PokerPortal vylet na chatu :)
Re: PokerPortal vylet na chatu :)
No ja by som velmi rad isiel, ale nevidim to optimisticky, tyzden potom je CSPT v Ostrave a 2 vikendy po sebe asi byt nemozem/nechcem, najma ked predtym aj potom este hrozia dalsie vikendy mimo
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
vzhledem k tomu, ze jsem z Ostravy, muzu nabidnout ubytko na CSPT u me
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
18-20.9. 2009 - miesto zatial nezname
Horsey7
trikoza
APminer
vlade
keso26
Sunwu
nelz0n
Nieje to prave najlepsi termin, kedze asi 16teho musim ist do prahy sa nastahovat na intrak, ale som si povedal ze urcite uz teraz pridem.
Horsey7
trikoza
APminer
vlade
keso26
Sunwu
nelz0n
Nieje to prave najlepsi termin, kedze asi 16teho musim ist do prahy sa nastahovat na intrak, ale som si povedal ze urcite uz teraz pridem.
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
mozem ist aj ja?
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ako je to teda s miestom pobytu, nikto ziadne navrhy? ja som bol teraz v chate Koziar, je to v Tatrach v Ziarskej doline kusok od Liptovskeho Mikulasa a bol som spokojny... su tam chaty pre 12 ludi, plus je tam velky nocny bar/spolocenska miestnost ktora sa da prenajat a kde by sa excelentne chlastalo a hral poker plus je tam koliba s restikou kde celkom dobre varia... je to v lese, daju sa odtial robit perfektne tury a da sa tam robit bordel cena by bola zrejme v rozmedzi 10-15 EUR noc a z BA je to cca do 4 hodin cesty... ak by bol zaujem mozem sa popytat ci by bolo mozne jednu-dve chatky rezervovat (skor to vyzera na jednu kedze by nas bolo zrejme do 12 ludi)
http://www.vendo.sk/koziar/index.php?lang=svk
http://www.vendo.sk/koziar/index.php?lang=svk
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
sympaticka zostava, rad by som prisiel ale rozhodnem sa asi az na poslednu chvilu podla situacie doma lebo 21 idem s celou rodinou na maltu tak je to pre mna dost na tesno
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
trikoza napísal:..su tam chaty pre 12 ludi, plus je tam velky nocny bar/spolocenska miestnost ktora sa da prenajat a kde by sa excelentne chlastalo a hral poker plus je tam koliba s restikou kde celkom dobre varia... je to v lese, daju sa odtial robit perfektne tury a da sa tam robit bordel
toto vyzera gr8..vieme uz ci je volna chatka v nasom termine?
verim, ze prihlaseni pridu + sa este niekto prida
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
preveroval som chatu co odporucal tricky, ale na nas termin je obsadena..volna je az 19.9. od 14.00
tiez maju dalsiu chatu http://salasziar.sk/ , ktora by bola volna, ale tam zas nie je spolocenska (rozumej pokrova) miestnost, len verejna restika..
mate niekto tipy na chatu, prip. aj niekde blizsie? 8-10 ludi, spolocenska miestnost
tiez maju dalsiu chatu http://salasziar.sk/ , ktora by bola volna, ale tam zas nie je spolocenska (rozumej pokrova) miestnost, len verejna restika..
mate niekto tipy na chatu, prip. aj niekde blizsie? 8-10 ludi, spolocenska miestnost
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
ja som sa definitivne rozhodol ze nepridem, skoda rad by som tam bol ale idem hned potom na tyzden prec a cez ten vikend sa budem balit a pripravovat na cestu
tak az nabuduce
tak az nabuduce
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
hmm navrhujem to posunut na oktober... bude aj viac casu na pripravu a asi aj viac ludi by prislo, ak nie tak sa pokusim zariadit aby tam moja spatna face bola (ak ovsem chcete zase opilca-horolezca nudneho medzi sebou )
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.