NL400 - QQ raisnute na drawy flope (vol.2)
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
NL400 - QQ raisnute na drawy flope (vol.2)
Bouge_Todd (SB): $566.70 20/16/3,5 reg, raisuje flop len 13% (56k hands)
mpatrik1 (BB): $555.80 aggromaniak fish
stackthefelt (UTG): $960.05
goseihappa (MP): $454.60
Hero (CO): $400.00
gp333 (BTN): $400.00
Pre Flop: ($6.00) Hero is CO with Q Q
2 folds, Hero raises to $12, 1 fold, Bouge_Todd calls $10, mpatrik1 calls $8
Flop: ($36.00) 5 7 T (3 players)
Bouge_Todd checks, mpatrik1 checks, Hero bets $24.00, Bouge_Todd raises to $90, mpatrik1 folds, Hero calls $66
Turn: ($216.00) 7 (2 players)
Bouge_Todd bets $116.00, Hero folds
dalo sa to hrat nejako inak? mam pocit ze v jeho range na flope su aj ruky ktore bijem ako JJ, ale je tam zopar AA/KK, kombodraws. Pritazujuca okolnost je ze raisuje s fishkou za sebou ktora sa este nevyjadrovala a ktora je schopna coldcallnut jeho raise ak ma nejaku draw. To by jeho range posuvlo smerom k silnym rukam a skor by ma to malo viest k foldu na flope. Kedze ale ame poziciu tak call/reeval je mozny - s cielom stacknut sa na blank turne, neviem ale ci tych blank turnov je dost a hlavne ci v jeho range jke dostatok ruk ktore bijem na to aby sa mi to oplatilo
mpatrik1 (BB): $555.80 aggromaniak fish
stackthefelt (UTG): $960.05
goseihappa (MP): $454.60
Hero (CO): $400.00
gp333 (BTN): $400.00
Pre Flop: ($6.00) Hero is CO with Q Q
2 folds, Hero raises to $12, 1 fold, Bouge_Todd calls $10, mpatrik1 calls $8
Flop: ($36.00) 5 7 T (3 players)
Bouge_Todd checks, mpatrik1 checks, Hero bets $24.00, Bouge_Todd raises to $90, mpatrik1 folds, Hero calls $66
Turn: ($216.00) 7 (2 players)
Bouge_Todd bets $116.00, Hero folds
dalo sa to hrat nejako inak? mam pocit ze v jeho range na flope su aj ruky ktore bijem ako JJ, ale je tam zopar AA/KK, kombodraws. Pritazujuca okolnost je ze raisuje s fishkou za sebou ktora sa este nevyjadrovala a ktora je schopna coldcallnut jeho raise ak ma nejaku draw. To by jeho range posuvlo smerom k silnym rukam a skor by ma to malo viest k foldu na flope. Kedze ale ame poziciu tak call/reeval je mozny - s cielom stacknut sa na blank turne, neviem ale ci tych blank turnov je dost a hlavne ci v jeho range jke dostatok ruk ktore bijem na to aby sa mi to oplatilo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: NL400 - QQ raisnute na drawy flope (vol.2)
Ja by som to zahral rovnako A potom by som premyslal ci je to dobre, ale c/r ta mohol aj s draw, no potom uz tlaci. By som to videl na flush, set, overpair. Nemyslim si ze toho bijes moc
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
a preco pred flopom raisujes len 3bb ? Myslim, ze len tazko sa tu najde linia ako ruku zhrat inac/lepsie. Naozaj tu nie je vela horsich ruk (asi llen JJ) a imo good play.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
pred flopom vzdy raisujem na 3BB
vynimkou je drooler v blindoch ktoreho rasujem 4BB alebo shortstack v blindoch vtedy davam 2BB
vynimkou je drooler v blindoch ktoreho rasujem 4BB alebo shortstack v blindoch vtedy davam 2BB
-
Existuje tu suchý turn?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
s tymto typom spotu mam najvacsie problemy , vacsinou sa riadim bet sizeom na turne a tym aky je agresivny vil. Z longrunu je asi lepsie to tu zlozit a prides o malo. Prilis casto trafi set ktory uz nechce slowplayovat ani na FD flope a ak mal FD tak mu dosla .
Jedine co byjes je ATs a JJ podla mna - co je dost male % jeho range aby si to callol a hral o stack.
Ak by dosla "tehla" 7d tak by som mozno callol. lebo sa znizuje sanca na set a zvysuje sanca ze pokracuje s FD , alebo ma AT (JJ)
ja takto rozmyslam v takychto spotoch , neviem ci dobre
Jedine co byjes je ATs a JJ podla mna - co je dost male % jeho range aby si to callol a hral o stack.
Ak by dosla "tehla" 7d tak by som mozno callol. lebo sa znizuje sanca na set a zvysuje sanca ze pokracuje s FD , alebo ma AT (JJ)
ja takto rozmyslam v takychto spotoch , neviem ci dobre
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
no ja som mal v plane ked by prisla tehla to pretocit, musim sa na tom este zamysliet a spisat si jeho range, casto ked toto ratam tak mi vychadza ze fold na flope ale mne to stale nejak nelezie do hlavy aby som na drawy boardoch foldoval overpairy
toto by som bol fakt rad ked by sme poriadne rozobrali a vymysleli nejaky sposob uvazovania nad tymito situaciami
toto by som bol fakt rad ked by sme poriadne rozobrali a vymysleli nejaky sposob uvazovania nad tymito situaciami
-
aj ked to vypada ako blockbet tak vobec nema zmysel z jeho strany pretoze je jasne po tvojom calle jeho raisu na flope ze ak ma AT, tak je jeho handa slaba, lebo ty mas z jeho pohladu na 95% JJ+ , flush. takze ja to z jeho strany ak ma AT vidim na C/f Turn, a ak ma JJ tak bije len Tx..
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ako na turne mi je jasne ze som fucked ak mal draw tak mu doslo ak mal set ma full, mal som na mysli hru na flope
-
Co takto push flop?
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.