Ako dalej?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Ako dalej?

Odoslaťod brano172 21 Jún 2009 09:57

ropman napísal:v tomto samozrejme suhlasim. len je to high variance, co je normalne, ale otazne je, ci to vobec bude stacit na vykrytie toho fee. lebo oni zase tiez nie su uplne retardovani a trochu chapu ICM, cize extra velke chyby v tomto smere tiez nespravia. aj ked tych chyb a leakov tam budu mat urcite relativne vela. mohla by na nich platit loose hra pred flopom, hlavne caste kradnutie blindov ale nvm, neskusal som...

Suhlasim, ako uz bolo parkrat povedane, ze treba cim skor prejst na SNG s 10% fee. So zvyskom velmi nesuhlasim, ak niekto chape ICM trochu, tak kopec chyb bude robit a vela z nich bude velkych. Kedze si neskusal kradnutie blindov vo velkom (co je zaklad), tak nemozes tvrdit, aki su ti hraci dobri a ako tazko sa s nimi vyhrava.

lolofon napísal:Myslim, ze za kazdych 35$ mi daju 7.15$ spat alebo tak nejak. Uprimne, neviem ci je to vela ci malo, hm?

Je to 20% rakeback. Myslim, ze to je skor menej, ja som videl vacsinou okolo 30%.
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!