Double or Nothing
Re: Double or Nothing
Uz len z tych dristov na stranke a z gramatickej urovne textu je jasne, ze tie peniaze ide investovat aj lepsie. Nerad sudim knihu podla obalu, ale takyto typ stranok bez udania autorov, for, kontaktnych udajov, ukazok, atd, byvaju na 95% brak alebo uplny podvod.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Nick, konto založené 23.6.2009, prvý príspevok a hneď reklama na stránku so "stejnojmenným" názvom, žeby zhoda náhod?
Ale podeľ sa so svojim dielkom o jeho obsahu, poznatkoch apod. Určite sa nájdu ľudia, čo si svoje poznatky z DoN vymenia.
Ale podeľ sa so svojim dielkom o jeho obsahu, poznatkoch apod. Určite sa nájdu ľudia, čo si svoje poznatky z DoN vymenia.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
roche01 napísal:Ale podeľ sa so svojim dielkom o jeho obsahu, poznatkoch apod.
Mňa by hlavne zaujímal ten "MAGICAL GHOST RE-RAISE"
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
-moja anglictina je slaba,ale pochopil som,ze sa pomocou tej knihy stanem hracom s ROI nad 30 %,myslim,ze si radsej podam lotto
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-moja anglictina je slaba,ale pochopil som,ze sa pomocou tej knihy stanem hracom s ROI nad 30 %,myslim,ze si radsej podam lotto
Ano, presne ako John, ktory dovtedy vyhraval len 30$ denne, potom ako si kupil super knihu, tak hned zacal vyhravat 200$ denne (to vsetko samozrejme na 10$ turnajoch).
Boze ako moze niekto na taketo sprostosti naletiet
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
-kua nebude za tym Fruni?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
V poslednom case stupa popularita Double or Nothing (DoN) sitngo turnajov. Nedalo mi to, tak som sa trosku pozrel na to, ci to vobec moze byt ziskove a na kolkych percentach turnajov sa treba umiestnit na peniazoch (ITM), aby sme aspon neboli stratovi.
Aby sme boli na DoN turnajoch v zisku (alebo aspon na 0), kvoli poplatku (rake) sa musime umiestnit ITM vo viac ako 50% turnajov. To, o kolko percent musime prekrocit 50 %-nu hranicu zavisi od raku, ktory platime v jednotlivych herniach.
Na vypocet potrebneho poctu ITM pozicii pouzijeme vzorcek:
ITM (%) = (Buyin+rake) / (2*Buyin) . 100 %
(Ten vzorec som odvodil sam, je zvlastny, ale sedi. )
Pre $ 5,50 to bude teda 5,50/10 = 0,55 .100 = 55 %. Cize na 55 % turnajoch musime skoncit ITM, aby sme boli aspon na nule.
Teraz sa pozrime na jednotlive herne, aky rake na tychto turnajoch maju a ako sa musime umiestnovat, aby sme neboli v strate.
P****Stars:
Rake u DoN sitngo sa tu lisi v zavislosti od vysky buy-inu ale aj do toho, ci ide o regular alebo turbo sitngo.
Pri najnizsom buy-ine $1 je rake 10% ($1+$0,1). Pri vyssich buy-inoch vsak uz rake klesa na 8 % ($5+$0,40). Pri turbo DoN je rake dokonca uz len 4 % ($10+$0,40)
Takze aby sme dosiahli break even, pri $1 DoN potrebujeme skoncit ITM v 55 % turnajov, pri vyssich buy-inoch nam staci 54 % ITM pozicii a pri najlacnejsich Turbo DoN uz potrebujeme “len” 52 % ITM pozicii.
iPoker (TonyG, Expekt, Mansion, Titan, CD, Wi****m hill):
Tu sa rake takisto lisi v zavislosti od vysky buy-inu. Na najnizsich limitoch (do $5) je tu rake neskutocnych 20% ($0,50+$0,10). Na $5 a viac uz je rake prijatelnejsich 10%.
Takze, aby ste uhrali break even na najnizsich limitoch, treba sa tu vzhladom na divoky rake umiestnit ITM az v 60% turnajov. Takze toto pre zaciatocnikov rozhodne neodporucam. Na vyssich limitoch uz staci 55%.
Ongame network (B**n, Hollywood)
Bossmedia network (Paradise, Heaven, Galaxy)
Pacific network (Pacific, LuckyAce)
Entraction (NoIQ, 24h, Devilfish), P*R:
Vsetky tieto herne maju 10% rake na DoN, takze potrebujeme tu 55% ITM pozicii.
Prima poker network (U***et):
Tu rake takisto zavisi od buy-inu, pri $1 je tu opat sialenych 20% ($1+$0,20) a teda potrebnych 60% ITM pozicii, co je takmer 2 z 3 turnajov. Pri vyssich buy-inoch je to opat standarnych 10%.
F****Tilt poker, Party poker a herne siete Cereus (Ultimate bet, Absolute poker) DoN turnaje v ponuke zatial nemaju, alebo som ich nenasiel.
Takze rozdiely v jednotlivych herniach rozhodne su. Ak chceme uhrat nejaky slusny ROI, povedzme 15%, musime na najnizsich limitoch na iPokri skoncit na platenych poziciach az v 70% (!) pripadov, zatial co na Turbo DoN na P****Stars nam na dosiahnutie rovnakeho ROI staci uhrat “len” 60 zo 100 turnajov.
Aby sme boli na DoN turnajoch v zisku (alebo aspon na 0), kvoli poplatku (rake) sa musime umiestnit ITM vo viac ako 50% turnajov. To, o kolko percent musime prekrocit 50 %-nu hranicu zavisi od raku, ktory platime v jednotlivych herniach.
Na vypocet potrebneho poctu ITM pozicii pouzijeme vzorcek:
ITM (%) = (Buyin+rake) / (2*Buyin) . 100 %
(Ten vzorec som odvodil sam, je zvlastny, ale sedi. )
Pre $ 5,50 to bude teda 5,50/10 = 0,55 .100 = 55 %. Cize na 55 % turnajoch musime skoncit ITM, aby sme boli aspon na nule.
Teraz sa pozrime na jednotlive herne, aky rake na tychto turnajoch maju a ako sa musime umiestnovat, aby sme neboli v strate.
P****Stars:
Rake u DoN sitngo sa tu lisi v zavislosti od vysky buy-inu ale aj do toho, ci ide o regular alebo turbo sitngo.
Pri najnizsom buy-ine $1 je rake 10% ($1+$0,1). Pri vyssich buy-inoch vsak uz rake klesa na 8 % ($5+$0,40). Pri turbo DoN je rake dokonca uz len 4 % ($10+$0,40)
Takze aby sme dosiahli break even, pri $1 DoN potrebujeme skoncit ITM v 55 % turnajov, pri vyssich buy-inoch nam staci 54 % ITM pozicii a pri najlacnejsich Turbo DoN uz potrebujeme “len” 52 % ITM pozicii.
iPoker (TonyG, Expekt, Mansion, Titan, CD, Wi****m hill):
Tu sa rake takisto lisi v zavislosti od vysky buy-inu. Na najnizsich limitoch (do $5) je tu rake neskutocnych 20% ($0,50+$0,10). Na $5 a viac uz je rake prijatelnejsich 10%.
Takze, aby ste uhrali break even na najnizsich limitoch, treba sa tu vzhladom na divoky rake umiestnit ITM az v 60% turnajov. Takze toto pre zaciatocnikov rozhodne neodporucam. Na vyssich limitoch uz staci 55%.
Ongame network (B**n, Hollywood)
Bossmedia network (Paradise, Heaven, Galaxy)
Pacific network (Pacific, LuckyAce)
Entraction (NoIQ, 24h, Devilfish), P*R:
Vsetky tieto herne maju 10% rake na DoN, takze potrebujeme tu 55% ITM pozicii.
Prima poker network (U***et):
Tu rake takisto zavisi od buy-inu, pri $1 je tu opat sialenych 20% ($1+$0,20) a teda potrebnych 60% ITM pozicii, co je takmer 2 z 3 turnajov. Pri vyssich buy-inoch je to opat standarnych 10%.
F****Tilt poker, Party poker a herne siete Cereus (Ultimate bet, Absolute poker) DoN turnaje v ponuke zatial nemaju, alebo som ich nenasiel.
Takze rozdiely v jednotlivych herniach rozhodne su. Ak chceme uhrat nejaky slusny ROI, povedzme 15%, musime na najnizsich limitoch na iPokri skoncit na platenych poziciach az v 70% (!) pripadov, zatial co na Turbo DoN na P****Stars nam na dosiahnutie rovnakeho ROI staci uhrat “len” 60 zo 100 turnajov.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
pekny clanok, ja len doplnim, ze napriklad na sun pokri je vdaka VIP systemu mozne dosiahnut celkom slusny rakeback, ktory potom znizuje potrebne % ITM umiestneni, ktore potrebujeme na brakeeven. Dalsim nezanedbatelnym faktorom je to, ze zatial co na iPokri hra stale dost vela zlych hracov, tak na PS je naopak kopec hracov, ktori uz maju aku taku predstavu ako DoN hrat a pomaly je tazke ich hrat ziskovo (neplati pre limity do 5USD, ktore su lahko beatovatelne, na slusny profit ale treba odohrat obrovsky objem). Nakoniec este prehladna tabulka :
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Na Party Pokru urcite DoN je, kazdopadne diky za shrnuti.
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
...caute tak ako sa vam dari v DON? Ci uz ste to prestali hravat ked ste sa tak odmlcali?...ja hravam 5,20 na PS inde sa to ani neoplati hrat...po 300 odohratych turnajoch uspesnost 58%...co sa rovna zisku 190usd....asi budem jeden z tych menej uspesnejsich...tak sa pochvalte vy...nech to tu trocha ozije pretoze nemam s kym kecat o DON.
- Ventrue10
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.