lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
hej hou , vytaj tutore
a pastni nejake fotos , nejake zbesile uteky pred magmatickymi gejzirmy neboli ?
a pastni nejake fotos , nejake zbesile uteky pred magmatickymi gejzirmy neboli ?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:vYtaj tutore
Toto je tak na týždňový ban
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:buschle napísal:vYtaj tutore
Toto je tak na týždňový ban
kristepane , tymto som padol do gramatickej kategorie Miskokvo a spol . Na druhu stranu je to ale dobre debilne slovo , to iste ako vikend ... tam by tiez malo byt "Y". A citim sa este horsie preto , lebo ma tu nato upozornuje volaky australcan z outbacku , ktory zil pol roka s klokanmi a o slovencine ani nepocul
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
fok, out 12 z 90 na kvalifikacii na maltu ked 8 vyhravalo balicek, samozrejme JJ < A8
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
oneee .. a report mate kde, pane sef?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
vidis ze som stale este rozbity ani sa nezapajam do diskusie
3 dni trvalo kym som vybavil maily co sa mi tu nakopili, daj mi dychat
3 dni trvalo kym som vybavil maily co sa mi tu nakopili, daj mi dychat
-
konecne som sa dostal k prvej session - po skoro mesiaci bez hrania pokru ak neratam tych asi 350 ruk co som "odohral" (rozumej odklikal bez najmensieho pojmu o tom co robim) na mikrolimit RAZZe
kedze som v poslednej dobe padol asi o 10k (a navyse manzelka si rozkazala ze chce nove auto) rozhodol som sa dalsich 10k cashoutnut a nechat si online bankroll tak akurat na NL200 - hlavny dovod je aby som sa prestal pechorit na vyssie limity (pretoze mam pocit ze s tolkymi peniazmi online sa nizsie hrat neoplati) kym sa nejakym slusnym ziskom nepresvedcim o tom ci to vobec viem hrat
dnes som teda odohral kratku NL200 5-6 tabling session s celkom slusnym vysledkom a hlavne pohodovym pocitom ze nemozem vela prehrat lebo hram o fazulky , snad sa bude darit aj nadalej a snad udrzim aspon mesiac dva na uzde nutkanie zase hrat NL400
takze odteraz az do odvolania hram:
NL200 6max
NL100 HU
0.25/0.5 RAZZ
cez vikend napisem aj reportik o islande, vopred len poviem ze to bolo super a som rad ze som bol - je to uplne iny svet - neveril by som ze take nieco moze existovat, v urcitych oblastiach sa za kazdou zakrutou krajina uplne zmenila, stale sme vystupovali z aut a fotili so spadnutou sankou
kedze som v poslednej dobe padol asi o 10k (a navyse manzelka si rozkazala ze chce nove auto) rozhodol som sa dalsich 10k cashoutnut a nechat si online bankroll tak akurat na NL200 - hlavny dovod je aby som sa prestal pechorit na vyssie limity (pretoze mam pocit ze s tolkymi peniazmi online sa nizsie hrat neoplati) kym sa nejakym slusnym ziskom nepresvedcim o tom ci to vobec viem hrat
dnes som teda odohral kratku NL200 5-6 tabling session s celkom slusnym vysledkom a hlavne pohodovym pocitom ze nemozem vela prehrat lebo hram o fazulky , snad sa bude darit aj nadalej a snad udrzim aspon mesiac dva na uzde nutkanie zase hrat NL400
takze odteraz az do odvolania hram:
NL200 6max
NL100 HU
0.25/0.5 RAZZ
cez vikend napisem aj reportik o islande, vopred len poviem ze to bolo super a som rad ze som bol - je to uplne iny svet - neveril by som ze take nieco moze existovat, v urcitych oblastiach sa za kazdou zakrutou krajina uplne zmenila, stale sme vystupovali z aut a fotili so spadnutou sankou
-
Ti dam "fazulky", omg ..
Ale mudro IMO. Pekne sa do toho dostat na stakes, kde si uvolneny a kde bude aj nizsia variance .
Ale mudro IMO. Pekne sa do toho dostat na stakes, kde si uvolneny a kde bude aj nizsia variance .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dnes len zopar CG ruk, lebo som hral na stars tie VIP freerolly, za zmienku stoji len 144 miesto zo 7000+ hracov na 30k GTD - masivnych +26USD
potom som fukol este nejaky razz (-10USD) hral som strasne - absolutne neviem kde je sever v tejto hre asi sa budem musiet aj zamysliet a prezriet si svoje sessions lebo len nahodne klikat nie je uplne kosher
potom som fukol este nejaky razz (-10USD) hral som strasne - absolutne neviem kde je sever v tejto hre asi sa budem musiet aj zamysliet a prezriet si svoje sessions lebo len nahodne klikat nie je uplne kosher
-
muhahahahaha
na 2. pokus aj ked po strasnom nervaku sa mi podailo vyhat 2500EUR package na EMOP Malta takze koncom septembra ma caka dalsia dovolenka
na 2. pokus aj ked po strasnom nervaku sa mi podailo vyhat 2500EUR package na EMOP Malta takze koncom septembra ma caka dalsia dovolenka
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.