Freeroll Liga

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Freeroll Liga

Odoslaťod vlade 12 Aug 2009 13:03

hmm, neviem aky je tam problem, skusime zistit...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod gmmirets 12 Aug 2009 17:26

Tak čo , nebude ani Doyles? Sa to nejak ...
gmmirets

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 12 Aug 2009 17:36

No, zatial sa nikto neozval ze preco to neni nastavene, predpokladam ze to uz dnes nevyriesia, ked dostaneme odpoved tak sa to pokusime prehodit na iny datum... Nejako tam prerabali vzhlad herne, tak mozno v tom zhone na to zabudli, tiez je cas dovoleniek, to ich neospravedlnuje, ale tak bude to urcite nejaky taky pripad...
vlade

Odoslaťod baccardi42 12 Aug 2009 17:46

nechcem byt skeptik...ale preco sa vyhovarate na herne?
vy ste ti prvi,co by mali dohliadat na to aby to bolo v poriadku...a nie to riesit az v den turnaja, a to aj potom co vas na to upozornia hraci...
nic v zlom... ;)
baccardi42

Odoslaťod majoh81 12 Aug 2009 18:09

bude ako aj tie dva na lucase? :poklona:
Naposledy upravil majoh81 dňa 12 Aug 2009 18:21, celkovo upravené 1 krát.
majoh81

Založený: Feb 2009

Odoslaťod gmmirets 12 Aug 2009 18:16

Ozaj a bude nahradny termin na LUCAs?? AK NIE TAK TO NAPISTE je to lepsie ako slubovat nemozne ...
gmmirets

Odoslaťod vlade 12 Aug 2009 18:28

baccardi42 napísal:nechcem byt skeptik...ale preco sa vyhovarate na herne?
vy ste ti prvi,co by mali dohliadat na to aby to bolo v poriadku...a nie to riesit az v den turnaja, a to aj potom co vas na to upozornia hraci...
nic v zlom... ;)

Predstav si, ze napriklad my dvaja sa dohodneme, ze ty spravis freeroll, ze bude nahodeny v den turnaja, ze sa o vsetko postaras. Ty sa zrazu o to nepostaras a nenapises ze preco si ho nenahodil. Co mozem urobit ja? Napisem ti ze preco neni nahodeny, ze kde je chyba. Ty mi neodpovies v ten den. A teraz mam ja co urobit? Som nezodpovedny, alebo je nezodpovedny niekto iny? To nie su vyhovorky, to je realita, tak to proste funguje...
My nemame pristup do herne a nemozeme si tam nastavovat turnaje ako sa nam zachce, to robia manazeri herni s ktorymi sa dohodneme.
vlade

Odoslaťod 1zart1 12 Aug 2009 18:49

vlade napísal:
baccardi42 napísal:nechcem byt skeptik...ale preco sa vyhovarate na herne?
nic v zlom... ;)

Predstav si, ze napriklad my dvaja sa dohodneme, ze ty spravis freeroll, ze bude nahodeny v den turnaja, ze sa o vsetko postaras. Ty sa zrazu o to nepostaras a nenapises ze preco si ho nenahodil. Co mozem urobit ja? Napisem ti ze preco neni nahodeny, ze kde je chyba. Ty mi neodpovies v ten den. A teraz mam ja co urobit? Som nezodpovedny, alebo je nezodpovedny niekto iny? To nie su vyhovorky, to je realita, tak to proste funguje...
My nemame pristup do herne a nemozeme si tam nastavovat turnaje ako sa nam zachce, to robia manazeri herni s ktorymi sa dohodneme.

Myslim, ze to ze ma Vlado pravdu je zrejme aj bez vysvetlovania.Ale, ze nemam tricko aj ked som vyhral 1. turnaj na Titane a poslal hned email tak trosku uz asi moze aj Vlado, vsak? Nie ze by som co obliect, vsak je teplo.....ale take este nemam
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod vlade 12 Aug 2009 19:15

1zart1 napísal:Myslim, ze to ze ma Vlado pravdu je zrejme aj bez vysvetlovania.Ale, ze nemam tricko aj ked som vyhral 1. turnaj na Titane a poslal hned email tak trosku uz asi moze aj Vlado, vsak? Nie ze by som co obliect, vsak je teplo.....ale take este nemam

Ani nie ja, ja totizto nemam na starosti uplne vsetko ;)
vlade

Odoslaťod ziseq 12 Aug 2009 21:16

Můžem byt rádi, že vůbec byla domluvená nějaká freeroll liga a jeste vic ze byla obsahovala tolik turnajů.
ziseq

Založený: Apr 2009

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!