Zahrajte si proti Scottymu Nguyenovi
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
..hehe, to si urcite zahram, musim toho luckera vyradit ..a ak je k prizepoolu 11K added, tak to bude celkom good
..hehe, to si urcite zahram, musim toho luckera vyradit ..a ak je k prizepoolu 11K added, tak to bude celkom good
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Zahrajte si proti Scottymu Nguyenovi
..tak mi napadlo, co keby sme si to zahrali viaceri a dali by sme nejaky side bet ..no tak gambleri, nejake napady ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:..tak mi napadlo, co keby sme si to zahrali viaceri a dali by sme nejaky side bet ..no tak gambleri, nejake napady ?
-ja si to v nedelu zahram
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
tak idem do toho s vami........aspon budete vidiet ako sa hra poker made in handlova D
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
pokial mi stihnu dojst peniaze na expekt ucet tak si to zahram aj ja
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
rad bych si zahral, ale nemam ucet na expektu:) nejak me ta herna nelaka a zakladat si ho kvuli tomu, abych si tam pak poslal 11$ se mi moc nechce :-) ledaze byste mi nekdo vytvorili acc a poslali mi tam 11$ a ja vam je treba poslu na FTP a klidne si dam i sidebet ps. pak napiste jak jste dopadli
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
240.miesto.......super........oplatilo sa tam 3hodiny trcat aby som najprv prehral s AK proti A10....typek hitol na turne postupku....a pottom ma zabil river s 9-9 proti superovmu K-2........klasicka strata 3hodin casu.......tie MTT niekedy dokazu fakt nasrat......neva mozno nabuduce......
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:240.miesto.......super........oplatilo sa tam 3hodiny trcat aby som najprv prehral s AK proti A10....typek hitol na turne postupku....a pottom ma zabil river s 9-9 proti superovmu K-2........klasicka strata 3hodin casu.......tie MTT niekedy dokazu fakt nasrat......neva mozno nabuduce......
to ja pro jistotu vyletel po asi 1.5 hodce
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
35.te mmísto...Já JJ push na buttoně, on call bez vahani z BB a ukázal 57of , samozrejmě přišlo 689 z TOP 15 jsem slitl na dno, kde mě dorazil borec s AJ, kdyz jsem ho pushnul po flopu A6T a ja A6 v ruce, druha desitka na turně to završila..paráda, ale i tak spokojenost až na ten konec
- xxxpaci
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tak to grats paci.
Ja som skoncil asi 5 min po druhej prestavke, cca 225.
Doslo mi AK, tak som to standardne raisol, typek z buttonu call. Pekny flop Kxx, tak som tam supol bet 3/4 potu, typek ma hned pretocil do allinu. Vytusil som zradu , ale foldnut sa to nedalo.. ukazal AA a dalsi moj MT turnaj skocnil uderom pästou do stola hned vedla mysi, sprevadzany ridzo slovenskym slovom od p...
Zostanem ja veru pekne len pri svojich Sitngckach.
EDIT: Neviete ako skoncil Scotty?
Ja som skoncil asi 5 min po druhej prestavke, cca 225.
Doslo mi AK, tak som to standardne raisol, typek z buttonu call. Pekny flop Kxx, tak som tam supol bet 3/4 potu, typek ma hned pretocil do allinu. Vytusil som zradu , ale foldnut sa to nedalo.. ukazal AA a dalsi moj MT turnaj skocnil uderom pästou do stola hned vedla mysi, sprevadzany ridzo slovenskym slovom od p...
Zostanem ja veru pekne len pri svojich Sitngckach.
EDIT: Neviete ako skoncil Scotty?
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.