 15:32

No ono by som tam rad ostal hrat a aby som stale niekoho otravoval ked budem chciet vyberat mi neprijde moc pohodlne a ani velmi rozumne, navyse by som tomu cloveku musel velmi doverovat keby som neskor chcel vyberat tazke miliony:) Ok takze emailovku som tam pridal a prepol na primarnu.Predpoklad, ze ten prvy deposit (ktory neviem odkial sa vzal) to neeviduje a uz vobec nie, ze bol spraveny cez moneybookers bol spravny.
Tak idem do cashieru dam depozit cez MB adresa vyplnena a chce to odo mna meno (v profile ho z neznamych dovodov nemam a neda sa tam editnut, predpokladam ze to bude tym, ze na starom ucte bolo rovnake), ked zadam meno tak vypise "please enter your first name or remove any invalid characters"...ach
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

cesky support

Odoslaťod Barin 10 Júl 2008 15:53

A ked tam teda chcem napisat, tak len zmenim priponu na "cz" alebo napisem do predmetu spravy ci ako?
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: cesky support

Odoslaťod mysak(bon3fish) 10 Júl 2008 16:27

mel by to byt tuten email : support-cz@fulltiltpoker.com
mysak(bon3fish)

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: problemy

Odoslaťod paschman 18 Júl 2008 14:47

Zdravím všechny hráče pokeru.Tak to tady ta pročítám a zjištuji,že jsem asi udělal chybu.Regnul jsem na expektě 30.1.2008 a od té doby jsem nehrál až do července,kdy jsem ve freerolu vyhrál 2,4 USD.Ty jsem párkrát protočil úspěšně a nyní čtu tuto diskusi a .....Kouknul jsem se cash table history v expektu a tam vidím,že nějakej borec hrál cashovku pod mým jménem-přezdívkou NL 3/6,asi 8 handů(upozurňuji,že jsem na expekt nevložil ani cent) .Chci se zeptat:je možné,aby dva lidi měli stejnou přezdívku(já vím asi není),anebo se hacknul na můj mail-a tady je ta moje chyba,ponechal jsem si přihlašovací údaje na mém mailu.Nyní nevím co s tím no zatím jsem nezískal nějak závratné sumy,ale co kdyby.díky za odpovědi.
paschman

Založený: Jún 2008

Re: Re: Re: problemy

Odoslaťod paschman 18 Júl 2008 15:03

sory sory sory.Tak jsem se tam znovy podíval cash table history v expektu a zjistil jsem,že to jsem byl já 3/6 nl ono to bylo hraní Fun.Omlouvám jsem se ještě jednou za zmatek v mé hlavě.P.S. Ještě jednou pardón
paschman

Založený: Jún 2008

výběr

Odoslaťod Aramaki 21 Aug 2008 19:50

Zdravím, mohl bych se zeptat nevíte prosím od kolika peněz se dá z full tilt vybírat? A zda to jde na moneybookers? Dočetl jsem se tam jen o tom jak peníze vkládat (pěkně to vyjadřuje filosofii :)
Aramaki

Založený: Jan 2007

re

Odoslaťod buschle 21 Aug 2008 22:17

50usd
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Re: re

Odoslaťod renewal 24 Aug 2008 09:30

neviete precomi neprisli dolare z pokerstrategy na ucet na fulltilte?uz su to skoro 3dni
renewal

Založený: Aug 2008

cas

Odoslaťod grochio 28 Sep 2008 14:15

vie mi niekto povedat ako dlhy je v tejto herni cas na rozmyslanie? Da sa nastavit? diky
grochio

Založený: Sep 2008

re:

Odoslaťod buschle 29 Sep 2008 06:41

dost malo ale da sa kliknut timebank , manualne... ale kvalita softwaru je na takej urovni ze ti cas nebude robit problem v tejto herni.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!