AK zaujimava pf situacia
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
AK zaujimava pf situacia
NL Holdem $4(BB) Replayer
Hero ($407)
BB ($400)
UTG ($74)
UTG+1 ($60)
CO ($83.20) reg shortstacker 18/17/3 - fold to 3b 67%
BTN ($388) 39/19/2,4 - 3b 8%
Dealt to Hero A K
fold, fold, CO raises to $8, BTN raises to $88, Hero ???
Hero ($407)
BB ($400)
UTG ($74)
UTG+1 ($60)
CO ($83.20) reg shortstacker 18/17/3 - fold to 3b 67%
BTN ($388) 39/19/2,4 - 3b 8%
Dealt to Hero A K
fold, fold, CO raises to $8, BTN raises to $88, Hero ???
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: AK zaujimava pf situacia
v jeho range budú ruky ,ktoré chce hrať len proti tomu shortovi tj. AJ+/may JJ ale not sure
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
ja si myslim ze ma nejaky stredny par (max QQ) a nechce uz nikoho ineho v pote
- elesgal
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Neviem no bude to znieť dosť ... , ale Hero folds, look cheaply showdown (2$), hero make notes, expoit it next time Takto by som to hral
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
"we never fold here"
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
ja by som to shipol in, BTN nikdy nema KK/AA - tj vzdy sme minimalne v coinflipe
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
tiez mam pocit ze to je od BTN snaha vyhnut sa tomu ze by short dorovnal jeho std 3bet a na flope by ostaval pot sized bet a BTN by mohol mat problem teda myslim ze v jeho range su ruky ako 99-JJ/AK
problem je v tom ze ak z tyhto ruk ziadnu nefoldne na moj push tak som sa dostal allin s 46% equity - samozrejme to nie je problem lebo to je skoro 50 cize len drobna kozmeticka chyba ktora je podla mna dost vyvazena tym ze niekedy foldne 99, niekedy ma AQ ktore foldne alebo este v lepsom pripade dorovna a niekedy mi tam short prihodi dalsie moniez s AQ/QQ
obv. super snapol s AKo - prisiel mu 4flush na board a ja som prisiel o stack - ale to len ako kuriozitka
problem je v tom ze ak z tyhto ruk ziadnu nefoldne na moj push tak som sa dostal allin s 46% equity - samozrejme to nie je problem lebo to je skoro 50 cize len drobna kozmeticka chyba ktora je podla mna dost vyvazena tym ze niekedy foldne 99, niekedy ma AQ ktore foldne alebo este v lepsom pripade dorovna a niekedy mi tam short prihodi dalsie moniez s AQ/QQ
obv. super snapol s AKo - prisiel mu 4flush na board a ja som prisiel o stack - ale to len ako kuriozitka
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
CO TAG open, BTN LAG 3bet, Hero push.
Range CO je siroky a BTN je slusne aggro, skoro vzdy tu mame lepsiu ruku, na AA a KK mame blockera, cize najhorsie co nas moze postretnut je ziskovy flip kedze su tam dead money
Edit : kurnik, som si nevsimol ze CO je regular shortstacker (bolo to tam vobec predtym napisane ? ) ..tym padom CO range nebude az tak siroky ako som si myslel, ale bude shortstackarsky stealovaci, co by ale stale malo stacit na to aby sme 4bet pushli, pretoze on moze pokracovat len s KK+ myslim. Tak isto masivny raise od BTN nebude naznacovat silnu handu ako QQ+, skor ako uz napisal yegon 99-JJ, AQs+, AK
Range CO je siroky a BTN je slusne aggro, skoro vzdy tu mame lepsiu ruku, na AA a KK mame blockera, cize najhorsie co nas moze postretnut je ziskovy flip kedze su tam dead money
Edit : kurnik, som si nevsimol ze CO je regular shortstacker (bolo to tam vobec predtym napisane ? ) ..tym padom CO range nebude az tak siroky ako som si myslel, ale bude shortstackarsky stealovaci, co by ale stale malo stacit na to aby sme 4bet pushli, pretoze on moze pokracovat len s KK+ myslim. Tak isto masivny raise od BTN nebude naznacovat silnu handu ako QQ+, skor ako uz napisal yegon 99-JJ, AQs+, AK
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.