tucniak's semi-dead blog
Re: tucniakov microlimit:)
veery najz
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
SpewTARD in action
neviem si to vysvetlit, mozno to u mna zavisi od nalady, ale najma sa mi to stava pri hrani po dlhsej dobe nehrania
vytlacam vsetkych zo vsadial hram snad vsetko zo vsadial som super ppc tircky v 3bet potoch proti ludom co maju 3bet 3.4 na 1k rukach ale ved 'ja ich dako presvedcim nie?? pripadne 3barrel bluffujem air do ryblky a ;cudujem sa; ze na xxKAx nezlozi K9o atd
samozrejme na SD sa dostanem len ked som pobity
dalsi priznak choroby je odovzdavanie sa shortom na lubovolnych flopoch typu 363ss s 44 a pod:)
fok musim sa unormalnit:D
neviem si to vysvetlit, mozno to u mna zavisi od nalady, ale najma sa mi to stava pri hrani po dlhsej dobe nehrania
vytlacam vsetkych zo vsadial hram snad vsetko zo vsadial som super ppc tircky v 3bet potoch proti ludom co maju 3bet 3.4 na 1k rukach ale ved 'ja ich dako presvedcim nie?? pripadne 3barrel bluffujem air do ryblky a ;cudujem sa; ze na xxKAx nezlozi K9o atd
samozrejme na SD sa dostanem len ked som pobity
dalsi priznak choroby je odovzdavanie sa shortom na lubovolnych flopoch typu 363ss s 44 a pod:)
fok musim sa unormalnit:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Fancy play syndrome, huh? Zaujimave je presne vies, co robis zle a s cim nie si spokojny a robis to stale a stale .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Fancy play syndrome, huh? Zaujimave je presne vies, co robis zle a s cim nie si spokojny a robis to stale a stale .
ja sa stale casom za par session dostanem do dobreho terminator modu a fici vsetko ako ma..ale asi je to niekde vo mne, mozno si budem chodit jerkoffovat na nl10,pustit 5BI, ukludnit svoju dusu a potom hrat solid play na nl50..:D
-
tucniak napísal:jerkoffovat na nl10
Ty si celkom invencny .
-
no sak si zakazal nadavky, tak nenadavam!;)
-
tucniak napísal:no sak si zakazal nadavky, tak nenadavam!;)
Nie, kdeze. Ty len chcel povedat, ze sa pojdes seba-ukajat na NL10 .. Niekto vie ako obist system !
-
jjjjj svoju fancy-play syndrome spewtard retarded deviation:)
-
JUL
vysledky za jul-necely BI
pocet odohranych ruk=mizivy
oscilacia ale najvacsia aku som kedy zatial mal:)
mesiac zacal suckoutami podporenymi obcasnou debilitou, pokracoval debilitou podporenou obcasnymi suckoutami, nasledne pauza, spamatania sa a juchuuu naspat na MT Everest:)
nakolko som ale polku mesiaca stravil ucenim sa nemciny v Berline kde fakt bolo minimum casu/sil popri programe na hru(a chuti), je to dako takto
+rakeback nejakych 5 korun
vysledky za jul-necely BI
pocet odohranych ruk=mizivy
oscilacia ale najvacsia aku som kedy zatial mal:)
mesiac zacal suckoutami podporenymi obcasnou debilitou, pokracoval debilitou podporenou obcasnymi suckoutami, nasledne pauza, spamatania sa a juchuuu naspat na MT Everest:)
nakolko som ale polku mesiaca stravil ucenim sa nemciny v Berline kde fakt bolo minimum casu/sil popri programe na hru(a chuti), je to dako takto
+rakeback nejakych 5 korun
-
THINKING
chvilka zamyslenia nad trosku sirsou perspektivou, prikladam graf NL50 so far nova era pacific+podrobne stats.
Privitam navrhy, co zlepsit, upravit, kde vidite nejaky ocividny leak(skusim na pripadne pripomienky pripadne reagovat), okrem toho, ze som spewtard teda.
Pravdepodobne skusim este raz taky pocet ruk na nl50, (zlepsit winrate??) a az potom zacnem pokusat nl100. Neviem, ci na to herne mam (ano tuke ja viem ze na LA staci tebe mozno aj 20 bi ale napr ja som spohodlnel a dobre sa mi hra s 50+bi..)..
Stale nehram dostatocne solid, stale sa vela ucim a toto bude urcite lacnejsie na nl50 ako na nl100, mozno aj preto sa zdraham.
chvilka zamyslenia nad trosku sirsou perspektivou, prikladam graf NL50 so far nova era pacific+podrobne stats.
Privitam navrhy, co zlepsit, upravit, kde vidite nejaky ocividny leak(skusim na pripadne pripomienky pripadne reagovat), okrem toho, ze som spewtard teda.
Pravdepodobne skusim este raz taky pocet ruk na nl50, (zlepsit winrate??) a az potom zacnem pokusat nl100. Neviem, ci na to herne mam (ano tuke ja viem ze na LA staci tebe mozno aj 20 bi ale napr ja som spohodlnel a dobre sa mi hra s 50+bi..)..
Stale nehram dostatocne solid, stale sa vela ucim a toto bude urcite lacnejsie na nl50 ako na nl100, mozno aj preto sa zdraham.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.