P*R Poker

Diskusia k herni P*R poker

Re: P*R Poker

Odoslaťod nelz0n 02 Jún 2009 17:07

na vacsine stranok to normalne trva 3dni a vikend sa nerata ... takze zajtra by ti mal dojst cash
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Re: P*R Poker

Odoslaťod mirolc 02 Jún 2009 17:16

a už aj prisli :poklona: inak hram na P*R asi 3 mesiace a celkom sa mi tam paci. Jedina nevyhoda pre mna, že tam hrava strasne malo hracov multi table sit n go ale inak :good: hlavne cash a aj tie 3D stoly su dobre len nie na multitabling, ale kedze hravam vacsnou 2 stoly tak je to v pohode pre mna ako :fish:
mirolc

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

P*R herna

Odoslaťod quickpig666 26 Jún 2009 09:02

Cavte vsetcia...
Chcem sa spyata ci mate niekto skusenosti s danou hernou...
Momentalne hram P****Stars, ale chcem vyskusat tuto 3D vec..
Mate nejake feedbacky o bezpecnosti, hratelnosti.. atd..
dakujem
quickpig666

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: P*R herna

Odoslaťod A_Rimmer 26 Jún 2009 09:55

V skratke:

Plusy:
+ veeeelmi slabi hraci
+ pekny soft

Minusy:
- multitabling prakticky nemozny
- pomale, odohra sa ovela menej ruk ako v inych herniach
- dlho trva cashout (mne 2x vyplacali, vzdy asi po 7 dnoch, aj to po urgenciach mailom)

Asi pred tyzdnom urobili velky update stranky aj clienta, vyzera to o dost lepsie, tak skusit mozes.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod tomisumi 26 Jún 2009 10:18

mne sa nepaci ze cash games zacinaju az od 0.02/0.04
ale inak celkom dobra herna ;)
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod DevilMayCry 26 Jún 2009 15:11

Ja by som to zhdonotil takto

Plusy:
+ slabi hraci
+ vyhovujuce turnaje s dobrou vyplatnou strukturou a s ucastou hracov tak akurat :-D nie ako napr. na PS (subjektivny nazor)

Minusy:
- ten soft neznasam - subjektivny nazor :-D - moj notas (1GB ram, WinXP, 1,5GHz Duo Centrino) ma s tym niekedy problem.....na silnejsom desktope mki to bezi slusne
- multitabling - no chance - povolene maximalne 4 stoly - cize ja ot kombinujem s tym ze mam otvorenu aj inu hernu
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod tomisumi 26 Jún 2009 19:35

lol,prave dnes poobede cele P*R padlo.vsetky turnaje co boli rozohrate sa asi zrusily :shock:
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod DevilMayCry 27 Jún 2009 15:59

mas pravdu vcera to pekne skapalo.....co hram na P*R tak sa mi to stalo druhykrat.... :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod quickpig666 28 Jún 2009 08:16

Tak ja som to teda skusil...

Dakujem za "rady"..
ako som vravel hravam JOKERSTARS :)
no zda sa mi po par turnajoch, ze na P*R nechodia tak casto top 10 hands, ako na P****Stars,, a tiez nie casto sa stane ze AA proti KK ako je beyne na jokerstars...

to jest moj subjektivnz nazor...a este je tam malo sng turnajov na vyber...
quickpig666

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod marcoo12snv 28 Jún 2009 11:39

asi si tam nehral dlho, je to tam na dennom poriadku, teda... aspon ja co som hral SnG DT tak to tam bolo velmi casto, avsak teraz ked hram CG tak je to tam uz pomenej...

Inac co sa herne tyka, tak vsetko je super az na support vyberu penazi, ktory patri asi k najhorsim ktore poznam, cakat 7 dni na peniaze a medzi tym ich este urgovat 4 mailami je nonsens ked to porovnam napr. s NOIQ kde mam prachy do 3 hodin na ucte (raz som ich mal za rekordnu pol hodinu)
Tiez som asi 2 tyzdne cakal na 100$ za TOP10 v SnG raknikgu a tiez som ich musel urgovat niekolkymi mailami...

Avsak, ostatne problemy ktore sa netykaju penazi sa riesia okamzite cez live support.

Co sa hracov tyka, tak pri hrani SnG som mal pocit, ze cim vyssi BI tym vacsie fishky tam hraju, avsak na moj vkus strasne vela krat vyhra horsia ruka kartou na river, MalyMato to urcite potvrdi...

po 2 mesiacoch na SnG DT som urobil nejakych cca 600$, kde ked si vsimnete krivkyna sharkscope, tak budete presne vediet kedy som vyberal peniaze z uctu, neviem ci to je nahoda, niesom zastancom teorii o ovplivnovani hier, mozno je to len smola, ale vzdy ked som dal vyber penazi z uctu, tak som zacal prehravat na uplne vsetko, dokonca som 2x po sebe prehral na AA a to uz je silna kava aj na mna...

teraz posledny mesiac som hral PL Omahu CG, kde je dost lamiek a nieje problem urobit za polhodinku 40$ + avsak opat po mesiaci v kvalitnom pluse som sa dostal k stadiu, kde som jeden den 50$ vyhral a druhy den 50$ prehral (80% hier s lepsou kartou porazenou na riveri)...

posledne 4 dni hrajem NL holdem CG a da sa tam nahrabat este viac ako na omahe...

ak to celkovo ale zhrniem, P*R je plne lamiek a fishiek,ale treba obcas nervy z ocele aby ste prezili tie BAD BEATY s AA proti 57, ked turn a river dojde 55 a podobne haluze...
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PKR Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!