ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!
Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!
Jano, k tebe uz len tolko.... Da sa nejak zrusit registracia clena v Pokerbenlux? Ak ano, povedz, kedy tam budes, nech to spravis osobne predomnou.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
ty si blbec pepi ... plati ta ponuka aj pre mna? Ja si pridem vyskusat moje skillz proti benluxackej elite a v pripade vyhry si necham doplatit aj 100e bonus. Ale v KE som az v auguste...
- elesgal
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Plne s Tebou jano súhlasím! blbec ako Brno. Z celej duše nemám rád nafúkancov, možno aj s tých dovodov tuna často reagujem neadekvátne a tvrdo.
platí táto ponuka aj pre teba, len si dúfam čítal aj druhu jej časť.
a ...elita...netreba ironizovať, mnohí chalani u nás hrajú velmi pekný poker
platí táto ponuka aj pre teba, len si dúfam čítal aj druhu jej časť.
a ...elita...netreba ironizovať, mnohí chalani u nás hrajú velmi pekný poker
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
nedal som to do uvodzoviek, takze elitu povazujem za elitu ... snad tam nieco podobne mate ... 50 turnajov je moc od augusta na mna ... rake mate 3e, takze aby to vyrovnalo tych 100e tak navrhujem 30?
- elesgal
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pepi, zrušit registráciu, PRED TEBOU A IBA JA OSOBNE!..... čo je to zase za aroganciu, provokatér, Kto si!? ZOBUD SA!Dones si pekne písomnú žiadost a 50 E kolok, vedúci smeny to hravo vybaví!
- janobendik
janobendik napísal:Z celej duše nemám rád nafúkancov
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
1. OK
2, a vladeho
2, a vladeho
- janobendik
Jano, ziadam ta o vysvetlenie, ktorym mojim vyjadrenim som sa ti zdal byt nafukany! S arogantnymi prispevkami urazajuciach online hracov ste tu zacali tommy a ty. Kazdy, kto si precital tuto diskusiu uvidi, ze z nej vychadzas ako blbec jedine ty!
Najpr zacnes online hracov nazyvat internetovymi myskami, co im vadi dym, vyhovaraju sa na priatelkine kramy, atd.
Nasledne opakovane vypisujes, ze sa tu na live hracov nadava. Spomenul si slova ako "debily, ryby, hlupi studenti". Opakovane ta vyzyvam, kto a kde tieto slova v tejto diskusii napisal?
Dalej tu vypisujes, ze frajeri su iba ti, co hraju live a najlepsie highstakes. Potom odrazu sa mne divis, ze chcem prist hrat live prvy krat do klubu a je mi malo BI 10,- EUR?
A je tu este kopec reci, ktorymi si si nasral do ust! A aj preto som odmietol tvoju vyzvu. Lebo s ludmi ako ty, ktori dookola trieskaju tu istu "pravdu", nie su schopni prijat nazor druhych (ktory je im na rozdiel od teba podany slusne), vyhybaju sa odpovediam na jednoznacne otazky a prekrucaju fakty ja nechcem mat nic spolocne.
Ked som sa u vas bol registrovat, rozpraval som sa s tvojim kolegom Nanom (dufam, ze som tu jeho prezyvku neskomolil). Ten ma podobny nazor na online herne a "podvody" ako ty, ale aspon to prezentoval normalne a neurazal nikoho, kto hraje na nete. Chapem, ze chces pritiahnut do vasho klubu ludi, ale nemusis to robit takto primitivne, lebo to rozhodne neprospieva tvojmu menu pokroveho profesionala.
Na zaklade tohto vsetkeho ta opakovane ziadam o zrusenie mojho clenstva v Pokerbenlux.
Najpr zacnes online hracov nazyvat internetovymi myskami, co im vadi dym, vyhovaraju sa na priatelkine kramy, atd.
Nasledne opakovane vypisujes, ze sa tu na live hracov nadava. Spomenul si slova ako "debily, ryby, hlupi studenti". Opakovane ta vyzyvam, kto a kde tieto slova v tejto diskusii napisal?
Dalej tu vypisujes, ze frajeri su iba ti, co hraju live a najlepsie highstakes. Potom odrazu sa mne divis, ze chcem prist hrat live prvy krat do klubu a je mi malo BI 10,- EUR?
A je tu este kopec reci, ktorymi si si nasral do ust! A aj preto som odmietol tvoju vyzvu. Lebo s ludmi ako ty, ktori dookola trieskaju tu istu "pravdu", nie su schopni prijat nazor druhych (ktory je im na rozdiel od teba podany slusne), vyhybaju sa odpovediam na jednoznacne otazky a prekrucaju fakty ja nechcem mat nic spolocne.
Ked som sa u vas bol registrovat, rozpraval som sa s tvojim kolegom Nanom (dufam, ze som tu jeho prezyvku neskomolil). Ten ma podobny nazor na online herne a "podvody" ako ty, ale aspon to prezentoval normalne a neurazal nikoho, kto hraje na nete. Chapem, ze chces pritiahnut do vasho klubu ludi, ale nemusis to robit takto primitivne, lebo to rozhodne neprospieva tvojmu menu pokroveho profesionala.
Na zaklade tohto vsetkeho ta opakovane ziadam o zrusenie mojho clenstva v Pokerbenlux.
-
janobendik napísal:Pepi, zrušit registráciu, PRED TEBOU A IBA JA OSOBNE!..... čo je to zase za aroganciu, provokatér, Kto si!? ZOBUD SA!Dones si pekne písomnú žiadost a 50 E kolok, vedúci smeny to hravo vybaví!
Ked uz ma chces citovat, tak pouzi tlacidlo citovat, alebo klavesove spojenie ctrl+C a nasledne ctrl+V (ale to sa musis nastavit tam, kde to chces vlozit). Ja som nenapisal, ze tam chcem byt s tebou pri tom sam. Neboj, nie som vrah, ani neznasilnujem starsich panov...
Len chcem, aby si mi tu registraciu zrusil priamo ty ako sef pokroveho klubu a mozes mi rovno do oci povedat vsetko to, co si mi napisal tu.
-
taka fakticka od internetovej mysky-studenta-nemam rad dym- to ako vam pride normalne ze na, hraj tri turnaje a jeden ale vyhraj! (???)..MTT hraci maju bezne snury desiatok turnajov kde netrafia ani len ITM, tak o com je tato ponuka?
nieco podobne objektivne ako 'zahrajme si jednu session CG'??
normalne prosim o vysvetlenie, co si tym kto dokaze a ci teda jano vyhra 1 z 3 turnajov na 98%?
nieco podobne objektivne ako 'zahrajme si jednu session CG'??
normalne prosim o vysvetlenie, co si tym kto dokaze a ci teda jano vyhra 1 z 3 turnajov na 98%?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.