Hra so Suited connectors - kde sú jej výhody?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Hra so Suited connectors - kde sú jej výhody?

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Hra so Suited connectors - kde sú jej výhody?

Hra so suited connectors môže byť veľmi nebezpečná pre vaše finančné zdravie. Tým, ktorí nevedia o čo vlastne ide by som odporučil túto stratégiu nepoužívať. Predpokladám totiž, že ide o menej skúsených hráčov. Hru so suited connectors odporúča množstvo odborníkov hrať iba hráčom, ktorí dokážu o sebe povedať "som pokročilý hráč, určite nie začiatočník, alebo mierne pokročilý". Každopádne, aj tí menej skúsení by o tejto stratégii mali vedieť a postupne s pribúdajúcimi skúsenosťami ju do svojej hry zapájať. Na to, aby sme mohli túto stratégiu začleniť do svojej hry, musíme predovšetkým veľmi dobre vedieť čítať protihráčov. Niekedy sa to dá nazvať aj ako "hra s ničím na ruke" a tým pádom práve po flope nastáva situácia, kedy musíte vedieť prečítať čo má na ruke súper a podľa toho sa zachovať. Túto stratégiu využívajú zo známych hráčov hlavne Daniel Negreanu, Huckleberry Seed, alebo Men Nguyen. Ivo Donev dokonca so suited connectors rád navyšuje a po flope rád reprezentuje, že sa flopu nebojí a stále si myslí, že je silnejší a navyšuje. Ak ho flop nebodaj trafí, má vyhrané. Samozrejme, môžu ju využívať aj hráči menších skúseností, ale opatrnejšie a hlavne proti protivníkom od ktorých sa cítia kvalitatívne na vyššej úrovni. Suited connectors je hra, kedy máte na ruke spojené karty v jednej farbe. Napríklad 7-8, alebo 9-10 a...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Hra so Suited connectors - kde sú jej výhody?

Odoslaťod buschle 19 Aug 2009 14:33

Ajajaj, najprv som nechcel komentovat , ale neda mi.
IMHO
Prva polka clanku su dost bludy , plati to mozno pre turnaje ale v CG kde je clovek ako tak deep absolutne. Nikde tam neni spomenute ze SCs naberaju na kvalite cim viac sme deep. Poziica je obrovska vyhoda pri hrani SCs. Proti lagg hracom sa casto na flope stackujeme reraisom alebo c/r isom pretoze mame velku fold equity a nie odcallovavame stack. To len v pripade ze nam da implied odds tym, ze betne aby sa nam to oplatilo a mame poziiciu . OOP callovat je dost -ev.

Druha polka
ta handa je dost zle zahrana a este horsie vysvetlena. Kamo ak callujes podla tvojoch teorii o 7% tak ne vzhladom na svoj stack, ale na stack supera kedze on ma 1350 tak ty pf necallujes 7% , ale 25%.(to ze ty mas 4500 je uplne nepodstatne) a s odds OESD + FD + (trips alebo 2 pary) proti paru AA si favorit aj keby mal stack milion a na tom flope sa snazime dostat do Allinu hned na flope.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod trikoza 20 Aug 2009 15:04

buschle napísal:...

pekny komentar k clanku... zrejme by to chcelo vyjadrenie autora (anonym????) :evil:
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod w4444x 20 Aug 2009 15:11

podla mna to napisal trikoza
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!