No tak vcera som si bol zahrat turnaj v mestecku Wiener Neustadt(
www.pokerroyale.at) 30+5 freezout,startstack 8.000,25 min levely,hralo 68 ludi,6 miest platenych.
Malokedy sa stazujem na karty,ale tak "kartentot" ako vcera som este nebol ani raz.Za cely turnaj som dostal raz AK a raz 99,to boli najlepsie ruky vecera,a to som hral od 7-mej do pol druhej.
Stale som sa motal okolo average stacku a naozaj mi nic hratelne nechodilo,raz som chytil set s 33 v multiway pote na absolutne suchom boarde 6-3-T,ale az tolko som z toho nevytazil.
Od zaciatku som mal na stole jedneho hraca,lepsie povedane megafish.Na ukazku 2 hry za jeho repertoaru.
Otvaram raisom AT pri blindoch 250/500 na 1300,on z BB call.
Flop T-2-5,on donkbet 1500,ja reraise na 4.000,on call.
Turn 9,ja bet 6.000,on call.
River J,on check,ja check behind,ukazuje J7,poker is easy
.
Druha hra v ktorej som nebol,blinds 500/1000,typek s 11 BB otvara Z MP na 3.500,fishka call.
Flop K-T-Q,raisor pushuje zvysok,fishka s A8 insta call,a typek ukazuje AJ a hotovu postupku a tesi sa ze ma DU,river vsak prinasa dalsie J,split.
Potom sa mi podarilo nahrat zasa nejaky stack a pri blindoch 250/500 som sa zasa odhadzal.
Dostavam na butone na moje pomery premiovu ruku K9s a kedze boli predo mnou 4 limperi raisujem vysoko,na 4.000 a chcem pot pred flopom.Dostavam 1 call od zeny,inak dobrej hracky,ktoru poznam z Badenu.
Flop K-Q-x rainbow,davam cbet a ona miniraise,som na 90% pozadu a skladam.....
Zasa nic nechodi,mam 7 BB a fishka stale limpuje alebo miniraisuje,konecne vidim eso,A2 push,2x call,vola ma 66 a fishka s K7.
Flop 3-4-5,turn,river blanks a ja mam triple up.
Je 23.15 a o 23.40 mam posledny vlak,ostava 18 hracov,hovorim,ze uz musim na vlak a pushujem mojich cca 14 BB s 99,dostavam call od AJ a fish vola s A7.
Na flop prisla 9ka a ja mam super stack.
Dostal som sa na FT s asi 10 BB,kde to bolo ako na hojdacke,hraci rychlo vypadavali a ostali sme 5ti,bol navrhnuty deal podla zetonov,vsetci suhlasili,okrem mna!
Z nasho povodneho stolu sme tam boli 4-ia,vratane megafishky.
Uz sa hralo viacmenej push/fold a diali sa standartne veci,vyhral som dva flipy,jeden prehral.
Potom som sa zasa s fishkou odhadzal,miniraisuje z UTG,ja s KQs call.
Flop A-K-J,on maly bet,ja call.
Turn A,on maly bet,ja call.
River blank,pytam sa ho,mas eso?Lebo ja hej,len zalezi od kickera.On nic,ale svoje som dosiahol,len checkol,ja check behind,ukazal A3,urcite by som mu este zaplatil aj river,kto ma verit takej fishke
Potom som vyradil shorta a fish mi dala 2 darceky,dorovnal moj push s 6-8,ja 77 a potom pushol 2-3 a ja easy call s A7 a boli sme v HU.
Mali sme zhruba rovnako,tak sme spravili deal,po 490 euro.
Dalsi deal som dohodol s taxikarom,za 40 euro do Badenu,ale na dialnici bola nehoda a stali sme skoro hodinu,tak vypytal este 10.