dlucka napísal:Viete niekto nieco viac o turnaji??
A chcela by som sa spytat ci sa tam nahodou niekto nechysta....ja by som tam rada isla len moc nemam s kym....tak ak tam niekto
foto pls
dlucka napísal:Viete niekto nieco viac o turnaji??
A chcela by som sa spytat ci sa tam nahodou niekto nechysta....ja by som tam rada isla len moc nemam s kym....tak ak tam niekto
Pincell napísal:Ako je to s prijimanim dealerov v honorii? Su volne miesta? Popripade treba napisat mail alebo dojst osobne?
Pincell napísal:Ako je to s prijimanim dealerov v honorii? Su volne miesta? Popripade treba napisat mail alebo dojst osobne?
napiš na mail :poker.info@centrum.cz nebo honoria@pokerportal.sk
a bude ti odpovězeno
Pincell napísal:Pincell napísal:Ako je to s prijimanim dealerov v honorii? Su volne miesta? Popripade treba napisat mail alebo dojst osobne?
napiš na mail :poker.info@centrum.cz nebo honoria@pokerportal.sk
a bude ti odpovězeno
Skusal som uz dvakrat ale ziadna odozva...
tak momentalne je plne obsazeno
admin napísal:Ak mate akekolvek otazky ohladom zivych turnajov Honorie, pytajte sa, Dzejar vam odpovie.
stevo napísal:admin napísal:Ak mate akekolvek otazky ohladom zivych turnajov Honorie, pytajte sa, Dzejar vam odpovie.
dobri,ako mozem dostat heslo zadarmo na poker
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.