Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod LOCAT3R 09 Aug 2009 11:09

palo1973 napísal:ano 12 je malo,aspon 18 som chcel,som ale uz aj tak clearol ten bonus 100 co davali,na tych superturbach,tam mas len 300 chipov,cize skoro stale len push/fold

omg to čo si mal BR 500bi?
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod buozyn 10 Aug 2009 07:36

Ahoj,už nějakou dobu mi nejdou barevně označit hráči.Nevíte co s tím?
buozyn

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Accident 10 Aug 2009 10:55

ja mám tiež problém. doma hráme poker ja aj brat. keď si však aktivoval bonus(Biggest Bonus Ever), mne zmizol z ponuky. neviete čo s tým?
Accident

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod MiskoKvo 10 Aug 2009 13:05

ak mas firefox ... chod do nastroje .... daj vymazat osobne udaje... konkretne "cookies" .... vypni prehliadac... resetni si ip (u adsl spravis tak ze vytiahnes modem a zase ho zapojis...) a malo by to ist
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod elitepoker1 11 Aug 2009 18:59

Dobry den prajem,chcel by som sa informovat ohladne garancii na vyhry do pokrovych klubov....?
Co je podmienkov aby som mohol ako majitel dostavat garanciu na vyhry pre turnaje..Prosim kontaktujte ma na mail elitepoker1@gmail.com alebo tel.kontakt 0904 598 594.Prajem Vam pekny zvysok vecer s pozdravom Szabo
elitepoker1

Odoslaťod vlade 11 Aug 2009 19:24

elitepoker1 napísal:Dobry den prajem,chcel by som sa informovat ohladne garancii na vyhry do pokrovych klubov....?
Co je podmienkov aby som mohol ako majitel dostavat garanciu na vyhry pre turnaje..Prosim kontaktujte ma na mail elitepoker1@gmail.com alebo tel.kontakt 0904 598 594.Prajem Vam pekny zvysok vecer s pozdravom Szabo

:shock:, neviem ci som to pochopil spravne, ale asi by si mal napisat niekam na support full tilt pokru alebo tak..., sry, ale volat ti za to nejdem :D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Accident 12 Aug 2009 13:00

MiskoKvo napísal:ak mas firefox ... chod do nastroje .... daj vymazat osobne udaje... konkretne "cookies" .... vypni prehliadac... resetni si ip (u adsl spravis tak ze vytiahnes modem a zase ho zapojis...) a malo by to ist

díky za odpoveď, ale nepomohlo. má ešte niekto nejaké typy ako na to?
Accident

Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod poldinhoo 12 Aug 2009 13:31

ja som kontaktoval support..
ale kym odpovedali,vyriešil som to tak ,že som to išiel pozriet na druhý počítač a tam už mi ten bonus naskočil
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

FTP

Odoslaťod Maajo_911 14 Aug 2009 01:35

Ahojte,
rád by som sa opítal hráčov, ktorý na tejto herni hrávaju dosť dlho a majú kopec FTP, či by ich chceli zameniť za cash? V podstate ide o to, že by som si rád vybral nejaký tovar z FT store, za ktorý by ste zaplatili bodmy a ja by som to od Vás prebral za hotovosť "na drevo". Proste som prešiel z on-line pokru na poker naživo a po pravde už nevysedávam pri PC tak často a nechce sa mi sedieť pri tom a nasilu zbierať napr. 20.000 FTP za nejaku bundu. Ak mate tých bodov veľa tak rád Vám ich zamenim za € nakoľko je tam kopec veci ktoré by som chcel. Zaroveň aj uveďte ponuku konverzneho kurzu FTP / €. Za skoru odpoveď a ochotu vopred ďakujem.
Maajo_911

Odoslaťod nelz0n 14 Aug 2009 01:46

Myslim, ze tu nenajdes vela hracov ktori FTP pointy maju nevyuzite, vacsina si za to radsej zaplati satelity do velkych turnajov alebo si uz pokupili nejake oblecenie. A hlavne vacsina nehra na full tilte, lebo uroven tam mozno nieje nadprieemerna, ale urcite viacej nitty ako vsetky ostatne herne.

Jednu vec, ktorui som ochotny dat prec je cierne "Got Tilt?" tricko, ktore som mal na sebe zopar krat a vonku si ho nezoberiem, lebo velky full tilt poker znak na chrbte mi osobne nesedi do spolocnosti, Ked tak sa ozvi cez sukromu spravu, nejak sa dohodneme urcite.

Ako vravim full tilt body sa podla mna daju vyuzitt lepsie ako na brandovane oblecenie. Posli SS a sa dohodneme urcite tak aby si bol spokojny, ak by si to tricko vobec chcel teda.
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!