7castle napísal:Hmm mam strasne deja vu, ako vzdy pri Dagovi
Tie uspechy sa nedaju prehliadnut, ale ako obycajne su ruky na ktorych vypadne/odhadze sa skutocne tazko pochopitelne a neposobia dojmom ze sa dostal tam kde sa dostal nejak zasluzene... Opat skusat brutalne bluffy, pricom tento druhy je dost tazko vysvetlitelny najma vzhladom na historiu s tym istym hracom ktoru predtym postol Yegon. No ale jedna vec je kecat do vetra na nete a druha byt 2 x 7. na EPT a 120. na ME WSOP, ze ano.
Kazdopadne fakt vyborny vysledok, gratz
No, vyzera to tak, ze mame slovenskeho Mike Matusowa s trosku rozdvojenou identitou. Dag s nim ma spolocne skor tie legendarne "blowups", Jano Bendik zas dar reci...
Myslene ako sranda (take vratenie sa k tommyho prirovnaniu Jana k Mikeovi), v ziadnom pripade nie provokacia.
Ano, da sa o tych dvoch rukach donekonecna polemizovat. Len je treba mat na pamati, ze mal za sebou 5 dni celodenneho hrania pokru, takze mozno svoje zohrala unava, premotivovanost, snaha vytvorit si drsny image typu "ak budete so mnou hrat, skoncime AI", co moze byt jedna zo strategii pred zaverecnou fazou , atd. Ja sice nie som poker pro, ale neraz som sa takto vyhadzal dost vysoko v MTT a to som mal za sebou mozno iba 4-5 hodin hrania. Vlastne aj preto vela ludi nemoze byt profikmi, lebo podla mna je umenie sa plne koncentrovat na hru niekolko hodin denne.
Fandil som mu, nech sa dostane co najvyssie, lebo by to pomohlo propagacii pokru u nas. Teraz mi nezostava uz nic ine, len pripojit sa ku gratulantom. Velmi pekny vysledok!