Freeroll Liga

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Freeroll Liga

Odoslaťod Kubinho 16 Aug 2009 10:30

príspevok vymazaný moderátorom

správanie užívateľa Kubinho je neakceptovateľné a nie je v súlade s pravidlami diskusného fóra. Z toho dôvodu je užívateľovi udelený dočasný BAN na 14 dní.
Kubinho

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 16 Aug 2009 11:29

Kubinho napísal:príspevok vymazaný moderátorom

správanie užívateľa Kubinho je neakceptovateľné a nie je v súlade s pravidlami diskusného fóra. Z toho dôvodu je užívateľovi udelený dočasný BAN na 14 dní.

Ty si padol z jahody? Jasne ze dnes nebude kedze je 16-teho a ten freeroll na sunpokri je naplanovany na 22-ho, neviem odkial si zobral ze by mal byt dnes :P

Edit: pozrel som si tvoje ostatne prispevky na tomto fore a ty si teda poriadny pacient...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod w4444x 16 Aug 2009 11:51

kokos aj ja by som chcel byt cely rok na dovolenke a obcas si ju posunut ked je daky dobry freeroll
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod buschle 16 Aug 2009 14:12

Kubinho napísal:...

Si bol na stanovacke v zahrade ,alebo v butlavom strome ze sa ti to oplatilo rusit koli freerollu ? 8-)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Renegade 17 Aug 2009 01:20

Kubinho napísal:príspevok vymazaný moderátorom

Kubinho :zaucho: BAN
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod keso26 17 Aug 2009 10:19

buschle napísal:Si bol na stanovacke v zahrade ,alebo v butlavom strome ze sa ti to oplatilo rusit koli freerollu ? 8-)

w4444x napísal:kokos aj ja by som chcel byt cely rok na dovolenke a obcas si ju posunut ked je daky dobry freeroll

..presne ako hovori w4x, chlapec sa uz davnejsie stazoval ze nestiha hrat freeroll kvoli dovolenke, ze by nahoda ? Je fakt neuveritelne, ze sa vzdy najde nejaky primitiv, co nedokaze ocenit pracu pokerportal.sk (organizovanie mnozstva akcii od freeroll líg až po série z garantovanými pár tisíc $) a jedine co dokaze je osocovat, urazat a ventilovat si svoje problemy v diskusii.

Ešte raz zopakujem to, čo tu uz inými slovami odznelo. Pokerportal.sk robí maximum čo sa organizovania rôznych turnajov týka a k čomu pristupuje maximálne zodpovedne, avšak nahodenie turnajov v lobby je v rukách manažérov herní. Chyba nie je na našej strane, kedže Pokerportal.sk požiada (keď je potrebné tak aj viackrát) o to, aby sa turnaj zobrazil v lobby. Tým pádom je vylievanie si zlosti v diskusii úplne zbytočné a zároveň poukazuje na inteligenciu samotného užívateľa.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod majoh81 17 Aug 2009 17:45

aj ja chcem mat pohar pri nicku :x
vyhral som minuly turnaj na Sun Poker pod nickom majo6930 a v prvom a jedinom turnaji na Lucas som bol druhy pod nickom majo81
PS: to tricko sa mi uz neda poslat??? :wall:
thx
majoh81

Založený: Feb 2009

Odoslaťod keso26 17 Aug 2009 18:47

majoh81 napísal:aj ja chcem mat pohar pri nicku :x

pohar si mozes vybojovat vitazstvom v niektorej z dlhodobych bodovanych lig. Starsie ligy si mozes pozriet v zalozke "Pokerl ligy"

http://www.pokerportal.info/ligy-pokerportal/
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod majoh81 17 Aug 2009 19:23

keso26 napísal:
majoh81 napísal:aj ja chcem mat pohar pri nicku :x

pohar si mozes vybojovat vitazstvom v niektorej z dlhodobych bodovanych lig. Starsie ligy si mozes pozriet v zalozke "Pokerl ligy"

http://www.pokerportal.info/ligy-pokerportal/

aj toto su vase turnaje ci nie aj v Wi****m hill som raz skoncil 3.
vsak ja len tak budte si tu ta vasa parta :poklona:
majoh81

Založený: Feb 2009

Odoslaťod brano172 17 Aug 2009 19:29

Vitazstvo v turnaji nie je vitazstvo v dlhodobej lige, to iste chapes.
brano172

Založený: Nov 2008

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!