This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
nodeposit@wideleaguepoker.com
fuck off
dawidsvk's simple blog
Re: Dejvidov mikro-SNG blog :)
Pocuj ked si napisal na ten mail nodeposit@wideleaguepoker.com tak ti prisiel nejaky mail? Ja som sa tam teraz zaregistroval a ked som z gmailu poslal mail na ten mail tak sa mi vratila takato sprava:
- majko_007
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
http://wideleaguepoker.com/propaganda-p ... -free.html
hned na 2. den som mal peniaze na ucte
a co sa tyka BM tak samozrejme ze budem chciet hrat s viac BB....tak okolo 100BB by bolo idealne no
a tie superturba tak zacina sa s 1500 stackmi, kazdu minutu idu blindy hore, je 10 levelov - 1. 10/20 posledny 500/1000, jedno sng trva tak 10-15min
hned na 2. den som mal peniaze na ucte
a co sa tyka BM tak samozrejme ze budem chciet hrat s viac BB....tak okolo 100BB by bolo idealne no
a tie superturba tak zacina sa s 1500 stackmi, kazdu minutu idu blindy hore, je 10 levelov - 1. 10/20 posledny 500/1000, jedno sng trva tak 10-15min
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Takze ti taky mail neprisiel? Na akej stranke mas mailove konto? Prosimta, ak by si mohol tak mi sem skopiruj znenie tvojej spravy, ktoru si poslal na ten mail, mozno maju nejaky filter na spam alebo co. Diky
- majko_007
no prislo mi take daco:
a co si im napisal do mailu? treba tam napisat username co mas v herni a mail....skus este raz mozno to uz pojde
Hi and welcome to Propagandapoker!
Your poker account has been credited with $15.
This is a really good chance to build your bankroll very fast. This exclusive bonus has 6 steps.
....atd...atd...
a co si im napisal do mailu? treba tam napisat username co mas v herni a mail....skus este raz mozno to uz pojde
- dawidsvk
uplne jednoducho:
mail mam na gmail-i
hi,
my username: <uziv meno>
email: <mail>
thanks
mail mam na gmail-i
- dawidsvk
Pockat. .. poslal si to na nodeposit@wideleaguepoker.com alebo na support@propagandapoker.com ?
Najprv som napisal na to nodeposit@wideleaguepoker.com len mail s predmetol WLP105 a v sprave moj nick a mail a ked mi prisla hentaka odpoved tak som napisal toto na tu istu adresu:
Najprv som napisal na to nodeposit@wideleaguepoker.com len mail s predmetol WLP105 a v sprave moj nick a mail a ked mi prisla hentaka odpoved tak som napisal toto na tu istu adresu:
I am writing in order to get 105$ no deposit bonus (bonus code WLP105) at Propaganda Poker. My mail is xxxx and nickname majko007.
- majko_007
posielal som to presne podla toho navodu co je tam na stranke, cize na nodeposit@wideleaguepoker.com
- dawidsvk
A tebe ten mail hned po tom neprisiel? Lebo som teraz napisal spravu presne ako je ta tvoja a zas mi prisiel ten mail.
- majko_007
JúN Zhrnutie
no takze v juni som sa zacal aktivnejsie venovat pokru, asi 11.6 som dostal 15$ z ktorych by som chcel vydolovat co najviac. Celkovo som zahral okolo 300 sng - v plane som mal aspon 2x viac takze s objemom som nespokojny. Hlavne je, ze som tieto peniaze neprehral a dostal som sa do +. Asi po 220 sng som presiel z 1$ na 5$ - dost riskantny tah no ale zatial sa drzim dobre.
No a tu su cisla:
234 ks - 1$ sng (turba a superturba): +$16,50
6 ks - 2$ sng: -$2,20
101 ks - 5$ sng +$58,50 // z toho 44 ks 5$ HU +$51
12 ks 10$ sng -$18,50
2 ks 20$ sng +$13
CELKOM: 67,5 + bonus $10 = ZISK $77,5
z toho jednoznacne vypliva comu sa budem venovat v juli. Problemom je ze som opat nedodziaval BM ale nemalo to az take zle dopady na moj profit ale musim sa poucit a zacat to dodrziavat. Zaklad profitu tvoria HU a tym sa urcite chcem venovat v juli.
Plany:
+ 400 ks $5 HU sng a snaha o prechod na $10
+ aspon 100 ks 6 resp. 10man sng
+ doclearovat bonus
+ viac casu venovat studiu a analyze
grafy sa mi tu uz nechce davat tak mozno dodatocne alebo az o mesiac
no takze v juni som sa zacal aktivnejsie venovat pokru, asi 11.6 som dostal 15$ z ktorych by som chcel vydolovat co najviac. Celkovo som zahral okolo 300 sng - v plane som mal aspon 2x viac takze s objemom som nespokojny. Hlavne je, ze som tieto peniaze neprehral a dostal som sa do +. Asi po 220 sng som presiel z 1$ na 5$ - dost riskantny tah no ale zatial sa drzim dobre.
No a tu su cisla:
234 ks - 1$ sng (turba a superturba): +$16,50
6 ks - 2$ sng: -$2,20
101 ks - 5$ sng +$58,50 // z toho 44 ks 5$ HU +$51
12 ks 10$ sng -$18,50
2 ks 20$ sng +$13
CELKOM: 67,5 + bonus $10 = ZISK $77,5
z toho jednoznacne vypliva comu sa budem venovat v juli. Problemom je ze som opat nedodziaval BM ale nemalo to az take zle dopady na moj profit ale musim sa poucit a zacat to dodrziavat. Zaklad profitu tvoria HU a tym sa urcite chcem venovat v juli.
Plany:
+ 400 ks $5 HU sng a snaha o prechod na $10
+ aspon 100 ks 6 resp. 10man sng
+ doclearovat bonus
+ viac casu venovat studiu a analyze
grafy sa mi tu uz nechce davat tak mozno dodatocne alebo az o mesiac
- dawidsvk
takze po dlhsom case sa hlasim opat s jednou otazkou na vas...ale najprv poporiadku...
Na propagandapoker som ako uz bolo zvykom vsetko prehral, jednoznascnou chybou bol nespravny bankroll managment. Potom som mal asi mesiac prestavku od pokru a tak prisiel malicky deposit na F****Tilt. Tam som hral mikro sng, ale nedostal som sa do nejakeho velkeho proftu tak som odisiel prec. Urobil som deposit na P*R, dostal som rakeback cez pokerspravy a zacal hrat. Uroven hracov v tejto herni je naozaj upne nizka a moj bankroll narastol z 20 na cca 120$ po niejakych 90sng. No ale vsekto sa zmenilo vcera, ked som si pustil 10$ turbo turnaj so 4000$ garantovanymi. Hral som ho uz 3. krat, 1x som skoncil 15. a bral som 51$, 2x som vypadol okolo 150miesta mimo penazi, no ale vcera prisiel najlepsie zahrany turnaj z mojej strany. Turnaj som vyhral a 1000$ je na mojom ucte. Akurat pred chvilkou som urobil cashout, 100$ som si tam este nechal ale chcel by som spravit deposit na LuckyAce a tu smeruju moje otazky. Niekde som cital ze maju 100% bonus do 400$ a 25% je instant bonus. Cize ak by som vlozil 400 tak hned mozem hrat s 500. Neviete ci to este funguje? A druha otazka sa tyka sharkscope, ze ked pouzijem ich bonuscode tak mam na 2mesiace kompletne zadarmo 500 hladani denne, ale chcem sa spytat ci je v tom aj HUD a ten tournament indicator. Dakujem za odpovede.
A na zaver screen zo vcera
Na propagandapoker som ako uz bolo zvykom vsetko prehral, jednoznascnou chybou bol nespravny bankroll managment. Potom som mal asi mesiac prestavku od pokru a tak prisiel malicky deposit na F****Tilt. Tam som hral mikro sng, ale nedostal som sa do nejakeho velkeho proftu tak som odisiel prec. Urobil som deposit na P*R, dostal som rakeback cez pokerspravy a zacal hrat. Uroven hracov v tejto herni je naozaj upne nizka a moj bankroll narastol z 20 na cca 120$ po niejakych 90sng. No ale vsekto sa zmenilo vcera, ked som si pustil 10$ turbo turnaj so 4000$ garantovanymi. Hral som ho uz 3. krat, 1x som skoncil 15. a bral som 51$, 2x som vypadol okolo 150miesta mimo penazi, no ale vcera prisiel najlepsie zahrany turnaj z mojej strany. Turnaj som vyhral a 1000$ je na mojom ucte. Akurat pred chvilkou som urobil cashout, 100$ som si tam este nechal ale chcel by som spravit deposit na LuckyAce a tu smeruju moje otazky. Niekde som cital ze maju 100% bonus do 400$ a 25% je instant bonus. Cize ak by som vlozil 400 tak hned mozem hrat s 500. Neviete ci to este funguje? A druha otazka sa tyka sharkscope, ze ked pouzijem ich bonuscode tak mam na 2mesiace kompletne zadarmo 500 hladani denne, ale chcem sa spytat ci je v tom aj HUD a ten tournament indicator. Dakujem za odpovede.
A na zaver screen zo vcera
- dawidsvk
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.