ME WSOP 2009

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

ME WSOP 2009

Odoslaťod Horsey7 15 Júl 2009 07:42

poslednych 27 hracov..koho tipujete na FT, prip. na vitaza? :)

btw. ak vyhra Ivey tak sa k nemu asi aj zacnem modlit/dakovne listy ze zije atd. (doteraz je u mna "len" najlepsi univerzalny pokrovy hrac na svete) :D

moj cierny kon je luckychewy alias Andrew Lichtenberger, jeden z best playerov/coachov najmladsej generacie (aejones, BobboFitos, dzejkej, atd.)

27.jpg
27.jpg (54.36 ) Zobrazená 3460 krát

//drobny edit :D
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Re: ME WSOP 2009

Odoslaťod ferkan 15 Júl 2009 08:03

vyhra to nejaky neznamy haluzak ako obvykle :) ale ivey urcite pojde daleko
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

horsey

Odoslaťod scorpiorado 15 Júl 2009 08:46

Si si vsadil 500 EUR na Iveyho, že sa k nemu ideš modliť a posielať ďakovné listy. Podľa mňa to už Ivey nepustí. Možno ešte Esfandiari ak bude mať hodne šťastia. Nie preto, že sú to známe mená, ale ich reading skills ako aj high stakes experience + to že už pár tých milionov na účte majú im dávajú veĺkú výhodu.
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Júl 2009 08:47

Horsey7 napísal:jeden z best playerov/coachov najmladsej generacie (aejones, BobboFitos, dzejkej, atd.)

:shock: Ty mas bud nejaky skrat alebo nieco potrebujes :-D . To je ako napisat "(Superman, Spiderman, Vcielka Maja, atd.)" :-D .

Tiez to vidim, ze to vyhra nejaky neznamy hero. Ono je to aj pravdepodobne, ked ich je v tom zozname viac ako je tam (mne) znamych borcov. Ale tak keby vyhral Ivey, tak to by bolo naozaj cool 8-) .
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod roche01 15 Júl 2009 09:41

Ja osobne tipujem tiež nejakého "lucky hero". Ako písal dzejkej, pre Iveyho síce hovoria skúsenosti, poker read skills apod., len neviem, či je to proti neznámemu borcovi až taká výhoda. Nedávno som si pozrel Devilfisha Ulliota hrať HU na UK Championships a priznám sa, že taký zúfalý a bezradný výraz v jeho tvári som ešte nikdy nevidel :wall: . A nepomáhal mu ani jeho skill čítať súpera, pretože ten neznámy online kvalifikant (ako sám hovoril, hrával poker len tri mesiace) hral úplne "nečitateľne". Kopec chýb, kopec šťastia, nepochopiteľné movies, slowplaying s neslowplayovateľnými kombináciami, stávky v rozpore s akýmikoľvek betting patterns, dorovnávanie proti logike, sedliackemu rozumu, postaveniu hviezd apod.
Nakoniec to síce Ulliot uhral, ale bolo to poctivo vydrené.
Takže v tej plejáde neznámych a menej známych mien, to budú mať profíci ako Ivey viac ako ťažké.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Horsey7 15 Júl 2009 10:28

dzejkej napísal:To je ako napisat "(Superman, Spiderman, Vcielka Maja, atd.)" :-D

nieco proti Vcielke Maji? :D nahodou bola cool
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod 7castle 15 Júl 2009 10:38

Chcel som napisat ze to vyhra ten Francuz co vyradil Daga, ale vidim ze uz ho tam nevidim :)

Gogogo Ivey, videl som ho nazivo, je to fakt sympos, ale viac ako 8% sancu nema, takze bude musiet makat chalan.

No a ja z tych ludi vela nepoznam, takze ked na to idem podla pocitu, niekto kto sa vola "Haabak" alebo "Caragiorgas" proste nemoze vyhrat ME, cize moj osobny tip je Jamie Robbins - to je idealne meno pre vitaza ME :lol2:
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod MiskoKvo 15 Júl 2009 10:43

ja by som to prial Antoniovi Esfandiarimu ...
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Júl 2009 10:45

7castle napísal:Jamie Robbins - to je idealne meno pre vitaza ME :lol2:

Hehe, na mena som sa pozeral aj ja a problem je, ze je tam vela mien sediacich na vitaza :) . Kedze som v zozname nenasiel ziadne "cenne" mena ako Gold a Moneymaker, tak by som to videl na Moon alebo Lamb :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 15 Júl 2009 10:46

MiskoKvo napísal:ja by som to prial Antoniovi Esfandiarimu ...

Ja tiez, je to typek a ma velky talent :). A vobec by som sa nesklamal, keby to bol Ivey, pretoze by to bola senzacia, dostalo by sa to IMO trosku viac do medii a zase by to hadam pomohlo pokru .. svet potrebuje hrdinu :-D .
Obrázok používateľa
dzejkej

Ďalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!