Zakaz sharkscope na P****Stars

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Zakaz sharkscope na P****Stars

Odoslaťod MiskoKvo 14 Júl 2009 18:41

Obrázok

tie freeroly mi niak idu posledny mesiac...
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod yegon 14 Júl 2009 18:42

no hlavne neviem o co tu ide, trackery nie su zakazane a ani sa ich zakaz neplanuje, jedine co je zakazane je ziskavanie informacii o hracoch s ktorymi som nehral, takze diskusia o tom ako a preco herne zakazu trackery aby pritiahli viac sviatocnych hracov su uplne bezpredmetne
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

miskove freeroly

Odoslaťod scorpiorado 14 Júl 2009 20:57

zda sa ze teraz tommymu klesla trosku sanka. zrejme nie je velky fanda tvojho ps blogu. ja som. je tam par zaujimavych veci a tommymu by som ho odporucil. aaa zabudol som .je to po anglicky.
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod scorpiorado 14 Júl 2009 21:23

co sa tyka temy. tiez nie som nejakym extra fandom poker tools. pomaly sa dostavame do stadia ked uz nebudes vediet ci hras proti cloveku alobo ICM robotovi. ( hovorime o sng ). len dneska som o tom cital dost zaujimavy clanok a vobec sa mi to nezda fan. je to pomaly ako hrat poker na slot machine. faktom je, ze sa proti tomu neda nic robit a odstavenim poker tools by herna zanikla. regovia totiz by isli inde a pokerfandovia by to urcite nevyvazili.
scorpiorado

Odoslaťod 7castle 14 Júl 2009 21:40

tucniak napísal:1. jano pise ze hrava 20-25 hodin tyzdenne online
2. kto je tu negramotny?spysovatel?brunsonovy?what the hell????

+1.

Miso mozno raz pride cas ze sam dojdes na to ze si hodne trapny s tymito svojimi grafmi. Ako ja vazne rozumiem ze clovek ktory preda 500mil platni nemoze byt uplne normalny a da si zmenit farbu pokozky ale ako moze mat niekto take ego ako ty ked vyhra radovo ~10k to fakt ale fakt nechapem.

To ze Jano hrava bezne ruky ktore sa rovnaju celemu tvojmu sucasnemu BR je holy fakt. A ak si nepostrehol, je majitel herne, tak aspon hadam moze mat nazor na to, co je pre hernu lepsie, ci regulari alebo vikendovi hraci.

A btw, mozes mi menovat aspon jedineho DLHOROCNEHO grindera ktory prispel do tejto diskusie? 8-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: miskove freeroly

Odoslaťod 7castle 14 Júl 2009 21:42

scorpiorado napísal:zda sa ze teraz tommymu klesla trosku sanka. zrejme nie je velky fanda tvojho ps blogu. ja som. je tam par zaujimavych veci a tommymu by som ho odporucil. aaa zabudol som .je to po anglicky.

LOL teda ja som Tommyho v zivote nevidel ale predpokladam ze v sucasnosti uz lezi na ARO lebo sa nevie zotavit zo soku ktory dostal pri pohlade na $5k sumu :lol2:

No offence Rado, teba nepoznam tiez, ale to ze je Miso celkom schopny SNG hrac je jedna vec a jeho ubohy prejav na .pp druha, takze by som si na tvojom mieste rozmyslel ci mu tu budes robit fanklub.
Naposledy upravil 7castle dňa 14 Júl 2009 21:47, celkovo upravené 1 krát.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod MiskoKvo 14 Júl 2009 21:45

lol myslim ze ukazat graf bolo najrzumnejsie ked ta niekdo nazve freerolistom...

a co sa tyka tych grinderov tak myslim ze napr ty a yegon viete odost viac o softe ako PT3,HEM,AHK scriptoch ... a napr ty tusim rok multytablujes... ak si myslis ze mas chabsie vedomosti o grindovani tak myslim ze robis niekde chybu...

a scorpio diky za feedbeck...

update: chabejsie vedomosti ako hrac co hrava live ... niak som to dokomolil
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Odoslaťod MiskoKvo 14 Júl 2009 21:51

mna len dojali veci ako ze HEM hra zateba... atd pritom ako poznamenal yegon ide skuor oto rozlisit fishku od normal hraca ...ziadna statistika ti nikdy nepovie aku konkretnu ruku ma ...to musis vycitit a precitat z hry

a usudzovat skill podla toho kdo ma kolko penazi a ake limity hrava a ci ma hernu no lol

edit: alebo ze rekreacny hraci su pre online herne ziskovejsi... akoze to moze napisat len clovek co hra max 1 stuol/live
Obrázok používateľa
MiskoKvo

castle

Odoslaťod scorpiorado 14 Júl 2009 22:11

nerobim misovi funclub. vobec ho nepoznam. ani ma neoslnuju jeho grafy (tvoje roi je podsttne lepsie btw) viac mi ide o to co pisal v svojom blugu, z ktoreho som pochopil, že nie je len grinder ale o veciach aj premysla. takisto som reagoval len na to ze tommy, ze pise o freerolistovi, hoc nevie o koho sa jedna a chlapec ma toho odohrane mozno naviac z nas tu na nete za posledne mesiace.
tak isto schopnost hraca sa neda merat vyskou limitu, ktory hra. WTF. to, ze v kosiciach sa hraju "high stakes " je ok, ale faktom je, ze mnohi z nich by asi vo ferovom Bankroll comfortom suboji pohoreli z mnohými, ktori hravaju micro stakes .

tym ale nemyslim nikoho specialne. a ani sa nikoho nechcem dotknut.
scorpiorado

Odoslaťod dzejkej 14 Júl 2009 22:16

scorpiorado napísal:pomaly sa dostavame do stadia ked uz nebudes vediet ci hras proti cloveku alobo ICM robotovi.

Myslim, ze to Ta vobec nemusi trapit, pokial nehras $500 BI a podobne palky. Na low stakes robi vela vela ludi hromadu chyb a bude ziskove este riadne dlhu dobu. Staci sa pozriet na vysledky nasich SNG borcov.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!