P*R Poker
Re: P*R herna
a myslíš,že v inej herni tie badbeaty nie sú?..alebo,že v live pokri nie sú?
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
su , ale nie v takomto mnozstve
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
suckouty su všade...v rovnakom množstve
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Live hra 500 eurovy pot...flop 2h 9s Kc rainbow ...AA allin nadrbany typek CALL so 4h6h runner runner flush...co povieš na toto? že som naprogramovaný ? Turnajova hra - UTG limp AJo 4ja limp tiez...SB raise pri blindoch 200/400 na 2700 (extremne agro hrac).SB call ostatny fold...FLOP Ad 7d 4d ...SB allin UTG call...SB ukazal AA utg AJ drawing death žije iba na split...turn D river D...
-
Komedia - Príspevky: 917
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
myslim ze klasicky v kazdej herni su fazy suckoutov par excellance....takze nerobme z toho vedu....ja neviem ako dany softwer funguej takze to moze byt maximalne len moj dojem.........v kazdej herni som sa stretol cca s porovantelnymi bad beatmi...v ani jednej to nevybocovalo z priemeru......takze tak.......a to ze som mal na P*R fazu 8 bad beatov za sebou v sng turnajoch ma sice rozhadzalo az az ale co uz taky je poker (true story: AK vs AQ, AK, vs KQ, AA vs 7-2 (typek limpoval a potom doorvanl moj all in!!!!), JJ vs 10-2, 88 vs 33, plus dalsie dva) - opakujem bolo to za sebou !!!!! poviem vam nebolo mi vsetko jedno ked som siel all in s AK a videl som tykove AQ hovorim si: "Jasne hod mu tam damu ty kkt" a presne to sa aj stalo - cize negativne myslenie = negativne vysledky.........ale vdacim P*R za takychto hracov...neskutocny rybnik je to tam....poker: love him or hate him......a hlavne budte VZDY pozitivne naladeny......
gl praje DevilMayCry aka malymato
gl praje DevilMayCry aka malymato
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
ani ne noflushpoker ako noriverpoker
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
este lepsie
tiez by ma zaujimalo, preco je flush viac ako str8. aka je pravdepodobnost ze budete mat flush a straight.
vie to niekto? nechce sa mi to hladat
tiez by ma zaujimalo, preco je flush viac ako str8. aka je pravdepodobnost ze budete mat flush a straight.
vie to niekto? nechce sa mi to hladat
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Niekde som vyhrabal ze...
Farba:0.20 percenta
Postupka:0.40 percenta
(bez zaruky)
Farba:0.20 percenta
Postupka:0.40 percenta
(bez zaruky)
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
spite vsetci? tym ktori hraju v noci odporucam CPC#2 o 3:00 2000$ GTD Omaha s BI len 12$ a kedze sa to hra o 3 je zatial len 26 registrovanych
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.