200E freez live - AKs OTB

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

200E freez live - AKs OTB

Odoslaťod 7castle 19 Júl 2009 11:23

Toto sa mi prihodilo vcera na 200E freez live v Hrone. Je to satelit na WPT, 1 z 4.5 zucastnenych postupuje do stepu 3, co bude 900E satelit uz priamo na WPT Slovakia.

Blindy 50/100, hero AKs na BTN, 8 handed.

UTG+1 raise na 300.
HJ call.
CO raise na 1100.

Hero?

UTG+1 je neznamy hrac, neraisoval vela, urcite nema nejake smeti, moj odhad je ze ak flatnem tak sa pripoji so skoro celym rangom, okrem KK+, co shipne.
HJ je solidny hrac, na pozicii urcite schopny callovat siroky range, hlavne vsetky pary po TT (od JJ+ by raisoval), vsetky vyssie SCs a 1gappers.
CO je moj znamy, ale vlastne som s nim este nehral. Neviem aky je dobry a ako hra, ale urcite je skuseny, i.e. je mozne, ze squeezuje, aj ked je to rozhodne menej pravdepodobne ako to, ze ma ruku. Value RR range ma imo AK, QQ+, mozno JJ, mozno AQs, tazko povedat ako casto nieco spekulativne.
Stacky dajme tomu vsetci 10k (ja mam urcite 10k, CO mal cca 9.5k).

Aby som vas neovplyvnil tak si svoje myslienkove pochody zatial necham pre seba. Vdaka.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: 200E freez live - AKs OTB

Odoslaťod Horsey7 19 Júl 2009 11:41

rais nedava zmysel, nakolko ak dostanem call tak na flope som aj v HU prakticky allin + 70% netrafim flop..ak ma pushnu AI tak stojim proti AA/KK velmi casto a musim zahodit pricom mam 1/3 stacku prec

AKo by som asi foldol (potreboval by som lepsi read na superov) a AKs call s jemne vacsim potencialom postflop (zvlast v multiway)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod yegon 19 Júl 2009 12:15

u mna fold, zda sa mi zbytocne riskovat cely turnaj po tak silnej akcii so 100BB stackom ked nemam nic investovane a predpokladam ze pole je natolko slabe ze budem vediet dostat svoj stack in s vacsou edge a nie flipovat

ak by som mal read ze CO ma v range ruky ktore je schopny foldnut pf tak je to pohodovy 4bet ale jediny plus proti neznamym hracom ktory v tom vidim je ze bud budeme double up alebo (co je pravdepodobnejsie) pojdeme skoro domov

call sa mi moc nepozdava, proti QQ vyhrame maly pot (nemame implied odds ani v pozicii) a proti AA/KK ked trafime a alebo K prehrame velky

ale ja som weak tight pussy :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 19 Júl 2009 12:55

-kua zhodit AKs sa mi zda dost weak live,napriek tej akcii....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tommyKE 19 Júl 2009 13:58

Ja by som to v pohode call. Uvidime co prinesie flop a ako nan zareaguju borci
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod lolofon 19 Júl 2009 14:12

Ja osobne fold. Mame stale 100BB, casu dost... Pri mojich schopnostiach aj keby som hitol flop s TPTK tak by som z toho mozno nedokazal dostat dost value aby to bol profitable call, kedze trafim len tych 30%... Navyse, je to satellite, nepotrebujeme ist na 1.miesto, takze aj preto by som hral o nieco konzervativnejsie.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod 7castle 19 Júl 2009 19:16

Jedine co viem s istotou je ze call je suverenne najhorsia moznost, vzhladom na otrasne reverse implied odds, i.e. to co naznacil Yegon, nizsie pary do QQ nam nezaplatia po flope, AA/KK nas stacknu ak hitneme (resp. KK nas nevyplati ak hitneme A), navyse, na 80% to bude multiway cize este nas moze stacknut aj nejaky dalsi set od UTG+1 alebo HJ.

Otazka znie, ci je to vazne fold, alebo sa to da raise/foldnut. Sanca ze ma niekto reshovne s QQ, AK a menej je rovna skoro nule, cize na RRAI sa to da v klude polozit, co vsak znamena, ze nasu ruku menime na 23o. Zrejme teda dost zavisi, kolko % tych AA, KK realne v jeho range je.

Fold AKs na BTN sa mi zda ale brutalny, takze stale neviem :(
7castle

Odoslaťod yegon 19 Júl 2009 20:06

ak 4betnes na 3000 a CO shipne tak potrebujes 34% na vyhru, ak shipne niekto iny tak este menej aj ked ostatni foldnu

proti KK+ mas 28% na vyhru - rozdiel je sakra maly na to aby si to s prehladom mohol foldnut, to by si sa naozaj skoro nikdy nemohol mylit a teda v shipping range skoro nikdy nemoze byt AK/QQ na to aby raise/fold bol ok

mozes sice aj minraisnut ale ako budes hrat po flop ked dostanes call? :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod 7castle 19 Júl 2009 20:22

yegon napísal:proti KK+ mas 28% na vyhru - rozdiel je sakra maly na to aby si to s prehladom mohol foldnut, to by si sa naozaj skoro nikdy nemohol mylit a teda v shipping range skoro nikdy nemoze byt AK/QQ na to aby raise/fold bol ok

V tomto nie je problem na 100%. Ship je KK+, mozno dokonca len AA. Je to 200E turnaj, ja mam nejake meno, ukazal som enormnu silu, moj range je z jeho pohladu v najhorsom AK, QQ, nie je to donk. Cize nemas ani tych 28% imo, je to easy a safe fold.
7castle

Odoslaťod ferkan 20 Júl 2009 08:37

ja by som muckol bez presnejsieho readu na CO. Ak by som vedel ze dokaze 3betovat lightovejsie tak by som 4betol a doplatil push aj od original openera. V tvojom pripade by som muckol. Nemyslim ze to je nejaka hroza polozit AKs v tomto spote najma kvoli tomu aka je struktura turnaja. Tiez nepochybujem ze v hre este bolo dost slabsich hracov a.k.a. mrtve chipy ktore cakaju kym si ich niekto zoberie, takze zbytocne sa odrovnat so solidnejsimi spielermi v takejto situacii.
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!