Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
-presne tak,ruky ako TJs su najlepsie v multiway potoch,len vcera ma absolutne minali flopy,mam 78s a na flop pride AQ9 tak nepomoze ani Copperfield......
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Caute v sobotu idem na jeden 100 eurovy turnaj do Wiener Neustadt,vyzera celkom fajn,nema chut sa niekto pridat?
A kto mi pomoze s nainstalovanim Holdem managera ma u mna obed/veceru vo Viedni.
http://wrn.pokerroyale.at/122.0.html
A kto mi pomoze s nainstalovanim Holdem managera ma u mna obed/veceru vo Viedni.
-
palo1973 napísal:Caute v sobotu idem na jeden 100 eurovy turnaj do Wiener Neustadt,vyzera celkom fajn,nema chut sa niekto pridat?
aky s tym mas problem, ved to len spustis, nainstalujes a je to
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:aky s tym mas problem, ved to len spustis, nainstalujes a je to
No ja som skusal pomahat cez ICQ a nie je to jednoduche. Problem je totiz s podavanim instrukcii k instalacii databazy a ziskavanim feedbacku. Vyskusaj .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-igy to chce skusit cez nejaky team viewer,ale ja sa poznam,som dost skepticky.....,vsak mozno sa niekto zastavi
-
palo1973 napísal:-igy to chce skusit cez nejaky team viewer,ale ja sa poznam,som dost skepticky.....,vsak mozno sa niekto zastavi
TeamViewer je fajn vec. To bude znacny rozdiel v porovnani s ICQ pisani. Vela stastia!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:palo1973 napísal:-igy to chce skusit cez nejaky team viewer,ale ja sa poznam,som dost skepticky.....,vsak mozno sa niekto zastavi
TeamViewer je fajn vec. To bude znacny rozdiel v porovnani s ICQ pisani. Vela stastia!
-dik,ale na druhom konci budem aj tak ja
-
palo1973 napísal:dzejkej napísal:palo1973 napísal:-igy to chce skusit cez nejaky team viewer,ale ja sa poznam,som dost skepticky.....,vsak mozno sa niekto zastavi
-dik,ale na druhom konci budem aj tak ja
V teamviewery je moznost SUPPORT....cize tvoj kamos, znamy atd bude ovladat tvoju mys a moze ti to cele spravit...GL team viewer + skype/ICQ voalnie je super vec na coaching a podobne veci :-) odporucam...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Taka vec s tym ovladanim cudzieho pocitaca je vo windows standardne, nejaky remote desktop ci ako sa to vola...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
remote support sa to vola v TV, daju sa tam aj posielat veci medzi sebou
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.