No jo, karma bola dobra
, ale karty hrozne, fakt to bolo az neuveritelne ako APminer mal 6xKK a vzdy tak, ze niekto pred nim silno raisol, 2x chytil set na flop (44 a este nejaka ina haluz) a ja som len foldoval prasive 83, 84, 37 a J3 a stale dokola. Potom som dostal raz AT na neskorej, tak som to tam musel nalozit (do APikovych KK samozrejme, lucky river pre mna). Ja som bol vlastne cely turnaj shortstack
ani kradnut som nemohol (ako na timovom turnaji to nemalo moc zmyslel nejako sa snazit s 83 kradnut)
Neskor som si vysluzil nick donkey ked som dorovnal najprv najprv allin z buttonu s KT (ja BB) (to som asi nemusel, ale tak deprimovany z tych kariet co mi chodili som to tam poslal ako nejaky short s 5BB myslim), neskor o 2 kola som zasa celil Allin konfrontacii (z buttonu bol taky raise ze nic ine mi neostavalo, znova som mal 5BB
, nasiel som si Eso tak som dorovnal), karma pri mne, A8 > AQ
Na druhom turnaji nieco podobne, pri stole doyle brunson co mal 4x KK, raz quads na flop a vzdy nieco trafil, ja tam nestastnik s jednym QQ som zobral nieco a neskor 22 pri 5 limperoch som si z BB checkol, flop 2KK mi priniesol usmev na tvar ale len do chvile ked naproti sediaci hrac neotocil K2 (ked sme boli v alline) po turne myslim.