Takze,
uplneho winnera je tazke vyhlasit, ale vyborne si pocinali najma KoPe, ktory prvy trafil moj priblizny range, TommyKE, ktory trafil moju PRESNU ruku, a Lolofon, ktory presne popisal vysledok v alternative 2
Mal som T8o a UTG mal AA. Popis nanho som nedal "naschval", bol to presny rozsah mojich informacii o nom.
Uz jeho c/r na flope proti MNE znamenal z ma a) nuts b) FD c) 8x d) cisty air, a=b>c>d, ten air bol dost nepravdepodobny. Bet na turne sa hodil na cely range, aj z FD by som tipol ze betne lebo jednak ma mohol vytlacit, mal iniciativu a robil pot pre pripad ze to dojde. Na riveri som to videl na 50/50 nuts vs busted FD (8x by uz na riveri nebetol), ale podla betsizingu som sa priklonil na stranu airu, lebo som myslel ze Vbetovat bude menej.
Tiez som mal este v mysli podobnu hru z posledneho 500E specialu kde som na riveri nespravil hero call a bola to chyba
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Inak este pre doplnenie: AJ, AQ a podobne ruky nemozem mat, to by som raisol PF, 4x by som foldol na c/r obv, najma preto ze v jeho range boli urcite aj ruky ako 89s ci 87s (ktore som s T8o porazal a so 4x nie).