P****Stars Czech-Slovak Poker Tour CSPT – day 1

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: P****Stars Czech-Slovak Poker Tour CSPT – day 1

Odoslaťod palo1973 28 Jún 2009 09:49

-mysak,snad by sa patrilo nejaky reportik napisat,nejake key hands,co ty na to?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tommyKE 28 Jún 2009 21:20

Pridam aj ja nejake postrehy.

Main event a side event snad iba v skratke. Vypadol som v pf allinn situaciach s QQ proti AdKd (prisiel flush) a KK proti AQ off (prisiel flush :-) ). Myslim ze vacsina sl. kolegov co som sledoval, ked vypadla tak vacsinou v podobnych situaciach, kde boli favoriti. Nepotrebujem obhajovat sl. poker, ale nechapem ako mozes YEGON vypustit taketo bludy z ust. (ze slovaci tam pomaly robili hanbu). Neviem na zaklade akych tvojich vysledkov si dovolujes takto hodnotit ostatnych sl. hracov tam pritomnych. 90 percent z nich urcite v live turnajoch povyhravali 10x viac ako ty online. Mne sa napriklad vobec nepaci styl, akym hraju poker bratia CesiJe mi to luto, ze tato diskusia musi byt opat vyhrotena. Urcite je lepsie, ked sa stretneme na takomto evente a spolu sa bavime a podobne. Myslim, ze to aj tak nejako bolo. Siroka komunita SR a CZ hracov sa bavila pokrom (plus nejakym alkoholom) a bola tam perfektna atmosfera. Ty si tam zahral turnaje, bol si tam urcite naj. hrac, ale karty ta nepodrzali. Potom si isiel okuknut live Cash game a tu pises ze si nehral, lebo sa tam fajcilo. What a bullshit.
1. bola tam aj nefajciarska miestnost, kde boli otvorene CG stoly.
2. Ja nefajcim a hral som vo fajciarskej: a) ovela vacsia action
b) je to obrovska miestnost a je tam dobra vzduchotechnika, ja som dym ani neregistroval
Myslim si ze kazdy tu vie co je bankroll management a tym padom by kazdy pochopil, ak by si napisal, ze si nechcel tu CG hrat, lebo ti tam hrozil obrovsky downswing. Nemusis sa vyhovarat na dym. Ten moze kazdy hrac, ktory berie poker vazne vydrzat.
Videl som ta ako tie stoly obzeras a prisiel si k rozumnemu zaveru. Na deep stack CG sa este necitis. Urcite by som nerobil takuto hlboku analyzu tvojej pokrovej duse, keby si nenapisal vo svojom blogu taketo bludy.

Cash game:

NLHoldem: hralo sa vacsinou 50/100 alebo 100/200, ale rozdiel vidim asi iba v minimalnom buyine. Hral sa krasny deep stack cash game, so stackmi ktore dosahovali aj 300BB aj 700, 1000BB. Proste krasa. Hralo to vzdy asi polovica ceskych CG hracov a polovica Slovenskych. Slovaci boli z BA, NR, Kosic a ktovie odkial este. Hralo sa stylom, ktory sa na PP pripisuje Kosicanom, avsak takymto stylom to hrali vsetci. O tom je deep stack poker.

PLO: Ja osobne som vacsinu casu stravil pri PLO. Hralo sa 50/100 so stackmi v priemere okolo 300BB. Hrali to stale nejaki finski, rumunski a samozrejme ceski a slovenski hraci. Tak raz za hodinku sa tam zastavil nejaky hrac, ktory vlastne len chcel odovzdat ceske koruny. Fini sa samozrejme chceli prezentovat ako super agresivni hraci a my ostatni sme si to asi mali uvedomit a odovzdavat im poty bez boja. Na ich smolu, vacsinou odchadzali do krajiny tisicich jazier bez dobrych zazitkov. Podobne aj rumuni. Bola to dost ironia, ze slovaci pili a česali finov v Omahe a fini nepili a prehravali. Ceski hraci (bez urazky) hrali svoju pokrovu klasiku - teda nic co by bolo hodne spomenutia. Aj ich vysledky boli obdobne. Asi presne polovica z nich skoncila stale v miernom pluse a druha polovica v miernom minuse(to plati pre omahu, NLH hrali celkom slusni ceski hraci).
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod keso26 28 Jún 2009 22:09

..yegon, viem, ze si sa bal obrovskeho downswingu a tak si sa radsej vyhovoril na dym, ale nabuduce neklam a priznaj sa, ze na 50/100 nemas BR :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Horsey7 28 Jún 2009 22:15

tommyKE napísal:90 percent z nich urcite v live turnajoch povyhravali 10x viac ako ty online

je to sice irelevantne, ale si uplne mimo
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod yegon 29 Jún 2009 06:39

no je mozne ze som chytil extremne stoly ale ked som hral na stole s cechmi tak sa mi hralo tazko lebo hrali agresivne a dobre (v zmysle nedorovnavali flop s gutshotmi a podobne)

ked som hral so slovakmi tak to boli zmatene veci ako 2x limp, potom niekto minraise so 77 a cudoval sa ze mu tam vsetci naliezli a prehral proti nejakej somarine. Videl som tam calldowny s druhym parom ked bolo jasne ze super ma velky overpair, dokonca finska slecna bola schopna v tej situacii zahodit overpair 88 myslim na 6 high boarde ale slovak si zaveril tusim s parom stvoriek. No a koruna vsetkemu bol limp slovaka s QJ na BTN alebo CO a dorovnane 10xBB allinu od BB so slovami toto mi robia stale uz ma to nebavi :)

ja nezvyknem hodnotit hru ludi podla toho kolko vyhrali na live turnajoch ale podla toho co ich vidim robit a musim povedat ze slovaci (s ktorymi som sedel na stoloch) boli v priemere ovela horsi hraci (cest vynimkam - nariklad chlapik co vedie turnaje v hrone hral pekne) a ako som uz napisal aj uroven turnaja main event bola daleko lepsia nez 222 freeze v hrone. Nepisem to aby som vyzdvihoval seba - viem ze som tiez porobil dost chyb. Boli tam samozrejme aj ceske fishky a bolo ich dost len som mal pocit ze slovenskych je tam neumerne viac a ked som sedel na stole s 3 naraz tak som sa len chytal za hlavu :).

cash game by som si rad zahral ale nemyslim to s pokrom az tak vazne aby som 4-5 hodin dychal ten smrad, ano chodil som sa tam pozerat cez prestavky turnaja a uz len z toho mi saty nasmradli tak ze som ich uz nemohol druhy krat pouzit, cudujem sa ze ste videli flop v tych kudoloch dymu :). Bankroll na 50/100 aj 100/200 NLHE mam dostatocny o to sa obavat nemusis a uz som si uzil slusne downswingy takze to by ma az tak netrapilo.Tiez ma celkom potesilo ked som tam videl nefajciarksu miestost na cash - skoda len ze ked som vypadol z turnaja tak uz sa fajcilo aj v nej :).

Na turnaji som sa ale dobre bavil a nemam nic proti tomu aby tam hrali aj fishky nezavisle na narodnosti :). Zoznamil som sa s kopcom dobrych ceskych hracov ktorych som poznal online a urcite si zahram aj dalsie eventy. Ak sa mi podari vypadnut z nejakeho turnaja skor nez v tejto serii tak sa urcite aspon par krat premozem a zahram si ten cash - chalani s ktorymi som sa rozpraval mi so slinami v ustach a svietiacimi ocami potvrdili ze akcia j naozaj ziva a ze taku hru online nikdy nenajdem. Ktovie ci by mi povolili hrat v plynovej maske :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 29 Jún 2009 06:48

PS: mas pravdu ze na naozajstnu deep stack 300BB+ cash game sa zrovna necitim, hral som takto deep par krat v zivote lebo online je max buyin 100xBB ale to by ma od hry neodradilo ved na tie stoly sa dalo v pohode kupit za 100xBB a to kolko maju ostatni by ma nemuselo zaujimat

naozaj mi to strasne vrta v hlave - je to ako s live turnajmi - tiez som sa nevedel odhodlat tam chodit ale ked som zacal celkom ma to oslovilo a budem ich hravat pravidelne. Laka ma aj live cash - je mi jasne ze pravidelne ju hravat nebudem kvoli cigaretam ale aspon par krat by som si to pre tu skusenost dal
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod 7castle 29 Jún 2009 09:01

Ty vogo neviem ci som este stale mimo z casoveho posunu ale nejak nevidim na co Tommy reagoval... vysvetlite mi niekto na aky yegonov prispevok je to reakcia?
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Horsey7 29 Jún 2009 09:11

7castle napísal:Ty vogo neviem ci som este stale mimo z casoveho posunu ale nejak nevidim na co Tommy reagoval... vysvetlite mi niekto na aky yegonov prispevok je to reakcia?

blogy-f94/lovec-velryb-teh-yegon-blog-t2180-1020.html#p74259
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod janobendik 30 Jún 2009 03:00

Ahojte, Blahozelam vitazom. Skoda ze som sa nezucastnil, asi to bola dobra akcia.
PS. Yegon , cim viac budes hrat zivu hru, tym viac jej dojdes na chut a na online zabudnes! Mala poznamocka, na zadymene saty sa uz viac nevyhovaraj, ved je to smiesne :::: ak ides hrat 100-200 tak si kazdy den kupis nove triko za cca 1xBB a rifle za ccz 4xBB. , takze ani prat nemusis. Zelam hodne uspechov v zivej´/jedinej naozajstnej/ hre. :)
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod yegon 30 Jún 2009 06:06

su len 2 mozne dovody pre nefajciara aby sedel a nechal si fukat pravidelne 4-5 hodin denne do tvare cigaretovy dym na cash game
1. peniaze su pre neho dolezitejsie nez zdravie
2. nema to v hlave v poriadku

pre mna neplati ani jeden
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!