2 pary vs turn raise na drawy boarde
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
2 pary vs turn raise na drawy boarde
37/19/2.1/ats 37/wtsd 29/rcb 25/cbet 100/50 ruk
preflop callujem lebo sme deep, mam poziciu a BB bola semi fish, ktora s nami pojde dost casto a obv TJs sa hra v pohode multiway IP
flop cbetuje 100% + otvara 19% ruk, takze druhy par moze byt stale dobry a preto z pozicie call
Prima Network $50.00 No Limit Hold'em - 5 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG: $86.54
Hero (CO): $58.95
BTN: $63.67
SB: $18.50
BB: $85.19
Pre Flop: ($0.75) Hero is CO with T J
UTG raises to $1.50, Hero calls $1.50, 3 folds
Flop: ($3.75) A 7 T (2 players)
UTG bets $2.00, Hero calls $2
Turn: ($7.75) J (2 players)
UTG checks, Hero bets $5.00, UTG raises to $15, Hero?
1. ak len callnem turn a on checkne river, mam behind stack cca o velkosti potu - ma tam zmysel shove, tj. dorovna mi to AQ/AK dostatocne casto vs. budem horsi vs AT/AJ/set?
2. turn push?
preflop callujem lebo sme deep, mam poziciu a BB bola semi fish, ktora s nami pojde dost casto a obv TJs sa hra v pohode multiway IP
flop cbetuje 100% + otvara 19% ruk, takze druhy par moze byt stale dobry a preto z pozicie call
Prima Network $50.00 No Limit Hold'em - 5 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG: $86.54
Hero (CO): $58.95
BTN: $63.67
SB: $18.50
BB: $85.19
Pre Flop: ($0.75) Hero is CO with T J
UTG raises to $1.50, Hero calls $1.50, 3 folds
Flop: ($3.75) A 7 T (2 players)
UTG bets $2.00, Hero calls $2
Turn: ($7.75) J (2 players)
UTG checks, Hero bets $5.00, UTG raises to $15, Hero?
1. ak len callnem turn a on checkne river, mam behind stack cca o velkosti potu - ma tam zmysel shove, tj. dorovna mi to AQ/AK dostatocne casto vs. budem horsi vs AT/AJ/set?
2. turn push?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: 2 pary vs turn raise na drawy boarde
Az tak deep nie ste, takze bez rozmyslania push aj ked asi mal AT, alebo AJ
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
turn call, nedorovna ta horsie. na turne to vypada ze ma nieco z tohoto. AA, KQ, 89 , AJ.. toto je typ spotu kde sa daju zlozit aj 2 pary na turne, lebo ak callnes turn tak musis calnut river ak pride tehla typu 5
lebo naozaj ak sa na to pozres, ze co bijes na turne po jeho CR tak tam nevidim nic.
Neviem ci sa da na tych stakes nieco cistat z betsizeingu ale na flope dal tak malo ze but ma nuts alebo KQ.
lebo naozaj ak sa na to pozres, ze co bijes na turne po jeho CR tak tam nevidim nic.
Neviem ci sa da na tych stakes nieco cistat z betsizeingu ale na flope dal tak malo ze but ma nuts alebo KQ.
Naposledy upravil buschle dňa 22 Aug 2009 17:27, celkovo upravené 1 krát.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ok ak callnem turn a on checkne river?
-
Horsey7 napísal:ok ak callnem turn a on checkne river?
bet 15-18/ fold - tolko aby ti TP zaplatil , ne moc aby si mohol zlozit
-
budem si musiet nieco nastudovat o bet/foldoch na rivri lebo v tom nemam uplne jasno..v tomto spote ma valuebet na rivri zmysel imo len vs AQ/AK a to mi nie je jasne preco by checkraisoval vs betoval turn s TPTK/TP2K a potom checkol river..
-
Horsey7 napísal:budem si musiet nieco nastudovat o bet/foldoch na rivri lebo v tom nemam uplne jasno..v tomto spote ma valuebet na rivri zmysel imo len vs AQ/AK a to mi nie je jasne preco by checkraisoval vs betoval turn s TPTK/TP2K a potom checkol river..
no C/R turn s jednym parom sa da for value len proti hracovi ked si si isty , ze si v predu alebo ze drawuje... lebo sa vlastne komitujes tym CRisom
-
AK/AQ by som vylúčil, na takom juicy flope by vsádzal skoro pot. Jeho línia AK/AQ veľmi nezodpovedá.
Ten C/R vyzerá hrôzostrašne, celkom to sedí na 89/KQ/sem tam set/šialený bluff skoro nikdy.
Jediné čo ťa drží pri živote je pozícia a teda nádej, že hrá nejakú divnú líniu s nejakým TP a ty na tom riveri uvidíš čo ti spraví.
120bb nie je deep imo a za mňa je to fold na turne, ak nie som v tilte
Turn RR nemôžeš ak chceš value a calluješ s tým, že netušíš kde si, čo sa mi vôbec nepáči.
Čo si plánoval robiť na turne ak netrafíš a on vsadí?
Čo si plánoval robiť na turne ak trafíš druhý pár a on vsadí?
Edit:
Inak toto by som sa chcel naučiť, vsadiť na river, na súper push mať odds 1:5 a položiť, s tým skladaním tu, mám celkom solídny problém, aj keď viem, že tam nebijem skoro nič.
Ten C/R vyzerá hrôzostrašne, celkom to sedí na 89/KQ/sem tam set/šialený bluff skoro nikdy.
Jediné čo ťa drží pri živote je pozícia a teda nádej, že hrá nejakú divnú líniu s nejakým TP a ty na tom riveri uvidíš čo ti spraví.
120bb nie je deep imo a za mňa je to fold na turne, ak nie som v tilte
Turn RR nemôžeš ak chceš value a calluješ s tým, že netušíš kde si, čo sa mi vôbec nepáči.
Čo si plánoval robiť na turne ak netrafíš a on vsadí?
Čo si plánoval robiť na turne ak trafíš druhý pár a on vsadí?
Edit:
buschle napísal:bet 15-18/ fold - tolko aby ti TP zaplatil , ne moc aby si mohol zlozit
Inak toto by som sa chcel naučiť, vsadiť na river, na súper push mať odds 1:5 a položiť, s tým skladaním tu, mám celkom solídny problém, aj keď viem, že tam nebijem skoro nič.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Čo si plánoval robiť na turne ak netrafíš a on vsadí?
fold
TuKE napísal:Čo si plánoval robiť na turne ak trafíš druhý pár a on vsadí?
call a tiez call river
TuKE napísal:buschle napísal:bet 15-18/ fold - tolko aby ti TP zaplatil , ne moc aby si mohol zlozit
njn..bet/fold river je moj slusny leak
-
Horsey7 napísal:njn..bet/fold river je moj slusny leak
njn, bet/fold je na micro/small stakes patri medzi najdolezitejsie koncepty, kedze je tam tak vela callujucich hracov
blogy-f94/s-dzejkejom-na-rybach-blog-t2288-430.html#p77657
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.