nl50 QQ 3way vs. reg vs. fish
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
nl50 QQ 3way vs. reg vs. fish
Full Tilt Poker $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 219572
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $57.80 20/16/AF2,4 3bet 5,1 hands 488
BB: $50.00
Hero (UTG): $50.00
CO: $67.35 31/25/AF1,3 hands 116
BTN: $42.85
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG with Q Q
Hero raises to $2, CO calls $2, 1 fold, SB raises to $8.50, 1 fold, Hero calls $6.50, CO calls $6.50
Flop: ($26.00) 2 7 6 (3 players)
SB bets $10, Hero ?
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $57.80 20/16/AF2,4 3bet 5,1 hands 488
BB: $50.00
Hero (UTG): $50.00
CO: $67.35 31/25/AF1,3 hands 116
BTN: $42.85
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG with Q Q
Hero raises to $2, CO calls $2, 1 fold, SB raises to $8.50, 1 fold, Hero calls $6.50, CO calls $6.50
Flop: ($26.00) 2 7 6 (3 players)
SB bets $10, Hero ?
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: nl50 QQ 3way vs. reg vs. fish
raisol by som flop a easy sa stackol Urcite sipis ze problem je ze 3betoval tvoj open z UTG ale kedze tam za tebou naliezol dalsi tak to kludne mohol robit urcite aj so slabsou rukou ako KK/AA
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
SB ta squeezuje s dost sirokym range, na zaklade stats vie co to squeeze je a preto ho robi a preto by som to pf 4betol/call push.
Takto zahrane ako pise ferkan. CO ma pp, ak hitol set, smola. Callujes to predsa kvoli tom, ze na takomto flope (non A, K) sa chces stacknut, nie? Naviac SB dava ustrachanych menej nez 1/2 Cbet, nie je o com.
Takto zahrane ako pise ferkan. CO ma pp, ak hitol set, smola. Callujes to predsa kvoli tom, ze na takomto flope (non A, K) sa chces stacknut, nie? Naviac SB dava ustrachanych menej nez 1/2 Cbet, nie je o com.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Trosku doplnim/poopravim predchadzajuci post .
1)
Aj ked vie, co to je squeeze, tak:
- Hero je UTG
- CO je loose
- on sam je OOP
Takze nejak extra siroky ten range nema.
2)
Ze ma CO PP by som tvrdil, keby to callol nit, ale niekto s 30% VPIP ma toho o dost viac. I ked na priebehu to nic extra nezmeni, tak by som rad poukazal, ze taketo "usekavania" nie su zrovna dobry napad a toho som uz bol svedkom predtym, ze mas tendenciu az prilis definovat superov range .
3)
Ten jeho bet sice ustrachane moze posobit, ale pre niektorych ludi je to uplne normalne bet v 3bet potoch
- bluffy takych hracov stoja menej
- stale maju priestor (najma 3 way) lahko dostat stacky dnu
- super moze peelnut s o nieco sirsim range ten flop ako keby to bolo $20
Takze pokial nema Hero read na velkost superoveho c-betu (v 3bet potoch), tak by som to bral s rezervou.
Ak s niecim nesuhlasis, hulmazas2, tak hor sa do mna .
1)
Aj ked vie, co to je squeeze, tak:
- Hero je UTG
- CO je loose
- on sam je OOP
Takze nejak extra siroky ten range nema.
2)
Ze ma CO PP by som tvrdil, keby to callol nit, ale niekto s 30% VPIP ma toho o dost viac. I ked na priebehu to nic extra nezmeni, tak by som rad poukazal, ze taketo "usekavania" nie su zrovna dobry napad a toho som uz bol svedkom predtym, ze mas tendenciu az prilis definovat superov range .
3)
Ten jeho bet sice ustrachane moze posobit, ale pre niektorych ludi je to uplne normalne bet v 3bet potoch
- bluffy takych hracov stoja menej
- stale maju priestor (najma 3 way) lahko dostat stacky dnu
- super moze peelnut s o nieco sirsim range ten flop ako keby to bolo $20
Takze pokial nema Hero read na velkost superoveho c-betu (v 3bet potoch), tak by som to bral s rezervou.
Ak s niecim nesuhlasis, hulmazas2, tak hor sa do mna .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
uplne suhlasim s dzejkejom sb je rozumny reg. a jeho range je QQ+, AQs+ obcas ale nie casto mozno JJ a proti tomu nemam moc dobru equity takze PF callujem s tym ze na rega mam poziciu a chcem tam udrzat fish - - problem je flop jeho c-bet je podla mna ucelovo maly aby udrzal overpairy typu 99-QQ (lebo podla mna ma moze na taketo nico putnut mozno este uzssie) alebo pripadne ked zlozim aby tam udrzal aspon fish.
Btw. imo som vedel ze som pozadu a len som si chcel overit teoriju ze v takomto spote som vzdy pozadu a tak aj bolo otocil AA
Btw. imo som vedel ze som pozadu a len som si chcel overit teoriju ze v takomto spote som vzdy pozadu a tak aj bolo otocil AA
-
Nemam co doplnat, myslim, ze je to presne...sned len aky ma image a stats macccho (pfr na UTG)? a stale som presvedceny, ze SB je to schopny urobit aj light ak vie, aky maju superi fold to 3bet. Ja mam rovnake stats a viem, ze by som to kludne urobil :-)
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
hulmazas2 napísal:Ja mam rovnake stats a viem, ze by som to kludne urobil :-)
No ja mam este viac LAG staty a neurobil by som to light v tomto pripade .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
načo dorovnavať 3-bet takeho nita, keď nevieme, čo budeme robiť s QQ na non A K flope. Tu sa nehra na set! Na to SB nema stack. (a nemohol si vedieť, že CO dorovna).
takže abo: 4-bet pre-flop
abo: push post-flop na non A K
Naposledy upravil scorpiorado dňa 07 Aug 2009 08:16, celkovo upravené 1 krát.
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
scorpiorado napísal:načo dorovnavať 3-bet takeho nita, keď nevieme, čo budeme robiť s QQ na non A K flope. Tu sa nehra na set? Na to SB nema stack. (a nemohol si vedieť, že co rorovna).
dorovnavam 3-bet lebo mam nanho poziciu a preto ze to bude najskor 3way pot kde mi implied odds na set iba narastaju
-
macccho napísal:dorovnavam 3-bet lebo mam nanho poziciu a preto ze to bude najskor 3way pot kde mi implied odds na set iba narastaju
Istotne, ak počítaš s tým, že sa ti obaja odovzdajú na flope, kde ty trafíš set a oni budú horší a tie kombodrawy im neprídu
Ak si zaplatil, tak sa na non A/K flope proste stackneš.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.