Ako rozmnozit?500+
Re: Ako rozmnozit?500+
No jo, ludom co nehraju poker tazko vysvetlis ze to neni len tak, mne sa uz stalo aj take, ze niekto kto vobec nehral poker povedal ze "hraj nejaky turnaj za mna", v tom lepsom pripade ze vyhru si rozdelime
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ides nato cele zle ... "ako najrychlejsie rozmnozit 500$?" = hod ich do automatu alebo chod hrat HU NL500 s 1 BI ..
poker ta ma hlavne bavit a to co vidis v telke ze typek mal poslednych 10$ vyhral satelit na 10M guaranted a potom vyhral aj to a je zneho milionar ... to mozno plati pre 1 z 100 000 ludi ... pre tych menej stastnejsich (vecsina hracov tuto) je to tvrda drina ... hodiny a hodiny stravene za kompom ... analyzovanie hry....studia hry ... atd ... a potom si mozu povedat ze maju napr 15$/hodinu ...
ale ak ces mnozit peniaze a nie hrat rozumne poker tak jednoznacne je najlepsie gamblovat a hrat mimo BRM...
poker ta ma hlavne bavit a to co vidis v telke ze typek mal poslednych 10$ vyhral satelit na 10M guaranted a potom vyhral aj to a je zneho milionar ... to mozno plati pre 1 z 100 000 ludi ... pre tych menej stastnejsich (vecsina hracov tuto) je to tvrda drina ... hodiny a hodiny stravene za kompom ... analyzovanie hry....studia hry ... atd ... a potom si mozu povedat ze maju napr 15$/hodinu ...
ale ak ces mnozit peniaze a nie hrat rozumne poker tak jednoznacne je najlepsie gamblovat a hrat mimo BRM...
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Dalsia moznost ako rozmnozit tie peniaze je nechat ich osamote so slahackou, jahodami a zhasnut svetlo!
To ja som bol poproseny, aby som za kamarata hral NL2 a vyclearoval mu bonus - peknych par desiatok hodin hry .
vlade napísal:No jo, ludom co nehraju poker tazko vysvetlis ze to neni len tak, mne sa uz stalo aj take, ze niekto kto vobec nehral poker povedal ze "hraj nejaky turnaj za mna", v tom lepsom pripade ze vyhru si rozdelime
To ja som bol poproseny, aby som za kamarata hral NL2 a vyclearoval mu bonus - peknych par desiatok hodin hry .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Trikoza, THUMBS UP!
Velmi dobre si to napisal, v zasade uplny suhlas. Ja to prezivam rovnako, na jednej strane je uzasne ze som sa dozil toho ze vstavam o 9 a je mi to uplne jedno, ze nemam sefa, ze pracujem kedy chcem, na druhej strane nikto, ale nikto nema predstavu, ake to bolo ked som zacinal a bol par tisic v minuse, kolko venujem studiu, ake to je mat brutalne DS, ake to je nemat isty prijem.
Ja mam v zasade to stastie, ze rodina ma podporuje, hoci to nebolo v zaciatkoch jednoduche, a vsetci moji kamarati su normalni ludia, ktori nemaju dovod zavidiet (zatial ani neni co ze ano), a tiez su podla mna v zasade celkom zvedavi, ako sa to bude vyvijat - nie kazdy ma znameho vzdal solidnej kariery a skusa to cez poker
Iste vsak je to, ze je velke mnozstvo ludi zo sirsieho okolia, ktori ani po tisicnasobnom vysvetleni odmietaju pochopit ze to nehram ruletu, a v duchu ziju v urcitom ocakavani ze kedy to uz budem nuteny predat ten byt
Velmi dobre si to napisal, v zasade uplny suhlas. Ja to prezivam rovnako, na jednej strane je uzasne ze som sa dozil toho ze vstavam o 9 a je mi to uplne jedno, ze nemam sefa, ze pracujem kedy chcem, na druhej strane nikto, ale nikto nema predstavu, ake to bolo ked som zacinal a bol par tisic v minuse, kolko venujem studiu, ake to je mat brutalne DS, ake to je nemat isty prijem.
Ja mam v zasade to stastie, ze rodina ma podporuje, hoci to nebolo v zaciatkoch jednoduche, a vsetci moji kamarati su normalni ludia, ktori nemaju dovod zavidiet (zatial ani neni co ze ano), a tiez su podla mna v zasade celkom zvedavi, ako sa to bude vyvijat - nie kazdy ma znameho vzdal solidnej kariery a skusa to cez poker
Iste vsak je to, ze je velke mnozstvo ludi zo sirsieho okolia, ktori ani po tisicnasobnom vysvetleni odmietaju pochopit ze to nehram ruletu, a v duchu ziju v urcitom ocakavani ze kedy to uz budem nuteny predat ten byt
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
ja osobne uz o pokri vravim 'takymto' ludom co najmenej, ked stretnem novych ludia tiez sa zrovna nehrniem im rozpravat o pokri, vacsinou to neskonci dobre/skonci nejak cudne:)
priklad:kamarat chcel hrat, vysvetlujem mu vsetko (aj winrate atd aj priemerny 'ok' winrate)ano ano chape pozrie si videa okej.
result:nepozrel si snad ani jedno
result 2 po hodine:otazka, ci teda na tom nl2 kde by zacal spravi tych 100 dolarov za hodinu..
plus este pomerne nemam rad ked ide daky spolubyvajuci okolo s otazkou typu 'ukaz graf'..wtf..
priklad:kamarat chcel hrat, vysvetlujem mu vsetko (aj winrate atd aj priemerny 'ok' winrate)ano ano chape pozrie si videa okej.
result:nepozrel si snad ani jedno
result 2 po hodine:otazka, ci teda na tom nl2 kde by zacal spravi tych 100 dolarov za hodinu..
plus este pomerne nemam rad ked ide daky spolubyvajuci okolo s otazkou typu 'ukaz graf'..wtf..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:result 2 po hodine:otazka, ci teda na tom nl2 kde by zacal spravi tych 100 dolarov za hodinu..
Na to mu treba odpovedat, ze aby zarabal 100 $/h, tak si najprv musi dat s Tebou heads-up ... Povedzme si otvorene, ked ma odovzdat peniaze, radsej Tebe ako cudzim, no nie?
tucniak napísal:plus este pomerne nemam rad ked ide daky spolubyvajuci okolo s otazkou typu 'ukaz graf'..wtf..
Jednoduche riesenie - ukaz im holy zadok a uvidis, ze s tym prestanu .. A ak neprestanu, radsej sa od nich drz dalej .
-
7castle napísal:na jednej strane je uzasne ze som sa dozil toho ze vstavam o 9 a je mi to uplne jedno, ze nemam sefa
wtf kto pre boha vstava o 9 ked nemusi vstavat do prace ??
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:wtf kto pre boha vstava o 9 ked nemusi vstavat do prace ??
Hehe som vedel ze niekto sa to spyta
No napriklad clovek co nechce mat uplne obrateny rezim, doobeda rad vybavuje veci, poobede pracuje a vecer relaxuje. Tiez rad chodim na obed so zivymi ludmi, a ti chodia normalne, cize ak z toho nechcem mat ranjaky...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
ja vstavam o 6-tej a nechodim do prace - co je na tom cudne?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:ja vstavam o 6-tej a nechodim do prace - co je na tom cudne?
Cudne na tom je, ze vstavas vtedy, ked sa ma chodit spat!
-
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.