Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
tak som sa nakoniec dopracoval k niecomu takemuto, ak by mal niekto zaujem, mozem poslat
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
po tich poslednich update-och je to nejake pomale lag-uje jak .... a ked pisem do chatu alebo sa chcem prihlasit tak mi to robi toto: TtEeSsTt vzdy mi zdoubluje pismenko
- barth3z
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no hlavne nejdu ziadne ahk scripty ... a vlastnici FT shortcuts (ako ja) si budu musiet v blizkej buducnosti kupit dalsiu 30$ licenciu za Poker shortcuts ktory podpodruje novy update... co uz ... ajtak tie ahk scripty su asi jediny program co fakt za svoje prachy stoji ... teda ak nepocitam HEM a podobne veci ktore sa pouzivaju na HUD
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
na FT su teraz turnaje 5k gtd a buyin len 5FTP
ale niekde som to čítal,že oni si tu garanciu zoberu z rakebacku..a keďže tu neni žiaden BI tak ako.. to sa rozpočíta medzi hráčov a zoberú mi niečo z toho rakebacku alebo nie??
za odpoveď vopred ďakujem
ale niekde som to čítal,že oni si tu garanciu zoberu z rakebacku..a keďže tu neni žiaden BI tak ako.. to sa rozpočíta medzi hráčov a zoberú mi niečo z toho rakebacku alebo nie??
za odpoveď vopred ďakujem
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Tu garanci si odeberou z RB jen, když se ta garance nezaplatí buy-inem. Ale jak se to z toho RB bere nevím.
- algec111
- Založený: Júl 2007
Konkretne v tomto priklade, 5k guaranteed...prihlasi sa povedzme 1k hracov co predstavuje buy-in 5 USD na hraca, tuto sumu kazdemu odpocitaju z vyprodukovaneho raku (MGR), potom staci vydelit 5 dolarov 27%tami co v konecnom dosledku znamena, ze turnaj ta bude stat 1,35 USD na rakebacku. Rovnako si mozes napriklad vypocitat kolko ta bude stat na rakebacku turnaj, v ktorom sa nenaplni garancia, staci sumu, ktoru herna musi do banku pridat podelit poctom hracov a nasledne si vypocitat 27% z tejto sumy. Netreba zabudat, ze rovnako funguju aj Iron man freerolly a samozrejme aj kupovanie si veci v shope (za kazdych 1k bodov -1,35 z rakebacku).
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Chcel som si vybrat neake peniaze z FT. Jedine mi vyhovovala moznost local bank transfer....Ale ja hlupak som zadal zly swift kod a tak sa mi moj vyber po schvaleni pekne vrati spat na maoj ucet na FT. Viete mi neako poradit ako mozem zmenit ten swift kod na spravny? Ak si teraz zvolim vyber cez local bank transfer tak su tam vsetky moje informacie ulozene a netusim ako by som ich mohol zmenit?????? DAKUJEM
- Marad13
- Založený: Aug 2007
napis do cashier supportu .. najdes to na ich stranke ... ti to zmenia do 2 dni tusim
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Ahoj
chcel by som sa spytať
ak by som mal na fulltilte rakeback, tak dostavam aj nadalej ftp alebo mi ten rakeback daju namiesto tych bodov ?
chcel by som sa spytať
ak by som mal na fulltilte rakeback, tak dostavam aj nadalej ftp alebo mi ten rakeback daju namiesto tych bodov ?
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
mas vsetko aj rbaj ftp body , tym padom je to o dost viac ako 27%
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.