No zaujimalo by ma, ci minraisuje bezne alebo si ho videl take nieco robit s monsterom. Ci check/minraise je u neho bezna vec a robi to teda so sirokym range a v agresivite pokracuje aj na dalsich streets.
Ja by som calloval ako bluff catch - najma, ak nepokracuje v aggro style az na SD. Ak je schopny betovat aj turn a river a dostat sa tym padom do all-inu velmi lightikovo, tak to radsej foldnem a usetrim si nejasne spoty. Raisovat na flope sa mi to moc nechce, pretoze si nemyslim, ze sa horsie ruky commitnu alebo lepsie ruky budu skladat.
scorpiorado napísal:ja robim takuto lajnu ako on ak som TPTK a chcem vidieť či má niekto flush aby som zbytočne nereisoval all streets.
Ty check/minraisujes ak mas TPTK na jednofarebnom flope? Hmm, tym podla mna toho moc nezistis, ci ma niekto flush, len rozdavas pozvanku na call.
scorpiorado napísal:flush stale cbetujem.
Myslis donkbet, ano? Vsimavy hrac bude mat z Teba radost, ak donkujes silne ruky, check/foldujes slabe a stredne silne na takom flope check/minraisnes
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
.
scorpiorado napísal:otázka je či pokračovať? ja asi re-reise 10 ak ide ďalej fold. a hneď poznamka flopped flush c/r
Foldnut a dat poznamku, ze flopnuty flush check/raisuje, bez toho, aby si naozaj videl, ze ma flush?