QQ 2. level sng vs unknown
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: QQ 2. level sng vs unknown
semrozumny super takto nikdy nereprezentuje AA/KK
call pf je s cielom stacknut sa na nizm flope cize podla toho by som sa zariadil
call pf je s cielom stacknut sa na nizm flope cize podla toho by som sa zariadil
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
cize fishka to rovnako zahra s TT/JJ ako s AA/KK v tejto situacii? myslene c/r turn
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
-ta jeho linia je cela jeden velky nezmysel,najprv minireraise pf u mna jasne KK+,potom check na flope,ako keby sa tam nemal coho bat a citi sa este bezpecne so svojim raketami,a na turne sa sa zrazu zobudi a rereraisne ta,u mna easy FOLD
-ja by som hral flop bet na rr fold,turn check behind a na riveri ak by neprislo A alebo K by som zavolal nejaky rozumny jeho bet
-ja by som hral flop bet na rr fold,turn check behind a na riveri ak by neprislo A alebo K by som zavolal nejaky rozumny jeho bet
Naposledy upravil palo1973 dňa 01 Aug 2009 12:55, celkovo upravené 1 krát.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Horsey7 napísal:cize fishka to rovnako zahra s TT/JJ ako s AA/KK v tejto situacii? myslene c/r turn
-urcite nie,lebo fishka NIKDY neminireraisne pf ine ako AA,KK a obcas snad AK,QQ
-yegon ten "hrac" ma imo od semirozumneho daleko
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
7 castle
beriem všetko čo píšeš. predstavil som si ho že ma AA KK a horseyho da na TT+, QQ AQ+. Je na SB ma len jedneho supera tak si može hrať ako chce. zdalo sa mi, že tou "slabou lajnou" dostane maximum peňazí od celeho rangu TT-QQ AQ+. v hociktorom momente betne, re-reisne aj dosť pravdepodobné, že súper položí. väčšina ľudí bude betovať jeho " slaby call" či už for value alebo bluff. s celym rangom TT+AQ+.
ja by som AA KK určite normalne 3-betol a staknem sa len na QQ ressp KK ak mam AA.
podobne keď potom betnem flop pokračuje len QQ resp set.
ale nechcem obhajovať neobhajiteľne a rozvijať nezmyselne teorie. fish. confirmed. beriem.
ja by som AA KK určite normalne 3-betol a staknem sa len na QQ ressp KK ak mam AA.
podobne keď potom betnem flop pokračuje len QQ resp set.
ale nechcem obhajovať neobhajiteľne a rozvijať nezmyselne teorie. fish. confirmed. beriem.
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Horsey7 napísal:praveze sa mi to tam nechcelo v 2. leveli nasypat s QQ preflop ked som mal poziciu, dala sa vytiahnut value z 88-JJ na nizkom flope, prip. z floatujuceho AK(AQ) aspon na flope..dlhsie som rozmyslal a nakoniec zavolal, no bez ohladu na vysledok stale neviem ci proti unknown nie je lepsi fold a zit dalej s 23BB
Tych 23BB je zalostne malo o par levelov dalej.
Tam su preflop len dve moznosti-
1.bud sa bojis KK+,vtedy fold uz preflop alebo po minraise ta vela nestoji zahrat na set,ak netrafis ch/f
2.nebojis sa KK+,potom ako pise 7castle ides do toho z cielom stacknut sa na nizkom flope.
To je neskoro zacat na turne rozmyslat ci nema KK+,to si musis ujasnit pred flopom.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Fidelko podla mna v pokri nikdy neriesime konkretne ruky ale range.
Cize neda sa vybrat medzi 1 a 2, rozumne je "bat" sa KK s nejakou mierou pravdepodobnosti, zahrnut aj ostatne ruky a rozhodnut sa ako dalej proti danemu spektru.
Cize neda sa vybrat medzi 1 a 2, rozumne je "bat" sa KK s nejakou mierou pravdepodobnosti, zahrnut aj ostatne ruky a rozhodnut sa ako dalej proti danemu spektru.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Fidelko podla mna v pokri nikdy neriesime konkretne ruky ale range.
Jasne,ved to som len reagoval na obavu z KK+,preto som to pouzil ako priklad.
Hlavne je ,ze ak uz dorovname rerais s nasim QQ,tak urcite s planom stacknut sa na nizkom flope,a nie na turne zacat riesit spiatocku a zivorit dalej so 600 chipsami.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
tezko rict, ja bych dal call uz jen z principu, abych videl, co ma
ale jelikoz se tady vsichni snazime hrat poker, tak co ja si myslim, tak spravny je call a naletis do nejakych dvou over karet popr. TT/JJ
jak to dopadlo?
ale jelikoz se tady vsichni snazime hrat poker, tak co ja si myslim, tak spravny je call a naletis do nejakych dvou over karet popr. TT/JJ
jak to dopadlo?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
call, KK
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.