Double or Nothing
Re: Double or Nothing
-300 odohratych sng nie je ziadna vzorka,ja po cca 5.000 turnajoch cca 5.000 euro plus,aj s rb,potom sa to zaseklo a hral som dlho v podstate BE -asi 2k turnajov plus k tomu som asi 3x po serii neuveritelnych badbeatov odtiltoval vsetky peniaze co som mal v herni-vzdy okolo 500 euro
-dal som si pauzu,zmenil hernu a a urobil aj ine drobne upravy(napr.som si vypol chat)minuly tyzden som zacal odznovu,po 500 odohratych sng som cca 400 $ plus,planujem odohrat 5k turnajov do konca oktobra a potom uvidim co a ako dalej
-dal som si pauzu,zmenil hernu a a urobil aj ine drobne upravy(napr.som si vypol chat)minuly tyzden som zacal odznovu,po 500 odohratych sng som cca 400 $ plus,planujem odohrat 5k turnajov do konca oktobra a potom uvidim co a ako dalej
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
moje poznatky - hadam niekomu aj pomozu:
hravam na bwine 5,5$ normal - ROI este nie je podstatny kvoli malej vzorke ale vsimol som si, ze moju uspesnost hodne ovplyvnuje aj vyber stola - poznam uz griniacich regularov a tak sa ich snazim mat pri stole max 2-3 + vyhladavam zname firmy (rozumej fishky)
akonahle som si na to zacal davat vacsi pozor, hra sa mi ovela lahsie a nemusim sa niekedy trapit az do 600 blindov
pre zaciatocnikov a mierne pokrocilych odporucam pozriet video od trudoya na spriatelenej ceskej stranke
podla mna najlepsie co som zatial videl a ak viete o nejakych dalsich aspon sa rovnajucich kvalitou pls pls dajte vediet
hravam na bwine 5,5$ normal - ROI este nie je podstatny kvoli malej vzorke ale vsimol som si, ze moju uspesnost hodne ovplyvnuje aj vyber stola - poznam uz griniacich regularov a tak sa ich snazim mat pri stole max 2-3 + vyhladavam zname firmy (rozumej fishky)
akonahle som si na to zacal davat vacsi pozor, hra sa mi ovela lahsie a nemusim sa niekedy trapit az do 600 blindov
pre zaciatocnikov a mierne pokrocilych odporucam pozriet video od trudoya na spriatelenej ceskej stranke
podla mna najlepsie co som zatial videl a ak viete o nejakych dalsich aspon sa rovnajucich kvalitou pls pls dajte vediet
- pistikus
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-jedno celkom dobre je na pokerstrategy v sekcii videa,ale ten typek hra extra absolut tight a potom hodilo niekolko regov svoje videa,tie sa daju nast vo fore
-
-a prave som nasiel novinku,kde sa bude dat tiez vela naucit
http://de.pokerstrategy.com/news/conten ... ngen_23308
http://de.pokerstrategy.com/news/conten ... ngen_23308
-
Ja mám odohratých niečo cez 2000 DoNov a zisk aj s rb niečo cez 2000 €(za 4 mesiace).
Hrávam 6 ring stoly, mne to viac vyhovuje, aj keď som už zahral asi 10 full ring DoNov a všetky som vyhral. Pre mňa je to však oveľa zdĺhavejšie, takže radšej 6 ring.
Na tom PS čo hrávaš, aká je tam úroveň hráčov na tých 5 dol. DoNoch?
Sú tam aj 6 ring stoly?
Dík
+pls admin zmaž pls predchádzajúcu správu, náhodou som odoslal skôr ako som dopísal
Hrávam 6 ring stoly, mne to viac vyhovuje, aj keď som už zahral asi 10 full ring DoNov a všetky som vyhral. Pre mňa je to však oveľa zdĺhavejšie, takže radšej 6 ring.
Sú tam aj 6 ring stoly?
Dík
+pls admin zmaž pls predchádzajúcu správu, náhodou som odoslal skôr ako som dopísal
- gene303
- Založený: Nov 2007
gene do buducna , mozes Ctrl-c posledny prispevok , zmazes ho , a upravis ten predtym ctrl-v
teraz to uz ale nejde, lebo som sem napisal ja
teraz to uz ale nejde, lebo som sem napisal ja
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
palo1973 napísal:-300 odohratych sng nie je ziadna vzorka,ja po cca 5.000 turnajoch cca 5.000 euro plus,aj s rb,potom sa to zaseklo a hral som dlho v podstate BE -asi 2k turnajov plus k tomu som asi 3x po serii neuveritelnych badbeatov odtiltoval vsetky peniaze co som mal v herni-vzdy okolo 500 euro
Ja som nepovedal ze to je vzorka podla ktorej to takto pojde aj dalej...len som chcel aby ste aj vy napisali ako sa dari...mozem sa spytat kolko stolov naraz hras a aky buy in....a v akej herne?
- Ventrue10
gene303 napísal:Ja mám odohratých niečo cez 2000 DoNov a zisk aj s rb niečo cez 2000 €(za 4 mesiace).
Sú tam aj 6 ring stoly?
Dík
Cau no tak predtym som to hraval na bwine a na PS sa mi zdaju byt lepsi hraci...ci su tam aj 6ring stoly neviem ale zistim ti to.
- Ventrue10
-12 stolov,6max,20 $ na i-pokri
-
Ventrue10 napísal:gene303 napísal:Ja mám odohratých niečo cez 2000 DoNov a zisk aj s rb niečo cez 2000 €(za 4 mesiace).
Sú tam aj 6 ring stoly?
Dík
Cau no tak predtym som to hraval na bwine a na PS sa mi zdaju byt lepsi hraci...ci su tam aj 6ring stoly neviem ale zistim ti to.
Cau tak ten 6max...som na PS nenasiel.
- Ventrue10
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.