LIVE CG 5-10 flopped second nuts
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
LIVE CG 5-10 flopped second nuts
Toto ma fakt zaujima ako by ste to zahrali.
5-10e, stryria hraci. stacks okolo 100BB az 150BB. SB (100BB) je dost LAG a vie z toho vytazit max
som na buttne
UTG calls
Hero raises to 40 with 7 9 (hral som doposial dost tide a mal som 120BB)
SB calls, BB folds, UTG calls
FLOP (130e): J T 8
SB: bets 50
UTG: folds
HERO: raises to 200
SB: raises ALL IN
WTF
co dalej??? da sa to zhodit?
5-10e, stryria hraci. stacks okolo 100BB az 150BB. SB (100BB) je dost LAG a vie z toho vytazit max
som na buttne
UTG calls
Hero raises to 40 with 7 9 (hral som doposial dost tide a mal som 120BB)
SB calls, BB folds, UTG calls
FLOP (130e): J T 8
SB: bets 50
UTG: folds
HERO: raises to 200
SB: raises ALL IN
WTF
co dalej??? da sa to zhodit?
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
Re: LIVE CG 5-10 flopped second nuts
Tak skusim ja nieco na zaciatok ..
Netusim ako rad 3betuje a ako aggro je celkovo na flope. No ak mu dame vacsinou suited ruky, pricom predpokladame fold hromady unsuited ruk pred flopom, tak na takom stavnatom flope si myslim, ze okrem 1st nuts (Q9) moze tlacit 2 pary (JTs, T8s, J8s), bottom set (88, ak predpokladame 3bet s TT, JJ) a combo draws (A9ss, KQss, 89s) a samozrejme este split 79s.
Proti takemuto prisnemu range mame cca 43% sancu na vyhru.
Ak by sme napr. si povedali, ze calluje s Q9s iba, tak skocime na 60% sancu na vyhru.
Ak by sme mu dalu do range aj unsuited JT a T8 napr., tak mame 55% sancu na vyhru.
Ty vies urcite lepsie ako ja, ci by nieco z tohoto tak netlacil alebo by mohol mat este viac ruk, ale s tymto range je to call. Aby bol call pre nas neziskovy, tak by sme potrebovali menej ako 37% sancu na vyhru a to by bolo jedine v pripade, ze by z tychto ruk netlacil do all-inu 2 pary.
Netusim ako rad 3betuje a ako aggro je celkovo na flope. No ak mu dame vacsinou suited ruky, pricom predpokladame fold hromady unsuited ruk pred flopom, tak na takom stavnatom flope si myslim, ze okrem 1st nuts (Q9) moze tlacit 2 pary (JTs, T8s, J8s), bottom set (88, ak predpokladame 3bet s TT, JJ) a combo draws (A9ss, KQss, 89s) a samozrejme este split 79s.
Proti takemuto prisnemu range mame cca 43% sancu na vyhru.
Ak by sme napr. si povedali, ze calluje s Q9s iba, tak skocime na 60% sancu na vyhru.
Ak by sme mu dalu do range aj unsuited JT a T8 napr., tak mame 55% sancu na vyhru.
Ty vies urcite lepsie ako ja, ci by nieco z tohoto tak netlacil alebo by mohol mat este viac ruk, ale s tymto range je to call. Aby bol call pre nas neziskovy, tak by sme potrebovali menej ako 37% sancu na vyhru a to by bolo jedine v pripade, ze by z tychto ruk netlacil do all-inu 2 pary.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
podla toho co si napisal o SB a ze to je za 100bb tak IMO je to snap call
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
za 100BB je to povinny call ... ked ma nuts, pripadne mu dolezie out tak holt smola a rebuy... mna by zaujimala situacia keby bol clovek hodne deep, povedzme 300-400BB .. ci by sa tam dal zvazovat fold?
- elesgal
- Založený: Feb 2008
nenapisal si nic o UTG hracovi, izoloval by som ho pf s tou rukou tak ako ty iba ak to bola fishka - po flope by som hral rovnako nemyslim ze mas na vyber vyzera to byt jedna z tych ruk ktore sa hraju same
100BB deep + LAG hrac = easy call
je blbe ze napriek tomu ze aj ked si skoro vzdy vpredu tak super ma pravdepodobne hodne velku sancu na vyhru - fakt ze si skoro vzdy vpredu a v pote je kopec dead money (ak dobre ratam tak potrebujes vyhrat 37% allinov) z toho robi automaticky call
s readom aky si uviedol by som hral rovnako a calloval allin ak by som drzal JT, JJ, TT, 88, AsQs, AsKs - nie som si uplne isty ale myslim ze proti agresivnemu hracovi aj As9s, As7s bude ok call, rovnako J9
jedina otazka co tu je je bankroll - ak by som hral s malym bankrollom a prehra by pre mna znamenala koniec hry tak sa da fold predstavit, potom by ale pf hra nedavala velky zmysel
v 300-400BB deep hre ako napisal elesgal by to bol problem ale predpokladam ze by neoverbetoval allin ale len reraisol co by sa dalo dorovnat a zariadit sa na turne
100BB deep + LAG hrac = easy call
je blbe ze napriek tomu ze aj ked si skoro vzdy vpredu tak super ma pravdepodobne hodne velku sancu na vyhru - fakt ze si skoro vzdy vpredu a v pote je kopec dead money (ak dobre ratam tak potrebujes vyhrat 37% allinov) z toho robi automaticky call
s readom aky si uviedol by som hral rovnako a calloval allin ak by som drzal JT, JJ, TT, 88, AsQs, AsKs - nie som si uplne isty ale myslim ze proti agresivnemu hracovi aj As9s, As7s bude ok call, rovnako J9
jedina otazka co tu je je bankroll - ak by som hral s malym bankrollom a prehra by pre mna znamenala koniec hry tak sa da fold predstavit, potom by ale pf hra nedavala velky zmysel
v 300-400BB deep hre ako napisal elesgal by to bol problem ale predpokladam ze by neoverbetoval allin ale len reraisol co by sa dalo dorovnat a zariadit sa na turne
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-toto sa tu da tazko zhodit,takisto ako by som asi nezhodil ani 88,TT,JJ,superov range je tu poriadne siroky,od od dvoch parov,cez OESD+nieco trafene alebo FD+nieco trafene,dokonca je mozne,ze tam ma len AJ,KJ s nejakymi backdoor outmi,cize u mna jednoznacne CALL
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
@yegon: No to sa viacmenej zhoduje s tym, co som si myslel az na fakt, ze od LAGa by som tam v tom jeho callovacom range zrovna casto AQs, AKs, TT a JJ nevidel .
-
No ved to, ze je cloveku jasne ze skoro vsetko bije. na straight ma asi urcite netypoval, skor nejake overpairs, alebo set. Intuicia mi vsak hovorila, ze asi by nedaval all in s draw. Hrac je LAG, ale do all inu zas nejde len tak.
Takze co sa stalo:
1. Uveril som jeho Q9
2. Aj tak som hlupacik dal CALL
Turn A
River: blank
Po calle som sa ho pytal ze ci ma Q9
On len prikyvol ze ano (stastlivec jeden)
Asi su to situacie kedy sa neda nic ine robit. Alebo da? neviem. Yegon ma asi pravdu, ze je to zalezitost BR. 100BB asi musi dorovnat kazdy, pre koho je ten limit pohodlny
Takze co sa stalo:
1. Uveril som jeho Q9
2. Aj tak som hlupacik dal CALL
Turn A
River: blank
Po calle som sa ho pytal ze ci ma Q9
On len prikyvol ze ano (stastlivec jeden)
Asi su to situacie kedy sa neda nic ine robit. Alebo da? neviem. Yegon ma asi pravdu, ze je to zalezitost BR. 100BB asi musi dorovnat kazdy, pre koho je ten limit pohodlny
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
2nd nuts na drawy boarde proti LAGovi .. naozaj sa neda nic robit .
Kazodpadne LAG by naozaj mal pushovat aj combo draw. Ak by to nerobil, tak by to bolo dost zvlastne, pretoze tie ruky maju vybornu sancu na vyhru proti Tvojmu range. Aj proti takym silnym rukam ako sety a overpairy na takom boarde je napr. A9ss, 89ss, KQss prakticky coinflip.
Kazodpadne LAG by naozaj mal pushovat aj combo draw. Ak by to nerobil, tak by to bolo dost zvlastne, pretoze tie ruky maju vybornu sancu na vyhru proti Tvojmu range. Aj proti takym silnym rukam ako sety a overpairy na takom boarde je napr. A9ss, 89ss, KQss prakticky coinflip.
-
yegon napísal:v 300-400BB deep hre ako napisal elesgal by to bol problem ale predpokladam ze by neoverbetoval allin ale len reraisol co by sa dalo dorovnat a zariadit sa na turne
no prave ze su taki mudrci ... vcera po turnaji som si sadol na malu cashovku (0.25-0.5) a po asi hodinke hrania som mal cca 200BB ... bol tam jeden mega loose hrac, ktoremu sa podarilo uluckovat zopar hier (hral proporcionalne , raisoval podla svojho stacku a nie podla potu ... takze sme pravidelne zazivali lahodky ako 40E bet do 2E potu ... toto robil skoro kazdu druhu hru) ...
viac menej sme tam na neho asi traja polovali, ale nejak extra karty nechodili, ked chalan raisol tak nas daval viac menej do all-inu furt, tak sme vsetci cakali az niekomu nieco proti nemu dojde ... jeden z hracov proti nemu vyhorel s KK vs A2o (eso na river) a tak sme pri stole zostali len traja, srac mal asi 500bb vtedy.
Potom prisla tato hra:
hero na BB s 6 8 (200bb)
preflop vsetci limp, hero check
flop 8 8 9
SB check, hero bet 1.5E, mega loose hrac (cca 500bb) reraise 40E, SB fold ... hero?
- elesgal
- Založený: Feb 2008
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.