CSPT live turnaj KK

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: CSPT live turnaj KK

Odoslaťod janobendik 11 Júl 2009 20:16

yegon, vidíš, zbytočne si stratil mnoho žetónov!!! ak si jednoznačne predpokladal, že hráč má AA, mal si zahodit pred flopom!! /ved napr TT by si bez zamysleniasa zahodil a KK má v tomto prípade rovnakú silu ako TT. čo si čakal ? na flope K?- rovnako možeš potom vždy callovat a čakat T :( /
- Ak to bol zlý hráč alebo gambler, kludne mohol mat QQ, alebo dokonca aj JJ a vzhladom na flop už na flope a T ani ináč nemohol hrat a Ty si zahodil vítaznú kartu!
- Ak to bol skúsený hráč a Teba pozná, alebo ta mal za dobrého hráča, proste sa na AA hral a vedel, že pokial sa netrafí on do AA, alebo allinu pred flopom, má to vyhrané!
- nori, švedi a hlavne dáni velmi často používajú 3bet, bežne aj s 78s a pod-ZMYSEL?? hráč vie, že pokial nedostane all majú ho za monster a on z pozície má plno možností /podla flopu/ ako dalej s 78s pokračovat. Bežná hra v ŽIVOM pokri ;) .Ja to hrávam tiež velmi často, hlavne v začiatku turnaja, ale HLAVNE len proti dobrým hráčom, ktorí vedia aj zahodit!
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod 7castle 11 Júl 2009 22:10

Yegon tbh si myslim ze si sa nechal vybluffovat z lepsej ruky 8-)

PF su imo dve pomerne rovnocenne moznosti, flat ako trap, s tym ze mu neverime AA, nemame v umysle skoncit zbytocne AI ale ako to tam bude chalan po flope tlacit so be it, ale reraise a call - super vynimocne reraise a fold, ak sme Phil Helmuth a vieme na 100% ze super ma rockets ;)

2x v zivote som uveril ze super ma AA v tejto situacii a zlozil som s QQ a KK turn, mali JJ a QQ... Ked flatnes supera PF v tejto situacii neda ta na KK a bude si chranit svoj overpair, t.j. cim viac betuje, tym ho ma nizsi, pri hentakom betsizingu je to krasny c/r na turne, jedine co by som sa fakt bal je ze ma TT.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod yegon 11 Júl 2009 23:15

je to mozne a nezahadzovalo sa mi to lahko ale myslim ze mozem predpokladat ze AK takto nehra a nemyslim ze vela hracov takto nebude hrat JJ ked naozaj na turne nema preco betovat cize je to 50/50 na kombinacie medzi QQ/AA ale stale si myslim ze vzhladom na akciu je to navazene smerom ku AA

ak by som vedel ze je to agresivny hrac - povedzme blizzy tak mu to tam nasypem na flope a vobec sa tym netrapim

proti neznamemu u mna prevladla snaha prezit turnaji s dostatocne velkym stackom

ako som napisal mozno davam hracom prilis velky kredit ze rozmyslaju nad tym co robia :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod TexasHoldi 12 Júl 2009 11:51

Na poslednom turnaji som vyletel KK vs AA all-in PF, ja som mal 17K super 18K a zbytok stolu max 7K :o Dobre si to zahodil :P Raz som v CG zahral KK PF presne ako ty, (hralo sa este v Skk) blindy 25-50, super raise 200, ja reraise 1000, on 2400...ja iba call s tym ze ak pride A na flop foldnem, inak all-in cca 7K...prislo A takze po superovom raise 4K fold, neskor mi povedal ze mal QQ...ale ci tomu verit... :O:
TexasHoldi

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod janobendik 12 Júl 2009 13:29

texasholdi, budiš, netvrdím, že sa nemožu KK preflop zahodit /ja by som to neurobil/, každý hráč má iný štýl. ale podstata v tejto partií je tá, že ak zahodit, tak zahodit hned pred flopom- ušetril by cca 4000 z 10K, a to je dost podstatné
janobendik

Odoslaťod yegon 12 Júl 2009 13:35

janobendik napísal:texasholdi, budiš, netvrdím, že sa nemožu KK preflop zahodit /ja by som to neurobil/, každý hráč má iný štýl. ale podstata v tejto partií je tá, že ak zahodit, tak zahodit hned pred flopom- ušetril by cca 4000 z 10K, a to je dost podstatné

suhlasim i ked ak by som predpokladal ze moze mat len AA tak mam odds na setmining :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod janobendik 12 Júl 2009 13:43

yegon, vrátim sa k mojmu minulému príspevku: TT, 99, 88... by si asi bez mihnutia oka zahodil, a predsa nie je medzi tymito kartami a KK žiadný rozdiel ak si presvedčený, že má AA! máš na ne tie isté podods :)
janobendik

Odoslaťod yegon 12 Júl 2009 13:48

janobendik napísal:yegon, vrátim sa k mojmu minulému príspevku: TT, 99, 88... by si asi bez mihnutia oka zahodil, a predsa nie je medzi tymito kartami a KK žiadný rozdiel ak si presvedčený, že má AA! máš na ne tie isté podods :)

s TT/99/88 by som sa do tejto situacie nikdy nedostal a pravdepodobne ani s JJ/QQ ale ak by som predpokladal ze moze mat len AA/KK tak by som ten rereraise dorovnal a snazil sa trafit set - tu ma len vyviedlo z miery to ze som nevedel ci mam svoju ruku povazovat za najlepsiu alebo mam setminovat - preto aj ten call na flope
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod janobendik 12 Júl 2009 13:51

nuž či mal AA, alebo nie, v každom prípade si sa rozhodol zle a za chybu si aj značne zaplatil :wall:
janobendik

Odoslaťod yegon 12 Júl 2009 14:52

ak mal AA tak som usetril 2/3 stacku

no jo to je trosku problem v tom pokri ze nevieme co ma super a preto sa neda hrat dokonale :)
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!