PP sekcia Turnaje otazky ohladne filtra.

Všetky návrhy na zlepšenie, pripomienky ako aj sťažnosti adresujte práve sem

PP sekcia Turnaje otazky ohladne filtra.

Odoslaťod svkice666 27 Júl 2009 10:31

Zdravim PP a samozrejme aj jeho spravcov.
Dneska som si na PP v sekcii Turnaje, hladal nejake turnaje podla mojho gusta a zistil som, ze ten filter by sa mohol aj rozsirit.
Mne tam naslo turnaje od 27.7.2009 do 5.8.2009 a jedine co sa dalo na filtri zmenit, bolo bud vsetky herne, alebo len konkretna jedna. Bral by som aj dake sirsie moznosti. Trebarz co sa tika casu. Turnaje do 1 hodiny, do 2 ci 3, alebo do 24 hodin. Pri herni moznost dat si trebarz ako je teraz vsetky, alebo jednu konkretnu, alebo takzvane favorit herne, ze si tam clovek da povedzme 5 svojich oblubenych herni v ktorych hrava. Garancia, tam nieto co menit. Aspon neviem. Buy-in, tak tu by sa dalo, ako je to teraz nechat + trebarz dat mikro, nizske, stredne a vysie, ak sa da ako je to v niektorych hernach. Hra, tak tu by sa dalo nahodit filter ako Holdem, Omaha a podobne. Poznamka tam ak sa da dat, filter ako freeroll, freezeout, rebuy a add-on. Neviem ci sa to da vam zrealizovat, tak aby to fungovalo, ale podla mna by to pomohlo viacerim hracom. Napiste co si otom myslite hraci aj admini. Pripadne daky podnet na vylebsenie. Mozno este dat dake turnaje len pre cz/sk hracov, alebo iba PP turnaje v urcitej herni. Jasne a teraz si poviete a co by si este nechcel. To je len navrh. Tak sa vyjadrite. 8-) :gl:
svkice666

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Naspäť na O PokerPortal.sk

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!