B vs. B v live turnaji proti CL
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
B vs. B v live turnaji proti CL
30+5,ostavame traja,ja 200k,CL 350k,treti 60k.
Cl je solidny hrac,ale dost casto limpuje aj s dobrymi rukami ako AQ,pripadne miniraisuje pf a ako cbet dava potsize bet.
1.hra
10/20 ante 2k
On kompletizuje zo SB,ja so 4 5 check
Flop 4 4 7 ,on bet 20k,ja call.
Turn J ,obaja check-kludne mohol mat hotovu farbu,ale napriek tomu pri blank riveri by som mu tak max 40k dorovnal
River:K ,on bet 60k,ja fold.
2.hra.
10/20 ante 2k
On zo SB miniraise na 40,ja s J K call
Flop:A 7 A ,on bet 30k,ja call
Turn 9 ,on check,ja check
River:J ,on bet 60k,ja call
Ako by ste tieto hry zahrali?
Cl je solidny hrac,ale dost casto limpuje aj s dobrymi rukami ako AQ,pripadne miniraisuje pf a ako cbet dava potsize bet.
1.hra
10/20 ante 2k
On kompletizuje zo SB,ja so 4 5 check
Flop 4 4 7 ,on bet 20k,ja call.
Turn J ,obaja check-kludne mohol mat hotovu farbu,ale napriek tomu pri blank riveri by som mu tak max 40k dorovnal
River:K ,on bet 60k,ja fold.
2.hra.
10/20 ante 2k
On zo SB miniraise na 40,ja s J K call
Flop:A 7 A ,on bet 30k,ja call
Turn 9 ,on check,ja check
River:J ,on bet 60k,ja call
Ako by ste tieto hry zahrali?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: B vs. B v live turnaji proti CL
prečo si si tu ruku na turne nechranil? bet turn.
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
podla tych partii to moc solidny hrac nebude preco si mal taky nazor
prva henda betol by som uz flop je dost drawy
druha henda river stack off
edit: teraz som si vsimol ze v druhej hande mas uz menej ako desat BB takze AI PF
prva henda betol by som uz flop je dost drawy
druha henda river stack off
edit: teraz som si vsimol ze v druhej hande mas uz menej ako desat BB takze AI PF
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
v prvej hre reraise tak 50-60 na flope, podla mna si mu nechal doskakat runner runner
v druhej hre si to uz tam mal natlacit preflop imho
v druhej hre si to uz tam mal natlacit preflop imho
- elesgal
- Založený: Feb 2008
-solidny bol preto,ze bol asi jednooky medzi slepymi,ale vazne,hral dost tight a ked nieco trafil silno betoval
-v prvej hre sa ukazal slowplay ako zly,chcel som IP dostat od neho co najviac,board bol proti
--v druhej hre som nechcel pushovat pf,lebo tam bol 3 BB stack,a ruka KJs bola asi 4ta najlepsia v ten vecer co som dostal,preto som do len dorovnal,a turn som nebetol preto,lebo bol dost opatrny a vedel polozit,chcel som mu tym povedat,ze nemam flush a ze ak mas eso tak betni este river
-v prvej hre sa ukazal slowplay ako zly,chcel som IP dostat od neho co najviac,board bol proti
--v druhej hre som nechcel pushovat pf,lebo tam bol 3 BB stack,a ruka KJs bola asi 4ta najlepsia v ten vecer co som dostal,preto som do len dorovnal,a turn som nebetol preto,lebo bol dost opatrny a vedel polozit,chcel som mu tym povedat,ze nemam flush a ze ak mas eso tak betni este river
-
palo1973 napísal:-solidny bol preto,ze bol asi jednooky medzi slepymi,ale vazne,hral dost tight a ked nieco trafil silno betoval
a preco si to tam potom neshipol na river WTF?
-
-maccho a mal som nuts?a co by ma asi tak dorovnalo keby som to shipol na riveri?????super vedel zhadzovat a okrem toho sme boli 7 hodin spolu pri stole a aj vdaka blbym kartam som sa cely cas neblaznil,cize mi musel dat isty kredit a dorovnal by ma len s FH..........
-
palo1973 napísal:-maccho a mal som nuts?a co by ma asi tak dorovnalo keby som to shipol na riveri?????super vedel zhadzovat a okrem toho sme boli 7 hodin spolu pri stole a aj vdaka blbym kartam som sa cely cas neblaznil,cize mi musel dat isty kredit a dorovnal by ma len s FH..........
to co je za kravina? ma dorovnat 70k do potu(teda pokial si mal 200k) 330k ked mu staci vyhrat pomaly 1z5 tu si skor neviem predstavit co by zahodil.Co to je za je..tu otazku ze ci si mal nuts z tym stekom co si mal nepotrebujes v ziadnom pripade ultimatne nuts.
-
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.