NL10 video
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
NL10 video
Caute dne som skušal natočit video z NL10 2 stoly v herni NoiQ poker video ma 30 minut a chel by som vas poprosit o komentari rady ako zlepšit moju hru. Ta hra ako uvidite je dost zla tak že by som chel natom zapracovat. Na začiatku som vravel že som chel hrat agresivne ale tato tkatika mi dost nevyšla. tak sa tešim na vaše prispevky viem že toho bude dost ale nemam čo robit takže všetko prečitam a ksuism to potom v reale zlepšit. dik caute
http://dl1.upnito.sk/download.php?dwTok ... 73a4bbb4ef
http://dl1.upnito.sk/download.php?dwTok ... 73a4bbb4ef
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Re: NL10 video
ono nie je moc dobre si povedat, ze ides hrat agresivne a tak aj budes hrat. Je dolezite prisposobit sa superom a stolu. Napriklad hrat agresivne s tight hracmi a hrat tight s agresivnymi hracmi.
Edit : kedze ma w4444444444 dodrbal co to tu pisem za hovadiny, rozhodol som sa upravit text tak, ako som myslel. Cize ak je stol prip. hrac viac loose, tak hrat tight a ked je stol prip. hrac viac tight, tak hrat viac loose.
To znamena, ze v prvom pripade pred flopom hrame mensie mnozstvo startovnych kombinacii a po flope proti tymto hracom neblufujeme a casto ani nesemiblufujeme, ale ovela viac valuebetujeme ak trafime, kedze proti nim je casto krat dobry aj jeden par.
V druhom pripade hrame vacsie mnozstvo kombinacii, kedze hraci nam budu pred flopom a tak isto aj po flope na cbety casto foldovat. Je mozne preto castejsie blufovat a semiblufovat.
Edit : kedze ma w4444444444 dodrbal co to tu pisem za hovadiny, rozhodol som sa upravit text tak, ako som myslel. Cize ak je stol prip. hrac viac loose, tak hrat tight a ked je stol prip. hrac viac tight, tak hrat viac loose.
To znamena, ze v prvom pripade pred flopom hrame mensie mnozstvo startovnych kombinacii a po flope proti tymto hracom neblufujeme a casto ani nesemiblufujeme, ale ovela viac valuebetujeme ak trafime, kedze proti nim je casto krat dobry aj jeden par.
V druhom pripade hrame vacsie mnozstvo kombinacii, kedze hraci nam budu pred flopom a tak isto aj po flope na cbety casto foldovat. Je mozne preto castejsie blufovat a semiblufovat.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
OK dik zarady berem do uvahy.
-
9:40 na pravom stole si pozeral co mal typek co ta dorovnaval ked si betol flop aj turn s TPNK
typek mal FD, take veci si treba pisat do poznamok, v tomto pripade konkretne ze
- limpuje suited ruky (K9s)
- FD hra pasivne a len dorovnava flop aj turn
- nebluffuje river s netrafenym FD ked checknes
ta posledna je velmi dolezita lebo vies ze ked budes mat ruku z ktorej sa da este vytiahnut value - nieco ako KJ/AJ v tomto pripade tak nemas checkovat river s cielom nechat ho bluffnut netrafene draws ale mas betovat a snazit sa vytiahnut value z horsich ruk pretoze vies ze netrafene FD aj tak bluffovat nebude
typek mal FD, take veci si treba pisat do poznamok, v tomto pripade konkretne ze
- limpuje suited ruky (K9s)
- FD hra pasivne a len dorovnava flop aj turn
- nebluffuje river s netrafenym FD ked checknes
ta posledna je velmi dolezita lebo vies ze ked budes mat ruku z ktorej sa da este vytiahnut value - nieco ako KJ/AJ v tomto pripade tak nemas checkovat river s cielom nechat ho bluffnut netrafene draws ale mas betovat a snazit sa vytiahnut value z horsich ruk pretoze vies ze netrafene FD aj tak bluffovat nebude
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
13:53 A5o open fold na BTN ??? na buttone sa da v pohode hrat kazde eso ked vsetcia pred tebou foldli
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ahoj kukol som si to video...Take moje postrehy...ber to ale s rezervou lebo ja som tiež len nedavno dohral NL10
11:00 68o SB...vraviš že keby tam nebol ten limper UTG že by si to možno dal call iba proti BB...ja osobne na taketo ruky by som bol najradčšej keby tam bolo čo najviac hračov aby mi niekto zaplatil ked trafim 2pary,trips pripadne lucky straight Proti jednemu by som to isto nehral na call...
12:45 AJs BB...typek z CO raisne a ty callneš to je ok...ale ked trafiš NUTS flush na flope a neni sparovaný bord tak nechapem prečo donho donkuješ... Prichadzaš podla mna o jeho Cbet...ja by som to checkol a na jeho Cbet by som 3 betoval.
13:30 67s SB...všetci fold a ty to limpneš to je si myslim etše celkom ok aj ked ja by som to asi otvaral alebo nehral vobec podla hraca na BB, ale flop pride Jc8d7s čo je podla mna nebezpečny flop a ty donho betneš s 3tim parom OOP. No to sa mi moc nezda ako šťastna volba ale vyšlo ti to
17:22 A6o SB toto neviem ale ja by som to na tom rivery dal určite call...par hier predtym si mal na neho read že ked minbetuje tak ma hovno a teraz ti to na turne spravil tiež podla mna na trips z 9viniek by dal určite viac ako polku potu ak mal slabe A máte split mohol mu prisť J hral skoro všetko tak za tych 80 centou sa ti to oplati kuknuť už len koli poznamke na hrača;)
23:45 A8o BTN....UTG hrač čo si to limpne je fish čo hra skoro všetko...určite by som ho izoloval.
Držim palce a určite si kup HM ta investicia sa ti určite vrati
p.s. ak som napisal nejaku blbú radu tak ma opravte vy skusenejší
11:00 68o SB...vraviš že keby tam nebol ten limper UTG že by si to možno dal call iba proti BB...ja osobne na taketo ruky by som bol najradčšej keby tam bolo čo najviac hračov aby mi niekto zaplatil ked trafim 2pary,trips pripadne lucky straight Proti jednemu by som to isto nehral na call...
12:45 AJs BB...typek z CO raisne a ty callneš to je ok...ale ked trafiš NUTS flush na flope a neni sparovaný bord tak nechapem prečo donho donkuješ... Prichadzaš podla mna o jeho Cbet...ja by som to checkol a na jeho Cbet by som 3 betoval.
13:30 67s SB...všetci fold a ty to limpneš to je si myslim etše celkom ok aj ked ja by som to asi otvaral alebo nehral vobec podla hraca na BB, ale flop pride Jc8d7s čo je podla mna nebezpečny flop a ty donho betneš s 3tim parom OOP. No to sa mi moc nezda ako šťastna volba ale vyšlo ti to
17:22 A6o SB toto neviem ale ja by som to na tom rivery dal určite call...par hier predtym si mal na neho read že ked minbetuje tak ma hovno a teraz ti to na turne spravil tiež podla mna na trips z 9viniek by dal určite viac ako polku potu ak mal slabe A máte split mohol mu prisť J hral skoro všetko tak za tych 80 centou sa ti to oplati kuknuť už len koli poznamke na hrača;)
23:45 A8o BTN....UTG hrač čo si to limpne je fish čo hra skoro všetko...určite by som ho izoloval.
p.s. ak som napisal nejaku blbú radu tak ma opravte vy skusenejší
-
skallo18 - Príspevky: 90
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Video som zatiaľ nevidel, iba jedna technická drobnosť.
Ak niekto cbetuje a ste v tom dvaja, tak ty asi ťažko môžeš 3betovať. Ty môžeš akurát tak RR a následne súper môže 3betnúť.
skallo18 napísal:na jeho Cbet by som 3 betoval
Ak niekto cbetuje a ste v tom dvaja, tak ty asi ťažko môžeš 3betovať. Ty môžeš akurát tak RR a následne súper môže 3betnúť.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Nelimpuj
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
skallo18 napísal:23:45 A8o BTN....UTG hrač čo si to limpne je fish čo hra skoro všetko...určite by som ho izoloval.
Cau diky za rady a ktomu A8 aj vo videu som to povedal chel som sa dostat ktomu ho izolovat len mi toto nepripadali spravne karty nato a medzi nami sedeli dvaja hrači takže som chel ešte počkat keby budem mat aspon kart A 10 a viac K 10 a viac a takisto som musel počkat aj anto že hrači medzi nami foldnu. ale dik určite to skusim nabuduce aj z Ax btn ako napisla aj Yegon
Yegon ok určite si take poznamky pišem toto som si fakt nejako nevšimol diky.
A HM planujem kupit z RB čo mam na NoiQ tak hadam to bude v blízkej buducnosti.
-
Takže videjko som si tiež pozrel ,moje postehy
11:05-čím viac limperov ,tým lepšie odds ,takže je lepšie limpnúť zo sb ,keď tam máš utg limpera ,ako len kompletovať BvB
12:48-je nepravdepodobné,že ti tu bue cbetovať air na monotone flope ,ale určite je lepší c/r ,ako donkbet
16:11-limpuješ A6o zo SB ,čo čakáš ,že hitneš? hitneš jednokartový fd na flope=minmálne implied odds ,A-cko asi dobré nebude ,nakoľko časť z ich limping range je Ax+si OOP a ťažie sa ti bude ťahať value z prípadnej trafenej ruky
18:17-zbytočné dve notes imo ,lepšie by bol napísať napr limp from UTG 63o a hneď vieš ,aký trash limpuje ,ako len keď napíšeš limper,to isté minbety ,časom na toho hráča zabudneš a nebudeš vedieť čo minebetuje/limpuje ,v tomto konktrétnom prípade by som si dal note :
min bet flop ,turn with air ,chcek behind river
11:05-čím viac limperov ,tým lepšie odds ,takže je lepšie limpnúť zo sb ,keď tam máš utg limpera ,ako len kompletovať BvB
12:48-je nepravdepodobné,že ti tu bue cbetovať air na monotone flope ,ale určite je lepší c/r ,ako donkbet
16:11-limpuješ A6o zo SB ,čo čakáš ,že hitneš? hitneš jednokartový fd na flope=minmálne implied odds ,A-cko asi dobré nebude ,nakoľko časť z ich limping range je Ax+si OOP a ťažie sa ti bude ťahať value z prípadnej trafenej ruky
18:17-zbytočné dve notes imo ,lepšie by bol napísať napr limp from UTG 63o a hneď vieš ,aký trash limpuje ,ako len keď napíšeš limper,to isté minbety ,časom na toho hráča zabudneš a nebudeš vedieť čo minebetuje/limpuje ,v tomto konktrétnom prípade by som si dal note :
min bet flop ,turn with air ,chcek behind river
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.