mr_kaktus napísal:JK ja ti neviem ale mne sa ta line s minraisom nejak nepaci. nevidim v nom zmysel - for value to nebude nikdy a ako bluff to tiez neobstoji - vyfoldujeme len horsie ruky - Ax nam nefoldne ani na AI. ak mame tendencie na calldown nebolo by potom lepsie len callovat flop a dufat ze sa precheckujeme do showdownu s tym ze ak vsetci checknu river potom skusit nejaky jemny valuebet ako si pisal???
Ved som pisal vyssie presne mozne scenare a o co ide .. Vies, ze ak 3betuje na flope alebo pokracuje v agresivite na turne, tak urcite nepokracujeme a vyhneme sa chybam ako call turn a call maly river alebo podobne, ktore by boli o dost drahsie a nam nie je jasne, ci mu sibe s nejakou horsou rukou alebo ma eso. Ak ma nejaky PP alebo 7x, tak minraise callne a prestane blbnut a vieme, ze ak checkne turn a river, tak nema eso takmer nikdy a mozeme si dovolit este aj valuebet.
Ak mame tendencie calldownut, tak po tom, co callnes iba flop, je vacsia sanca, ze bude pokracovat v agresivite na turne aj so svojimi hlupostami - samozrejme nie casto, ale fishka je fishka. Ale ak chces call flop a fold turn, tak je to tiez samozrejme lepsie ako call flop a call turn
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
.
Ja osobne by som radsej foldoval flop a usetril si 4way starosti, toto bolo dane ako alternativa, pretoze nam umozni o nieco lahsie sa orientovat a nenechat sa mensimi betami vypwnit az na SD. Je to vhodne najma pre hracov, ktory nemaju sebadisciplinu foldovat taku peknu ruku
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
.
EDIT: a aspon myslim kreativne, no!
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)