AK v leveli 1
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
AK v leveli 1
DoN,6 max,20 $,v 1.hre turnaja nachadzam na SB AKo.
UTG raise na 80,MP call,CO call,HERO?
Ako vzdy mame tri moznosti.
1.call,a som OOP proti trom superom,ak flop cakam
-idealny nieco ako K58-tu sa snad mozem staknut,hoci 55,88 je mozne
-trochu horsi napr.AT8-tu uz moze mat fishka dva pary,lebo AT,A8 hravaju radi
-alebo nieco ako KJx,KTx,KQx-tiez uz mozem byt pozadu,lebo s KJ,KQ,KT sa veselo dorovnava raise,aj v leveli 1
2.reraise na nejakych 350
-co urobim ak dostanem 4 bet?musim asi zlozit lebo bud ma niekto AA,KK alebo sa niekto rozhodol,ze jeho 77 je good a aj tak mam len flip
-ak ma niekto len dorovna ako pokracujem ak netrafim?
3.fold,a mam po problemoch a 1490 stack
-ja som zvolil moznost 3,snad 1 krat som v takejto situacii zlozil AK,
Co vy na to?
UTG raise na 80,MP call,CO call,HERO?
Ako vzdy mame tri moznosti.
1.call,a som OOP proti trom superom,ak flop cakam
-idealny nieco ako K58-tu sa snad mozem staknut,hoci 55,88 je mozne
-trochu horsi napr.AT8-tu uz moze mat fishka dva pary,lebo AT,A8 hravaju radi
-alebo nieco ako KJx,KTx,KQx-tiez uz mozem byt pozadu,lebo s KJ,KQ,KT sa veselo dorovnava raise,aj v leveli 1
2.reraise na nejakych 350
-co urobim ak dostanem 4 bet?musim asi zlozit lebo bud ma niekto AA,KK alebo sa niekto rozhodol,ze jeho 77 je good a aj tak mam len flip
-ak ma niekto len dorovna ako pokracujem ak netrafim?
3.fold,a mam po problemoch a 1490 stack
-ja som zvolil moznost 3,snad 1 krat som v takejto situacii zlozil AK,
Co vy na to?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: AK v leveli 1
U mna tiez fold, call je podla mna zly, tam by si musel mat strasne stastie aby si to potom nemusel na flope foldnut a ak by si nahodout nemusel, tak ten flop by bol taky ze by si od nikoho nic nevyhral .
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Nehravam DoN, ale moj nazor je taky, ze by som to foldol. Podla mna v DoN SnG asi ani nemoze byt nic lepsie, ako v L1 vidiet akciu od takychto "hraniachtivych" superov. Ked vezmes do uvahy, ze traja z piatich superov su takto aktivni (a nejedna sa zrovna o nejaky pasivne zahraty setup typu AA, KK, QQ), tak to len posilni tvoju volu hrat to spravne a cakat.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
-ok a co v normalnom SNG v 6max a 9-10 max?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Toto je dobra otazka.
Ja osobne hram 1.level AK tak, ze reraisnem na cca 250.Ak ma reraisnu all in,tak fold,ak netrafim flop tak ch/f.
Obcas trafia set,alebo nieco podobne,ale ovela castejsie sa stacknu so slabsim esom alobo nejakou 33 percentnou draw.
Ja osobne hram 1.level AK tak, ze reraisnem na cca 250.Ak ma reraisnu all in,tak fold,ak netrafim flop tak ch/f.
Obcas trafia set,alebo nieco podobne,ale ovela castejsie sa stacknu so slabsim esom alobo nejakou 33 percentnou draw.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Foldom urcite nic nepokazis.
Ja by som isiel podla readu na UTG, ak je to unknown tak call, ak je to reg tak dovi dopo lebo mam otrasne reverse implied odds.
Na druhej strane aj ked je UTG range povedzme TT+, AK, tak to stale mozme zavolat s tym, ze nebudeme hrat proti nemu, cize ak bude po flope v ruke tak sme out.
Napr. flop AJ3, ty check, UTG check, MP check, CO bet 200, ty call, zvysok fold. Tu sa mozes easy stacknut lebo CO moze mat AQ, AT, nejake FD eso, JQ, whatever.
Ak je UTG unknown tak sa netreba zblaznit ani z neho. Ale fold PF je vyborny ak si nechces komplikovat zivot.
Ja by som isiel podla readu na UTG, ak je to unknown tak call, ak je to reg tak dovi dopo lebo mam otrasne reverse implied odds.
Na druhej strane aj ked je UTG range povedzme TT+, AK, tak to stale mozme zavolat s tym, ze nebudeme hrat proti nemu, cize ak bude po flope v ruke tak sme out.
Napr. flop AJ3, ty check, UTG check, MP check, CO bet 200, ty call, zvysok fold. Tu sa mozes easy stacknut lebo CO moze mat AQ, AT, nejake FD eso, JQ, whatever.
Ak je UTG unknown tak sa netreba zblaznit ani z neho. Ale fold PF je vyborny ak si nechces komplikovat zivot.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 43 hostí.