prevody peňazí (money transfers)
Re: Prevod penazi na Neteller
Tak uz som to poriesil, zistil som ze mozem vlozit aj mojou debetnou kartou, o ktorej som si myslel ze mam na nej blokovane netove transakcie
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stanley VII napísal:zrovna som tu niekde videl v diskusii, ze mal s tym na starsoch problem... Inak by som to teoreticky mohol urobit aj ja, ze si vlozim do herne cez MB a vyberiem na neteller, ale tie herne vacsinou dovolia vyber len sposobom akym tam clovek tie peniaze vlozil a ked vlozim aj z netelleru, tak sa snazia dodrzat pomer.
Podarilo sa niekomu to cez nejaku hernu takto previest bez problemov?
..vidim, ze si si uz poradil inym sposobom, len pre buducnost, ja som raz davnejsie tiez potreboval takto presunut peniaze a myslim, ze sa mi to podarilo cez spotingbet, ale je to uz take 2 roky dozadu.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Prosím vás o radu s prevodom peňazí cez Neteller. Z herne som už na Neteller peniaze poslal, ale tam chcú odo mňa kópie pasu/občianskeho a ešte aj bankového výpisu. Nie som si tým istý a preto sa chcem opýtať, či niekto vie čo všetko k overeniu identity treba a čo potom, keď už to bude všetko overené. keď tak, moje icq je 254 617 785
- Tension182
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tension182 napísal:chcú odo mňa kópie pasu/občianskeho a ešte aj bankového výpisu. Nie som si tým istý a preto sa chcem opýtať, či niekto vie čo všetko k overeniu identity treba
Neviem ako mám chápať túto otázku, resp. nechápem, čo sa vlastne pýtaš, keď sám si napísal presne to, čo k overeniu potrebuješ.
Tension182 napísal:a čo potom, keď už to bude všetko overené. keď tak, moje icq je 254 617 785
Keď bude všetko overené, tak si klikneš na WITHDRAWAL - MAKE WITHDRAWAL NOW - BANK TRANSFER+vyberaná suma, tam niekde by si mal zadať údaje svojej banky. Ja som to robil dávno a tak si to neveľmi pamätám, ale viacmenej to nie je nič ťažké.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Výmena F****Tilt/P****Stars
Caw nebol by niekto ochotný vymeniť 50 dolárov medzi FT a Stars? Ja by som Vám ich poslal na FT a Vy mne na Stars. Kto by bol ochotný nech sa ozve cez súkromnú správu.
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Re: Výmena F****Tilt/P****Stars
no uz som ti poslal ... a cakam a cakam a ty stale nic
- martinique39
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
martinique39 napísal:no uz som ti poslal ... a cakam a cakam a ty stale nic
Vela ludi nebyva hore o 00:50
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
skoro kazdy pokrovy hrac je o 0:50 hore
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Jak si posíláte peníze?
- Kopec1977
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Chlpo1989 napísal:martinique39 napísal:no uz som ti poslal ... a cakam a cakam a ty stale nic
Vela ludi nebyva hore o 00:50
Ja vtedy vstavam
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.