tucniak's semi-dead blog
Re: tucniakov microlimit:)
stale neviem, ci to je nejak super, akurat som si na to zvykol..na 50k rukach nl50 filter pf ai-yes hand AKs AKo mam 27 situaci a 3 BI down, nepredpokladam vsak, ze to o niecom vypoveda kedze sa mi tak stalo cca raz za 2k ruk..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
-
kua Tome dnesnu session som asi od teba odkukal
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:kua Tome dnesnu session som asi od teba odkukal
ver mi, neodkukal, prave som to vypol, percenta (a najvacsi retard na stole kvoli ktoremu tam hodinu a pol sedim) mi dali zase na frak..je aggro ked si zmysli(aj ked vseobecne nie), sme deep, mozno je chyba ze sa donho pustam az na turne, ale nechcem odplasit jeho semi bluffy..na turne raisujem nech to mam na river pohodovy push. Aj som mal:)
9% milujem to
Party Poker $50.00 No Limit Hold'em - 4 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $210.49
Hero (BB): $98.64
CO: $99.25
BTN: $50.75
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with K J
CO calls $0.50, 1 fold, SB raises to $2, Hero calls $1.50, CO calls $1.50
Flop: ($6.00) K J 5 (3 players)
SB bets $5.70, Hero calls $5.70, CO folds
Turn: ($17.40) 6 (2 players)
SB bets $16.53, Hero raises to $45, SB calls $28.47
River: ($107.40) 5 (2 players)
SB checks, Hero bets $45.94, SB calls $45.94
EDIT: villain shovs 56o obv..runner runner full I luv ya
mozno sa to dalo na rivri ceknut ale proti nemu som take nieco robit fakt nechcel a push bol pre mna dobra volba..
dobru noc, pocitovo som to nezvladol a ukoncil session, v takomto rozpolozeni nebudem hrat, radsej zase zajtra:)
-
dnesok bol rigged
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
doplnok: hrac je 40/10 wtsd 40, agg 1,5 , nasiel som s nim nejake ruky, TP je prenho nuts, s RR nema problem a takmer vzdy hra dalej. z toho vyplyva ze som sa donho mohol pustit uz na flope, ale ja som tam chcel CO (skurveny slowplayer uz nikdy!!!! )..
mal som ceknut river behind? do range sa mu da dat dost Kx, dokonca aj Jx, QQ, AA, unho aj draws..KK a JJ by som vylucil vzhladom na to ze ked si mysli ze ma ruku tak tuzobne reraisuje do ai kludne uz na flope. Fakt neviem, cudna ruka..
mal som ceknut river behind? do range sa mu da dat dost Kx, dokonca aj Jx, QQ, AA, unho aj draws..KK a JJ by som vylucil vzhladom na to ze ked si mysli ze ma ruku tak tuzobne reraisuje do ai kludne uz na flope. Fakt neviem, cudna ruka..
-
podla mna v poriadku, v ziadnom pripade by som to necheckoval na riveri
btw dnesok je fakt rigged ja som pustil 2BI set over set
btw dnesok je fakt rigged ja som pustil 2BI set over set
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:btw dnesok je fakt rigged ja som pustil 2BI set over set
Vírus sa vrátil k svojmu pánovi?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Vidim, ze stale mas result dependant navyky .
1) "mozno sa to dalo na rivri ceknut"
Ziadny check behind na riveri. Znacnu vacsinu jeho callovacieho range porazas.
2) "mozno je chyba ze sa donho pustam az na turne"
Preco by mala byt chyba, ze sa do neho pustas az na turne? Aby si prehral menej v tejto ruke, i ked to znamena v long rune zarabat menej, kedze slabsia cast jeho range zaplati menej.
Ked mas logicke vysvetlenie, preco si urobil to, co si urobil, tak nema zmysel ziadne "mozno" vypisovat, pokial nemas iny dovod ako "tu by ma to stalo menej" .
1) "mozno sa to dalo na rivri ceknut"
Ziadny check behind na riveri. Znacnu vacsinu jeho callovacieho range porazas.
2) "mozno je chyba ze sa donho pustam az na turne"
Preco by mala byt chyba, ze sa do neho pustas az na turne? Aby si prehral menej v tejto ruke, i ked to znamena v long rune zarabat menej, kedze slabsia cast jeho range zaplati menej.
Ked mas logicke vysvetlenie, preco si urobil to, co si urobil, tak nema zmysel ziadne "mozno" vypisovat, pokial nemas iny dovod ako "tu by ma to stalo menej" .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
k ceku na rivri ma nahovarali niektori ludkovia, 'mozno blabla na turne'-sme deep, keby ho rr uz na flope idu praveze skor money in-ale zase by mi polozil znacnu cast bluffov/semi bluffov. turn som raisoval tak ze pushujem vlastne any river card. totiz bud som w behind(KK/JJ/55) alebo w ahead proti jeho ostatnym somarinam ktorych ma on podla mna dost
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.